ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Weider yippie protein bar - alacsony szénhidráttartalmú prémium fehérje szelet fehérjeszelet 45gWEIDER - LOW CARB PROTEIN BAR Alacsony szénhidrát és cukortartalmú és rendkívül magas fehérjetartalmú fehérjeszelet diétához, szálkásításhoz WEIDER - Yippie! Bar előnyei alkalmas diéta idején, szálkásításhoz 5 Isteni ízben alacsony szénhidráttartalom magas fehérjetartalmú 36% prémium minőségű proteinszelet hosszú időn keresztül biztosítja a folyamatos fehérje pótlást pozitívan hat az izomzatra Megelőzi az izmok leépülését magas fehérjetartalma révén a benne lévő szénhidrát növeli az állóképességet az edzés során A már haladó és profi testépítők és más erősportágakat űző sportemberek nagyszerű tápláléka. A szálkásítás szakaszában minél kevesebb szénhidrátot viszünk be, annál jobb. A termék ízesítésétől függően 1-4 g szénhidrátot tartalmaz. A legtöbb proteinszelet, rengeteg szénhidrátot tartalmaz, de a szálkásító fázisban a szénhidrát sok esetben mérséklendő tényező. A tejfehérje hosszú időn keresztül biztosítja a fehérjeforrást, ami különösen fontos a diéta során. A szója-fehérje izolátum pedig bizonyítottan támogatja a zsírégetést, főleg, hogy az izolátumok alig tartalmaznak szénhidrátokat vagy zsírt a koncentrátumokhoz képest.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Weider yippie protein bar - alacsony szénhidráttartalmú prémium fehérje szelet fehérjeszelet 45g (Fehérje) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Weider yippie protein bar - alacsony szénhidráttartalmú prémium fehérje szelet fehérjeszelet 45g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Weider yippie protein bar - alacsony szénhidráttartalmú prémium fehérje szelet fehérjeszelet 45g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Weider yippie protein bar - alacsony szénhidráttartalmú prémium fehérje szelet fehérjeszelet 45g (Fehérje) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.