ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 lA gázkazánok égése alapvetően tiszta folyamat. Az elégtelen égésből, rossz minőségű gázzal történő üzemeltetés miatt azonban kialakulhatnak lerakódások a tűztérben. Mechanizmusának köszönhetűen elér az égéstér olyan részeire is, melyek mechanikusan, vagy akár folyadékkal nem elérhetőek. 1. Indítsa be min. 10 percre a készüléket  2. Fújja a hőcserélőre a terméket ameddig nedves réteget képez rajta  3. A lehető leghamarabb indítsa be a kazánt 10 percre, majd kapcsolja ki.  Némi fehér por szállhat ki a kazánból működés közben, ami normális. Nyissa ki az égésteret, és ha szükséges porszívózza ki a kazánt.  A TERMÉKET CSAK KÉPZETT SZAKEMBER ALKALMAZHATJA!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 l (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 l árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 l árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kamco sootbreaker gs gáztüzelés? kazán tisztító spray 1 l (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.