ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


M-acryl trópusi fa előlap, fa, egyenes é sarok -natúr, barna, wenge  (m-acryl kádakhoz)(megrendelésnél a színt meg kell jelölni) (mac-20139)Ezeket a különleges faanyagokat ajánluk mindenkinek, aki természetes anyagokat szeretne felhasználni a fürdőszobájában.A Cambara és Marupa fa tulajdonságai: jellegzetes barna és natur színű, közepes sűrűségű, csomómentes, vízálló felülettel rendelkező szép erezetű, időtálló fa. Tartósságának és jó vízálló tulajdonságainak köszönhetően a hajóépítésben évszázadok óta használják. Ideálisan használható fürdőszobák és egyéb nagy páratartalmú helységekben.Három színben forgalmazzuk:1. Natúr (marupa)2. Barna (cambara)3. Wenge (cambara pácolva)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő M-acryl trópusi fa előlap, fa, egyenes é sarok -natúr, barna, wenge (m-acryl kádakhoz)(megrendelésnél a színt meg kell jelölni) (mac-20139) (Előlap) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a M-acryl trópusi fa előlap, fa, egyenes é sarok -natúr, barna, wenge (m-acryl kádakhoz)(megrendelésnél a színt meg kell jelölni) (mac-20139) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális M-acryl trópusi fa előlap, fa, egyenes é sarok -natúr, barna, wenge (m-acryl kádakhoz)(megrendelésnél a színt meg kell jelölni) (mac-20139) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) M-acryl trópusi fa előlap, fa, egyenes é sarok -natúr, barna, wenge (m-acryl kádakhoz)(megrendelésnél a színt meg kell jelölni) (mac-20139) (Előlap) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.