ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Kludi KIDÓ falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep látható rész, króm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

KIDÓ falba süllyesztett, egykaros zuhanycsap 397160575 Kludi

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Kludi KIDÓ falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep látható rész, króm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

KIDÓ falba süllyesztett egykaros kádtöltő- és zuhanycsap 395350575 Kludi

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

KIDÓ falba süllyesztett egykaros kádtöltő- és zuhanycsap 395350575 KludiKludi vásárlás, rendelésKád/zuhany csaptelep falsík alatti szereléshez, látható rész, KLUDI KIDÓ - fogantyúval, automata zuhanyváltó, 88077 KLUDI FLEXX.BOXX-hoz és a 33434 falon belüli egységhez.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 4 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő KIDÓ falba süllyesztett egykaros kádtöltő- és zuhanycsap 395350575 Kludi (Zuhany csaptelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a KIDÓ falba süllyesztett egykaros kádtöltő- és zuhanycsap 395350575 Kludi árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális KIDÓ falba süllyesztett egykaros kádtöltő- és zuhanycsap 395350575 Kludi árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) KIDÓ falba süllyesztett egykaros kádtöltő- és zuhanycsap 395350575 Kludi (Zuhany csaptelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

KLUDI KIDÓInspiráló egyensúlyA nyugalom és ellazulás helye, a fürdőszoba a japán esztétikábólinspirálódik. A kúpszerű formák a tai-chi szellemet követik, energiát éserőt sugároznak, amire nap mint nap szükségünk van. A nyugalmat aszerelvények alacsony zajszint-besorolása is megerősíti.Töltődjön fel energiával.A termékről bővebben:Látható részKidó - fogantyú88077 Flexx.Boxx-hoz és a 33434 falon belüliEgységhezMegnevezés: Kludi Cikkszám: 39716 05 75 Kategória: Kido Gyártó Kludi Jelleg falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep Leírás Falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep látható rész, 88077 Flexx-Boxx-hozKludi KIDÓ falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep látható rész, krómMegnevezés: KIDÓ falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep látható rész, krómKategória: csaptelepGyártó: KludiCikkszám: 397160575Garancia: 5 évLeírás: Kludi KIDÓ falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep látható rész88077 KLUDI FLEXX.BOXX- hoz vagy falon belüli csaptest 3343410 év alkatrész utánpótlást biztosít a gyártó. A fürdőszoba a nyugalom és kikapcsolódás, az ápolás és regeneráció helye. Olyan tér, amelyben újra feltöltődhetünk. A KLUDI KIDÓ termékek a fürdőszoba erejét szimbolizálják. A formák harmóniája és kiegyensúlyozottsága magával ragadják a belépőt. A KLUDI KIDÓ termékek a fürdőszoba erejét szimbolizálják.Zuhany csaptelep falsík alatti szereléshez, látható rész, KLUDI KIDÓ - fogantyú, 88077 KLUDI FLEXX.BOXX-hoz és a 33434 falon belüli egységhez.Kludi KIDÓ falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep látható rész, krómMegnevezés: KIDÓ falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep látható rész, krómKategória: csaptelepGyártó: KludiCikkszám: 395350575Garancia: 5 évLeírás: Kludi KIDÓ falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep látható rész, NA 15Falon belüli, egykaros kád/zuhanycsap látható részKLUDI KIDÓ karAutomatikus kád/zuhany váltó88077 KLUDI FLEXX.BOXX- hoz vagy falon belüli csaptest 3343410 év alkatrész utánpótlást biztosít a gyártó. A fürdőszoba a nyugalom és kikapcsolódás, az ápolás és regeneráció helye. Olyan tér, amelyben újra feltöltődhetünk. A KLUDI KIDÓ termékek a fürdőszoba erejét szimbolizálják. A formák harmóniája és kiegyensúlyozottsága magával ragadják a belépőt. A KLUDI KIDÓ termékek a fürdőszoba erejét szimbolizálják.Kád/zuhany csaptelep falsík alatti szereléshez, látható rész, KLUDI KIDÓ - fogantyúval, automata zuhanyváltó, 88077 KLUDI FLEXX.BOXX-hoz és a 33434 falon belüli egységhez.