ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kamco tűztér tisztító rúdA kazĂĄnban idővel lerakĂłdott szennyeződĂŠsek jelentősen csĂśkkentik a mĹąkĂśdĂŠs hatĂĄsfokĂĄt! TĹąztĂŠr tisztĂ­tĂł rĂşd, mely kazĂĄn mĹąkĂśdĂŠse kĂśzben fejti ki hatĂĄsĂĄt. EloxidĂĄlja ĂŠs kiĂŠgeti az elĂŠgtelen ĂŠgĂŠből keletkezett lerakĂłdĂĄsokat. HatĂŠkonyan eljut minden manuĂĄlisan nem elĂŠrhető helyre is, rendszeres alkalmazĂĄsa megkĂśnnyĂ­ti ĂŠs lerĂśvidĂ­ti a rendszeres kefĂŠs tisztĂ­tĂĄst illetve az arra fordĂ­tandĂł időt. HASZNÁLAT: Kapcsolja a kazĂĄnt maximĂĄlis mĹąkĂśdĂŠsi hőmĂŠrsĂŠkletre (minimum 350 C-ra), majd helyezze kibontatlanul a rudat az ĂŠgĂŠstĂŠrbe. LegalĂĄbb 30 percig Ăźzemeltesse Max. hőfokon a kazĂĄnt, hogy a termĂŠkben lĂŠvő reagensek kifejthessĂŠk hatĂĄsukat. MiutĂĄn a kazĂĄn visszahĹąlt a lerakodĂĄsok egyszerĹąen eltĂĄvolĂ­thatĂłvĂĄ vĂĄlnak. HOGY KAZÁNJA OPTIMÁLISAN MĹ°KÖDJÖN, ALKALMAZZA HAVONTA EGYSZER A FĹ°TÉSI SZEZON ALATT!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kamco tűztér tisztító rúd (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kamco tűztér tisztító rúd árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kamco tűztér tisztító rúd árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kamco tűztér tisztító rúd (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.