ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kamco scalebreaker ls3 széntüzelésű kazántisztító spray 1 lKifejezetten korróziós lerakódások eltávolításához kifejlesztett folyadék, melyek a tüzelőanyagok kéntartalma miatt alakul ki. Ezek a világosabb színű, nagyon szilárd, erősen a fémhez tapadt lerakódások, nagyon nehezen távolíthatóak el. A Scalebreaker LS3 azonnal reakcióba lép ezekkel a szennyeződésekkel. A művelet közben gáz fejlődik mely nem mérgező. A folyadék leválasztja a szennyeződéseket a fémről, mely ezután "nedves porszívóval" könnyen kiszippantható. Használja hideg, vagy enyhén meleg készülékben. Leginkább a fűtési szezon végi tisztításhoz javasoljuk.        A szennyeződés mértékét figyelembe véve készítsen vizes oldatot 1:1, 1:2, 1:3, arányban.        Fújja az 50 Celsius fok alá hűlt szennyeződésre. Alkalmazza fentről lefelé.        Hagyja hatni 10-15 percig. Ahogy szárad a folyadék a lerakódások leperegnek a belső felületről. Száradás után célszerű 10 percre bekapcsolni a kazánt, hogy maradéktalanul lepotyogjon minden lerakódás. Ha van rá lehetőség, porszívózza "nedves porszívóval" ki a kazán alján felgyülemlett koszt. A TERMÉKET CSAK KÉPZETT SZAKEMBER ALKALMAZHATJA!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kamco scalebreaker ls3 széntüzelésű kazántisztító spray 1 l (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kamco scalebreaker ls3 széntüzelésű kazántisztító spray 1 l árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kamco scalebreaker ls3 széntüzelésű kazántisztító spray 1 l árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kamco scalebreaker ls3 széntüzelésű kazántisztító spray 1 l (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.