ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Vaillant calormatic 370 ebus gyári digitális helyiség hőmérséklet szabályozóVaillant vásárlás, rendelésKépernyő kontraszt beállítási lehetőség. Alapkijelzőn egyszerűen beállítható a kívánt helyiség hőmérséklet és az üzemmód. Szabadon beállítható heti program, ahol naponta három időablakban programozható a fűtés, a használati melegvíz készítés, valamint a cirkulációs szivattyú üzeme. az Installációs asszisztensnek köszönhetően gyors üzembe helyezés, amelyben könnyen lekérdezhetők a rendszer-specifikus üzemeltetői paraméterek. A teljes fűtési rendszerre egy előre beállítható karbantartási értesítés aktiválható. Legionellák elleni, és fagyvédelem.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vaillant calormatic 370 ebus gyári digitális helyiség hőmérséklet szabályozó (Termosztát) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vaillant calormatic 370 ebus gyári digitális helyiség hőmérséklet szabályozó árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vaillant calormatic 370 ebus gyári digitális helyiség hőmérséklet szabályozó árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vaillant calormatic 370 ebus gyári digitális helyiség hőmérséklet szabályozó (Termosztát) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.