ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Bio lenmag /biopont/ 250 g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Bio lenmag /biopont/ 250 gBio lenmag Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó lenmag. Eszenciális olajakat tartalmaz, csökkenti a test koleszterinlerakódását. Ajánljuk bármilyen főételbe, salátába, pékáruba. Teaként elkészítve segít a székrekedésen és vérzéscsillapító hatású. Ajánljuk bármilyen főételbe, salátába, pékáruba vagy joghurtba keverve. Teaként elkészítve segít a székrekedésen és vérzéscsillapító hatású.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bio lenmag /biopont/ 250 g (Öko termék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bio lenmag /biopont/ 250 g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bio lenmag /biopont/ 250 g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bio lenmag /biopont/ 250 g (Öko termék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Bio lenmag Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó lenmag. Eszenciális olajakat tartalmaz, csökkenti a test koleszterinlerakódását. Ajánljuk bármilyen főételbe, salátába, pékáruba. Teaként elkészítve segít a székrekedésen és vérzéscsillapító hatású. Ajánljuk bármilyen főételbe, salátába, pékáruba vagy joghurtba keverve. Teaként elkészítve segít a székrekedésen és vérzéscsillapító hatású.