ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Dr.steinberger gojilé 99 %-os

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Dr.steinberger gojilé 99 %-os A 21. század elejétől a goji bogyó számos étrendkiegészítőben, ivólében tűnik fel és felkeltette a nyugati orvostudomány érdeklődését is. Hatóanyagainak legfontosabb csoportjai a poliszacharid-protein komplex, a flavonoidok és a karotinoidok, de gazdag forrása a különböző ( B1, B2 , B6, C-és E ) vitaminoknak, ásványi anyagoknak, szabad aminosavaknak, és tartalmaz betaint, taurint, fitoszterolokat, és különböző amidokat is. A bogyók C-vitamin tartalma közel azonos a friss citrom aszkorbinsavtartalmával.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Dr.steinberger gojilé 99 %-os (Folyadék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Dr.steinberger gojilé 99 %-os árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Dr.steinberger gojilé 99 %-os árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Dr.steinberger gojilé 99 %-os (Folyadék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A 21. század elejétől a goji bogyó számos étrendkiegészítőben, ivólében tűnik fel és felkeltette a nyugati orvostudomány érdeklődését is. Hatóanyagainak legfontosabb csoportjai a poliszacharid-protein komplex, a flavonoidok és a karotinoidok, de gazdag forrása a különböző ( B1, B2 , B6, C-és E ) vitaminoknak, ásványi anyagoknak, szabad aminosavaknak, és tartalmaz betaint, taurint, fitoszterolokat, és különböző amidokat is. A bogyók C-vitamin tartalma közel azonos a friss citrom aszkorbinsavtartalmával.