ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 lA gázkazánok Ă©gĂ©se alapvetĹ‘en tiszta folyamat. Az elĂ©gtelen Ă©gĂ©sbĹ‘l, rossz minĹ‘sĂ©gű gázzal törtĂ©nĹ‘ ĂĽzemeltetĂ©s miatt azonban kialakulhatnak lerakĂłdások a tűztĂ©rben. Mechanizmusának köszönhetűen elĂ©r az Ă©gĂ©stĂ©r olyan rĂ©szeire is, melyek mechanikusan, vagy akár folyadĂ©kkal nem elĂ©rhetĹ‘ek. 1. IndĂ­tsa be min. 10 percre a kĂ©szĂĽlĂ©ket  2. FĂşjja a hĹ‘cserĂ©lĹ‘re a termĂ©ket ameddig nedves rĂ©teget kĂ©pez rajta  3. A lehetĹ‘ leghamarabb indĂ­tsa be a kazánt 10 percre, majd kapcsolja ki.  NĂ©mi fehĂ©r por szállhat ki a kazánbĂłl működĂ©s közben, ami normális. Nyissa ki az Ă©gĂ©steret, Ă©s ha szĂĽksĂ©ges porszĂ­vĂłzza ki a kazánt.  A TERMÉKET CSAK KÉPZETT SZAKEMBER ALKALMAZHATJA!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 l (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 l árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 l árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 l (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.