ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Wellis Solaris infraszauna 120x120x210

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Wellis Solaris 2 személyes infraszauna 120*120*210

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Wellis Solaris infraszauna 120x120x210 cm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Wellis vásárlás, rendelés...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 5 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Wellis Solaris infraszauna 120x120x210 cm (Szauna) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Wellis Solaris infraszauna 120x120x210 cm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Wellis Solaris infraszauna 120x120x210 cm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Wellis Solaris infraszauna 120x120x210 cm (Szauna) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Solaris Infraszauna, 2 személyes beltéri infraszauna, Hemlokfenyő, 6 mm füstszínű, biztonsági üvegajtó és oldalüvegek, Computer vezérlés, Területenként szabályozható fűtőtest teljesítmény, Színterápiás világítás, Beépített sztereó FM rádió, Bluetooth vevőegység USB és SD kártya bemenettel, Ventilátor, , Fűtőtestek:, 5 db Redlight infraszauna fűtőtest: 1,7 kW / 230 V, 1 db oldalsó infraszauna fűtőtest: 300 W/db, 3 db hátsó infraszauna fűtőtest: 300 W/db, 1 db alsó infraszauna fűtőtest (láb résznél): 500 W/db, , ÚJ!, Bluetooth vevőegység USB és SD kártya bemenettel!, Csatlakoztassa telefonját, tabletjét bluetooth egységen keresztül szaunájához és pihenés közben is hallgathatja kedvenc zenéjét., , Design, A wellis számára tervezett infraszauna design-ok Alessandro Caperra olasz tervezőmérnök keze nyomát viselik. Így olyan egyedi megjelenést biztosítunk a szaunáiknak, melyek minden környezetben megállják a helyüket, legyen az egy modern wellness helyiség vagy egy nyugodt, intim berendezésű hálószoba., , Energiatakarékos Redlight infraszauna fűtőszálak, Egy energiatakarékos Redlight carbon (szénalapú) fűtőszállal rendelkező infraszauna megvásárlásával nem csak pénzt takarít meg, de segít megvédeni földünk erőforrásait is. Kutatásaink eredményeként elértük termékeink minden szempontból maximális energiatakarékosságát. Magas hőhatásfokú, melyet egy fém fűtőszál energia igényének kevesebb mint 30%-ával éri el. Hosszú élettartam, 5000-7000 óra jellemzi őket., A villanykörtéhez hasonó gyorsaságú felfűtési idővel azonnal érezhető meleget ad. Más gyártó infraszaunáiban ez az idő 15-20 percet is igénybe vehet, ami idő alatt Önnek várakoznia kell, és nem utolsósorban a villanyórája is pörög., Infraszaunáink kizárólag az úgynevezett távoli infra sugarak (FIR) tartományában, 1.5 micro m to 15 micro m között sugároznak. Ezt a tartományt az éltető fénynek is hívják. A távoli infrasugarakat bőre gyorsabban nyeli el. Kellemes, a kandallótűzhöz hasonló hőérzetet nyújt. Nem bocsát ki káros, magas frekvenciájú elektromágneses és ultra ibolya sugarakat. A távoli infravörös sugarak közvetlen a szaunázó testén hatnak, a körülötte levő levegő felmelegítése nélkül., A szauna helyét úgy kell megválasztani, hogy maradjon legalább 20 cm a teteje, és a födém között, mert a vezérlőegység, és a szellőző ventilátor kivezetése is a tetőn kap helyet.