ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Jana ásványvíz eper-guava 500 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

JANA ÁSVÁNYVÍZ SPORTKUPAKOS EPER-GUAVA 500ML

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

JANA ÁSVÁNYVÍZ SPORTKUPAKOS EPER-GUAVA 500MLA hagyományos eper és az egzotikus guava gyümölcsaromáinak kifinomult kombinációja gyümölcsösen frissítő élvezetet okoz.Ízének egyediségét igazolja a legjobb ízesített vízért járó, rangos EAUSCAR kitüntetés, amelyet 2004-ben Párizsban a Jana eper-guava ízesített ásványvíznek adományoztak.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő JANA ÁSVÁNYVÍZ SPORTKUPAKOS EPER-GUAVA 500ML (Folyadék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a JANA ÁSVÁNYVÍZ SPORTKUPAKOS EPER-GUAVA 500ML árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális JANA ÁSVÁNYVÍZ SPORTKUPAKOS EPER-GUAVA 500ML árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) JANA ÁSVÁNYVÍZ SPORTKUPAKOS EPER-GUAVA 500ML (Folyadék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A hagyományos eper és az egzotikus guava gyümölcsaromáinak kifinomult kombinációja gyümölcsösen frissítő élvezetet okoz.Ízének egyediségét igazolja a legjobb ízesített vízért járó, rangos EAUSCAR kitüntetés, amelyet 2004-ben Párizsban a Jana eper-guava ízesített ásványvíznek adományoztak.