ÁrKözPont egeszseg termékkereső

MIRA GYÓGYVÍZ GLAUBERSÓS 700ML

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Mira glauber glaubersós gyógyvíz 700 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Mira gyógyviz glaubersós

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.


Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mira gyógyviz glaubersós (Folyadék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mira gyógyviz glaubersós árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mira gyógyviz glaubersós árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mira gyógyviz glaubersós (Folyadék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A Mira glaubersós gyógyvíz az epebetegségek tipikus gyógyvize. A legújabb orvosi vizsgálatok pedig igazolják, hogy eredményesen alkalmazható elhízás esetén fogyókúra kiegészítőként. A glaubersó epehólyag-összehúzó hatásának köszönhetően az epehólyag kiürül, megszűnik a kőképződésnek kedvező epepangás és fokozódik a májban az epeelválasztás, melynek eredményeként az epehólyag gyorsan megtelik friss epével, amelyben nincsenek jelen a kőképződés feltételei és kisebb a gyulladás kialakulásának a veszélye is. A gyógyvíz kúraszerű használata tehát gátolja az epekőképződést és az epehólyag-gyulladás kifejlődését. A Mira glaubersós gyógyvíz anyagcserére gyakorolt hatása régóta ismeretes, ezt támasztják alá a legújabb gyógyhatásvizsgálatok is. A vizsgálatok alapján elmondható, hogy a Mira víz eredményesen alkalmazható fogyókúra kiegészítéseként, melynek hatására nemcsak fogyás következik be, hanem az elhízás mellékhatásaként jelentkező cukorbetegség és magas vérzsír szint csökkenése is elérhető. A gyógyvíz mérsékelt keserűsótartalma enyhe hashajtó, béltisztító hatású. Ennek a tulajdonságának köszönhető, hogy kiválóan alkalmazható a szervezet méregtelenítéséhez. Tisztító kúra esetén fogyasszon Mira Glauber gyógyvizet napi 2 X 1 dl-nyi mennyiségben 3