ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Bio kölesgolyó extrudált /biopont/ 150 g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Bio köles-golyó tejcsokoládé /biopont/ 80 g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Bio köles /biopont/ 500 g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Bio köles /biopont/ 500 gBio köles Könnyen emészthető, rendkívül tápláló, gazdag proteinben és ásványi anyagokban, úgy mint vas, magnézium, szilícium, foszfor. Tartalmaz továbbá A és B vitamint és lecitint, szalicilsav tartalma pedig serkentő hatással van a hajra és a körömre. A kölest kevés olajon megpirítjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségű sós vízzel. Felforraljuk, majd fedő alatt, kis lángon 20 perc alatt megpároljuk.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bio köles /biopont/ 500 g (Öko termék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bio köles /biopont/ 500 g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bio köles /biopont/ 500 g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bio köles /biopont/ 500 g (Öko termék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Bio extrudált kölesgolyó Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó extrudált bioköles, kevés tengeri sóval. Értékes és finom csemege!Bio tejcsokoládés kölesgolyó A legfinomabb biocsokoládéval vontuk be a friss, ropogós kölesgolyót. Ellenőrzött gazdáskodásból származó bio alapanyagokból készült értékes és finom csemege sok vitaminnal és ásványi anyaggal. Elkötelezett és leendő kölesgolyó rajongóknak, valamint csokoládé függőknek fokozottan ajánljuk!Bio köles Könnyen emészthető, rendkívül tápláló, gazdag proteinben és ásványi anyagokban, úgy mint vas, magnézium, szilícium, foszfor. Tartalmaz továbbá A és B vitamint és lecitint, szalicilsav tartalma pedig serkentő hatással van a hajra és a körömre. A kölest kevés olajon megpirítjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségű sós vízzel. Felforraljuk, majd fedő alatt, kis lángon 20 perc alatt megpároljuk.