ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kludi new waves kádtöltő - és zuhanycsaptelep 575400530Kludi vásárlás, rendelésMegnevezés: Kludi Cikkszám: 57540 05 30 Kategória: New Waves Gyártó Kludi Jelleg kádtöltő - és zuhanycsaptelep Leírás Kádtöltő &ndash és zuhanycsaptelep NÁ 15
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kludi new waves kádtöltő - és zuhanycsaptelep 575400530 (Kádtöltő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kludi new waves kádtöltő - és zuhanycsaptelep 575400530 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kludi new waves kádtöltő - és zuhanycsaptelep 575400530 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kludi new waves kádtöltő - és zuhanycsaptelep 575400530 (Kádtöltő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

KLUDI NEW WAVES Puritán extravagancia.Egyszerű, puritán, tiszta és stílusos, a KLUDI NEW WAVES ezeket az értékeket képviseli. A sorozat egyediségét a világszerte legkisebb termosztátos vezérlőegység biztosítja. A tökéletes vízhőmérséklet nehézkes beállítása így mindörökre a múlté. Az állítható kádtöltő gondoskodik a legkényelmesebb használatról. A különálló fali csaptelep pezsgőhűtő tállal is elérhető.A termékről bővebben:Hengeres fogantyúFalra szerelhető kivitelNévleges vízmennyiség: (CB osztály)Kaszkád kifolyóelem: M 24 x 1Kerámiatárcsás záróelemmel 90°Automata zuhanyváltóVisszafolyásgátlóZ-csatlakozóZuhanygarnitúra nélkülA KLUDI a minőség és a folyamatos innováció elkötelezettje, konyhai- és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyrendszerek, orvosi csaptelepek elismert gyártója. Jellemzőjük a funkcionalitás, zajtalan működés és hosszú élettartam. Termékei a legkorszerűbb gyártási technológia és a legújabb fejlesztési eredmények alkalmazásával készülnek. Mindez elérhető áron.