ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kludi zenta egykaros kád csaptelep, falra szerelhető, kivitel (kl-386700575)Kludi vásárlás, rendelésKLUDI ZENTA Rendkívüli sokoldalúságA KLUDI ZENTA sikersorozat purizmusa tökéletesen illeszkedik az aktuális trendekhez. A lekerekített és éles sarkak összjátéka tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobába. A kiterjedt termékcsalád az összes felmerülő követelménynek eleget tesz és garantált, akár 40%-os víz megtakarítást tesz lehetővé a szabványos s-pointer öko-perlátor segítségével. A KLUDI ZENTA nemcsak nagyon vonzó termék, de kiváló ár-érték aránya is meggyőző.A termékről bővebben:Teli fogantyúkFalra szerelhető kivitel,Névleges vízmennyiség: (BB osztály)Perlátor M 24 x 1Kerámia vezérlőegység állítható hőfokkorlátozóvalVisszafolyásgátlóAutomata zuhanyváltóZ-csatlakozóA KLUDI a minőség és a folyamatos innováció elkötelezettje, konyhai- és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyrendszerek, orvosi csaptelepek elismert gyártója. Jellemzőjük a funkcionalitás, zajtalan működés és hosszú élettartam. Termékei a legkorszerűbb gyártási technológia és a legújabb fejlesztési eredmények alkalmazásával készülnek. Mindez elérhető áron.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kludi zenta egykaros kád csaptelep, falra szerelhető, kivitel (kl-386700575) (Kádtöltő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kludi zenta egykaros kád csaptelep, falra szerelhető, kivitel (kl-386700575) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kludi zenta egykaros kád csaptelep, falra szerelhető, kivitel (kl-386700575) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kludi zenta egykaros kád csaptelep, falra szerelhető, kivitel (kl-386700575) (Kádtöltő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

KLUDI ZENTA Rendkívüli sokoldalúságA KLUDI ZENTA sikersorozat purizmusa tökéletesen illeszkedik az aktuális trendekhez. A lekerekített és éles sarkak összjátéka tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobába. A kiterjedt termékcsalád az összes felmerülő követelménynek eleget tesz és garantált, akár 40%-os víz megtakarítást tesz lehetővé a szabványos s-pointer öko-perlátor segítségével. A KLUDI ZENTA nemcsak nagyon vonzó termék, de kiváló ár-érték aránya is meggyőző.A termékről bővebben:Fali szerelési módKinyúlás 170 mmPerlátor M 28 x 1Átfolyási mennyiség BRátolható rozettávalA KLUDI a minőség és a folyamatos innováció elkötelezettje, konyhai- és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyrendszerek, orvosi csaptelepek elismert gyártója. Jellemzőjük a funkcionalitás, zajtalan működés és hosszú élettartam. Termékei a legkorszerűbb gyártási technológia és a legújabb fejlesztési eredmények alkalmazásával készülnek. Mindez elérhető áron.KLUDI ZENTA Rendkívüli sokoldalúságA KLUDI ZENTA sikersorozat purizmusa tökéletesen illeszkedik az aktuális trendekhez. A lekerekített és éles sarkak összjátéka tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobába. A kiterjedt termékcsalád az összes felmerülő követelménynek eleget tesz és garantált, akár 40%-os víz megtakarítást tesz lehetővé a szabványos s-pointer öko-perlátor segítségével. A KLUDI ZENTA nemcsak nagyon vonzó termék, de kiváló ár-érték aránya is meggyőző.A termékről bővebben:Teli fogantyúkFalra szerelhető kivitel,Névleges vízmennyiség: (BB osztály)Perlátor M 24 x 1Kerámia vezérlőegység állítható hőfokkorlátozóvalVisszafolyásgátlóAutomata zuhanyváltóZ-csatlakozóA KLUDI a minőség és a folyamatos innováció elkötelezettje, konyhai- és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyrendszerek, orvosi csaptelepek elismert gyártója. Jellemzőjük a funkcionalitás, zajtalan működés és hosszú élettartam. Termékei a legkorszerűbb gyártási technológia és a legújabb fejlesztési eredmények alkalmazásával készülnek. Mindez elérhető áron.