ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Bio árpa /biorganik/ 500 g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Bio árpa /biorganik/ 500 gBio árpa Összetevők: *árpa *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. Származási helye Tibet. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1300 KJ / 311 kcal Fehérje: 10g Szénhidrát: 57g Zsír: 1,8g Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, E Felhasználása: pl. kásának Elkészítése: A magokat előzetesen háromszoros vízmennyiségben legalább 3-4 órára, de akár 1 napra is beáztatjuk. Ugyanabban a vízben főzzük egyenletesen kis tűzön 25-30 percig, majd lefedve közepesen meleg sütőben (100-120-as fokozat) hagyjuk dagadni (maximum fél-1 órát). Célszerű lágy vizet használni (szénsavmentes ásványvizet, szűrt vizet), mert ezzel jelentősen lerövidül a főzési idő. Jó tudni: a pirított árpa az otthoni tárolásnál jobban ellenáll az élősködőkkel szemben.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!




Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bio árpa /biorganik/ 500 g (Öko termék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bio árpa /biorganik/ 500 g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bio árpa /biorganik/ 500 g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bio árpa /biorganik/ 500 g (Öko termék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.





Bio árpa Összetevők: *árpa *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. Származási helye Tibet. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1300 KJ / 311 kcal Fehérje: 10g Szénhidrát: 57g Zsír: 1,8g Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, E Felhasználása: pl. kásának Elkészítése: A magokat előzetesen háromszoros vízmennyiségben legalább 3-4 órára, de akár 1 napra is beáztatjuk. Ugyanabban a vízben főzzük egyenletesen kis tűzön 25-30 percig, majd lefedve közepesen meleg sütőben (100-120-as fokozat) hagyjuk dagadni (maximum fél-1 órát). Célszerű lágy vizet használni (szénsavmentes ásványvizet, szűrt vizet), mert ezzel jelentősen lerövidül a főzési idő. Jó tudni: a pirított árpa az otthoni tárolásnál jobban ellenáll az élősködőkkel szemben.