ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

4+2 masszázsrendszer h2o kádakhoz

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

4+4+2 masszázsrendszer h2o kádakhoz

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

4+4+2 masszázsrendszer h2o kádakhoz4+4+2 Masszázsrendszer H2O kádakhoz4 db standard fúvóka a kád oldalában4 db mini fúvóka háthoz2 db mini fúvóka talphozpneumatikus indítógombintenzitást szabályzó, dúsítógombautomata le- és túlfolyóvízszintező lábAz ár a kádtestet nem tartalmazza.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő 4+4+2 masszázsrendszer h2o kádakhoz (Hidromasszázs kád) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a 4+4+2 masszázsrendszer h2o kádakhoz árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális 4+4+2 masszázsrendszer h2o kádakhoz árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) 4+4+2 masszázsrendszer h2o kádakhoz (Hidromasszázs kád) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

4+2 Masszázsrendszer H2O kádakhoz4 db standard fúvóka a kád oldalában2 db mini fúvóka háthozpneumatikus indítógombintenzitást szabályzó, dúsítógombautomata le- és túlfolyóvízszintező lábAz ár a kádtestet nem tartalmazza.4+4+2 Masszázsrendszer H2O kádakhoz4 db standard fúvóka a kád oldalában4 db mini fúvóka háthoz2 db mini fúvóka talphozpneumatikus indítógombintenzitást szabályzó, dúsítógombautomata le- és túlfolyóvízszintező lábAz ár a kádtestet nem tartalmazza.