ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Mofém fali kifolyószelep légbeszívóval tömlővéggel 1/2 col króm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Mofém fali kifolyószelep perlátorral 3/4col króm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Mofém fali kifolyószelep tömlővéggel légbeszívóval 3/4 col króm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Mofém fali kifolyószelep tömlővéggel légbeszívóval 3/4 col króm Fali kifolyószelep tömlő csatlakozóval kerti csapnak, falikúthoz, vagy wc-be kézmosóhoz hideg vizes, 3/4-os vízátbocsátás: 24 l/perc, Eurostar fogantyúval.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mofém fali kifolyószelep tömlővéggel légbeszívóval 3/4 col króm (Sarokszelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mofém fali kifolyószelep tömlővéggel légbeszívóval 3/4 col króm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mofém fali kifolyószelep tömlővéggel légbeszívóval 3/4 col króm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mofém fali kifolyószelep tömlővéggel légbeszívóval 3/4 col króm (Sarokszelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Mofém légbeszívós fali kifolyószelep 1/2 Tömlővéges és közvetlen gyorscsatlakozási lehetőséggelLégbeszívóvalA MOFÉM márkanév mindenütt a minőséget, a megbízhatóságot, és a professzionalitást jelenti. Fürdőszoba és konyha-csaptelepeink megjelenése és magas műszaki tartalma a hagyományos és a legmodernebb igényekre is választ ad. A biztonság további eleme a termékeinkre nyújtott 5 éves, az alkatrészellátásra pedig 10 éves garancia, melyeket profi országos MOFÉM szakszerviz hálózatunk támogat.A termékről bővebben:? Tömlővéges és közvetlengyorscsatlakozási lehetőséggel? Légbeszívóval? ??A MOFÉM márkanév mindenütt a minőséget, a megbízhatóságot, és a professzionalitást jelenti. Fürdőszoba és konyha-csaptelepeink megjelenése és magas műszaki tartalma a hagyományos és a legmodernebb igényekre is választ ad. A biztonság további eleme a termékeinkre nyújtott 5 éves, az alkatrészellátásra pedig 10 éves garancia, melyeket profi országos MOFÉM szakszerviz hálózatunk támogat.A termékről bővebben:? Tömlővéges és közvetlengyorscsatlakozási lehetőséggel? Légbeszívóval? ?? Fali kifolyószelep légbeszívóval tömlő csatlakozóval kerti csapnak, falikúthoz, vagy wc-be kézmosóhoz hideg vizes, 1/2-os, vízátbocsátás: 19 l/perc, Eurosztár fogantyúval. Fali hideg vizes kifolyószelep falikúthoz vagy kézmosóhoz wc-be. Mérete 3/4-os, vízátbocsátás: 24 l/percVízkőmentes perlatorral. Fali kifolyószelep tömlő csatlakozóval kerti csapnak, falikúthoz, vagy wc-be kézmosóhoz hideg vizes, 3/4-os vízátbocsátás: 24 l/perc, Eurostar fogantyúval.