ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kamco tűztér tisztító rúdA kazánban idővel lerakódott szennyeződések jelentősen csökkentik a működés hatásfokát! Tűztér tisztító rúd, mely kazán működése közben fejti ki hatását. Eloxidálja és kiégeti az elégtelen égéből keletkezett lerakódásokat. Hatékonyan eljut minden manuálisan nem elérhető helyre is, rendszeres alkalmazása megkönnyíti és lerövidíti a rendszeres kefés tisztítást illetve az arra fordítandó időt. HASZNÁLAT: Kapcsolja a kazánt maximális működési hőmérsékletre (minimum 350 C-ra), majd helyezze kibontatlanul a rudat az égéstérbe. Legalább 30 percig üzemeltesse Max. hőfokon a kazánt, hogy a termékben lévő reagensek kifejthessék hatásukat. Miután a kazán visszahűlt a lerakodások egyszerűen eltávolíthatóvá válnak. HOGY KAZÁNJA OPTIMÁLISAN MŰKÖDJÖN, ALKALMAZZA HAVONTA EGYSZER A FŰTÉSI SZEZON ALATT!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kamco tűztér tisztító rúd (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kamco tűztér tisztító rúd árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kamco tűztér tisztító rúd árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kamco tűztér tisztító rúd (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.