ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Biorganik bio kókuszreszelék 200g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Bio kókuszreszelék 200g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Biorganik Bio Kókuszreszelék 200g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

A kókuszpálma Polinéziából származik, ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókusz ennek a pálmának a magja.200 g-os reszelék; Biorganik termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biorganik Bio Kókuszreszelék 200g (Öko termék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biorganik Bio Kókuszreszelék 200g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biorganik Bio Kókuszreszelék 200g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biorganik Bio Kókuszreszelék 200g (Öko termék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A kókuszpálma Polinéziából származik, ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókusz ennek a pálmának a magja.200 g-os reszelék; Biorganik termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.Bio kókuszreszelék Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó kókuszreszelék. Származási hely Fülöp Szigetek. Süteményekbe, pudingba, müzlibe ajánljuk.A kókuszpálma Polinéziából származik, ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókusz ennek a pálmának a magja.200 g-os reszelék; Biorganik termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.