ÁrKözPont egeszseg termékkereső

MEDIFLEUR HAJSZESZ GYÓGYNÖVÉNYES 200ML

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Medifleur gyógynövényes hajszesz 200ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

MEDIFLEUR GYÓGYNÖVÉNYES HAJSZESZ KORPÁS ZSÍROS HAJRA 200 ML

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Medifleur Gyógynövényes hajszesz korpás és zsíros fejbőr kezelésére 200 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

A fejbőrnek és hajnak különböző tápanyagokra van szüksége. Ezeket a tápanyagokat tartalmazhatják különféle gyógynövény kivonatokkal készült hajápoló készítmények, mint pl. a Medifleur Gyógynövényes hajszesz, mely serkenti a fejbőr vérkeringését, gyorsítja a hajhagymák regenerálódását. Több évszázados eredményes népgyógyászati tapasztalatok alapján a Calendula (körömvirág) nyugtató, gyulladást csökkentő hatású zsíros és a korpás fejbőr kezelésében. Ennek a gyógynövénynek a hatását fokozza a paprika-szesz. Speciális korpásodás elleni hatóanyaga elősegíti, hogy fejbőre ápolt, egészséges legyen. Rendszeres használatával panaszmentessé válhat. Használatát a gyakorlat igazolta. Használat: általános javaslat: hajmosás után a szétválasztott hajtincseket vékonyan ecseteljük be. Erős korpásodás esetén mindennapos kezelést javaslunk 1-2 hétig, majd heti 2 alkalommal. Ha a hajmosáshoz Medifleur gyógynövényes sampont alkalmazunk, a hatás még fokozható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 5 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Medifleur Gyógynövényes hajszesz korpás és zsíros fejbőr kezelésére 200 ml (Hajápolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Medifleur Gyógynövényes hajszesz korpás és zsíros fejbőr kezelésére 200 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Medifleur Gyógynövényes hajszesz korpás és zsíros fejbőr kezelésére 200 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Medifleur Gyógynövényes hajszesz korpás és zsíros fejbőr kezelésére 200 ml (Hajápolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A fejbĹ‘r kĂĽlönbözĹ‘ problĂ©máira, vĂ©rkeringĂ©sĂ©nek fokozására ajánlott hajszesz, gyulladást csökkentĹ‘ Ă©s korpakĂ©pzĹ‘dĂ©st gátlĂł gombaölĹ‘ hatĂłanyagokkal. A gyulladást csökkentĹ‘, vĂ©rkeringĂ©st serkentĹ‘ gyĂłgynövĂ©ny ...A gyulladáscsökkentő, vérkeringést serkentő gyógynövénykivonatokkal és korpásodás elleni hatóanyagokkal készült hajszesz rendszeres használata csökkenti, illetve megszünteti a fejbőr zsírosodását, korpásodását.Medi Fleur gyógynövényes hajszesz korpás és zsíros fejbőr kezelésére. A Medi Fleur hajszesz rendszeres használatával csökkenthető a korpásodás és a haj zsírosodása. Speciális korpásodás elleni hatóanyagot, a fejbőr vérkeringését fokozó, a népgyógyászati tapasztalatok alapján bevált gyógynövénykivonatot tartalmaz. Hatásfoka nagy mértékben növelhető a Medifleur gyógynövényes sampon egyidejű használatával. Használat: Hajmosás és öblítés után törölje meg haját, majd vattacsomóra öntött hajszesszel a tincseket szétválasztva fejbőrét alaposan kenje be. Várjon pár percet, majd szárítsa meg frizuráját. Problémás esetekben a kezelést hajmosás nélkül, legalább naponta egyszer végezze el. A fejbőr különböző problémáira, vérkeringésének fokozására ajánlott hajszesz, gyulladást csökkentő és korpaképződést gátló gombaölő hatóanyagokkal. A gyulladást csökkentő, vérkeringést serkentő gyógynövény kivonatokkal és korpásodás elleni hatóanyagokkal készült hajszesz rendszeres használata csökkenti, illetve megszüntetheti a fejbőr zsírosodását, korpásodását. Különösen jó eredmény érhető el, amennyiben előtte a MEDIFLEUR Gyógynövényes sampont használják.A fejbőrnek és hajnak különböző tápanyagokra van szüksége. Ezeket a tápanyagokat tartalmazhatják különféle gyógynövény kivonatokkal készült hajápoló készítmények, mint pl. a Medifleur Gyógynövényes hajszesz, mely serkenti a fejbőr vérkeringését, gyorsítja a hajhagymák regenerálódását. Több évszázados eredményes népgyógyászati tapasztalatok alapján a Calendula (körömvirág) nyugtató, gyulladást csökkentő hatású zsíros és a korpás fejbőr kezelésében. Ennek a gyógynövénynek a hatását fokozza a paprika-szesz. Speciális korpásodás elleni hatóanyaga elősegíti, hogy fejbőre ápolt, egészséges legyen. Rendszeres használatával panaszmentessé válhat. Használatát a gyakorlat igazolta. Használat: általános javaslat: hajmosás után a szétválasztott hajtincseket vékonyan ecseteljük be. Erős korpásodás esetén mindennapos kezelést javaslunk 1-2 hétig, majd heti 2 alkalommal. Ha a hajmosáshoz Medifleur gyógynövényes sampont alkalmazunk, a hatás még fokozható.