ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kludi o-cean falba süllyesztett egykaros zuhany csaptelep, látható rész (kl-387600575)Kludi vásárlás, rendelésKLUDI O-CEAN Technológia és természetesség.A joystick vezérlésű KLUDI O-CEAN csapteleppel újabb különleges darabbal egészül ki az O-CEAN szerelvénysorozat. A tiszta formák, a természetes vízsugár üdítő ereje ezen az armatúrán a forradalmi joystick technológiával találkozik. A modern V-slide technológia megakadályozza a kar akaratlan elmozdítását és megkönnyíti a vízhőmérséklet valamint a vízmennyiség pontos beállítását.A termékről bővebben:Látható részTeli fogantyúk88077 KLUDI FLEXX.BOXX - hozés a 33434 falon belüli egységhez
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kludi o-cean falba süllyesztett egykaros zuhany csaptelep, látható rész (kl-387600575) (Zuhany csaptelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kludi o-cean falba süllyesztett egykaros zuhany csaptelep, látható rész (kl-387600575) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kludi o-cean falba süllyesztett egykaros zuhany csaptelep, látható rész (kl-387600575) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kludi o-cean falba süllyesztett egykaros zuhany csaptelep, látható rész (kl-387600575) (Zuhany csaptelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.