ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Zilmet 12 literes zárt tágulási tartály fix membrán, 4 bar, max 90°C

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Zilmet 12 literes zárt tágulási tartály fix membrán, 4 bar, max 90°CA tartályok két egymástól rugalmas gumimembránnal elválasztott térből állnak, az egyiket gyárilag nitrogénnel feltöltik, ez az ún. előnyomás, a másik csatlakozik a központi fűtési rendszerhez. Az előnyomás max. 2,5 bar lehet, a fűtési rendszer nyomása nem haladhatja meg a tartályon megadott értéket. A tartályok 50 literig felfüggeszthetők, vagy a falon rögzíthetők, az ennél nagyobbak szerelési talppal vannak ellátva.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Zilmet 12 literes zárt tágulási tartály fix membrán, 4 bar, max 90°C (Tágulási tartály) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Zilmet 12 literes zárt tágulási tartály fix membrán, 4 bar, max 90°C árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Zilmet 12 literes zárt tágulási tartály fix membrán, 4 bar, max 90°C árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Zilmet 12 literes zárt tágulási tartály fix membrán, 4 bar, max 90°C (Tágulási tartály) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A tartályok két egymástól rugalmas gumimembránnal elválasztott térből állnak, az egyiket gyárilag nitrogénnel feltöltik, ez az ún. előnyomás, a másik csatlakozik a központi fűtési rendszerhez. Az előnyomás max. 2,5 bar lehet, a fűtési rendszer nyomása nem haladhatja meg a tartályon megadott értéket. A tartályok 50 literig felfüggeszthetők, vagy a falon rögzíthetők, az ennél nagyobbak szerelési talppal vannak ellátva.