ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Doliva olíva és mandulaolajos testápoló 500 ml pumpás

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Doliva olíva- és mandulaolajos testápoló balzsam 500 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Doliva olíva- és mandulaolajos testápoló balzsam 500 mlA mandulaolajos testápoló könnyen eloszlik és felszívódik. Ápol, nyugtat és véd a kiszáradástól, használatával bőre bársonyosan lággyá és selymessé válik.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Doliva olíva- és mandulaolajos testápoló balzsam 500 ml (Testápolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Doliva olíva- és mandulaolajos testápoló balzsam 500 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Doliva olíva- és mandulaolajos testápoló balzsam 500 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Doliva olíva- és mandulaolajos testápoló balzsam 500 ml (Testápolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A mandulaolajos testápoló könnyen eloszlik és felszívódik. Ápol, nyugtat és véd a kiszáradástól, használatával bőre bársonyosan lággyá és selymessé válik.