ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Mapei adesilex p4 25kgMapei vásárlás, rendelésFokozott terhelhetőségű, gyorskötésű, teljes hátoldal-fedettséget biztosító folyékonyágyas cementkötésű ragasztóhabarcs kerámia burkolólapokhoz és kőlapokhoz. Alkalmazási területek: Bármilyen közepes- és nagyméretű kerámia, (nedvességre nem érzékeny) kőlapok ragasztása bel- és kültéri padlón nagy forgalomnak kitett környezetben: meglévő, szilárd és tökéletesen tiszta (kerámia, természetes kőlap, műkő burkolatú és beton) padlók, cementkötésű esztrichek, fűtött aljzatok. Különösen alkalmas nagyméretű burkolólapokhoz. A burkolás biztos, és nem szükséges a burkolólap hátoldalát megkenni. Az Adesilex P4 aljzatkiegyenlítő anyagként használható kül- és beltérben. Műszaki adatok: Alkalmazási területek: csak padlóra. Bedolgozási idő: több mint 60 perc. Nyitott idő: 20 perc. Fugázható: 4 óra múlva. Járható: kb. 4 óra múlva. Teljesen terhelhető: kb. 24 óra múlva. Szín: szürke. Felhordás: 6 vagy 10-es sz. vagy ívelt fogazású simítóval. EMICODE: EC1 R &ndash nagyon alacsony kibocsátású. Eltartható: 12 hónapig. Anyagszükséglet 4-10 kg/m2. Kiszerelés 25 kg-os zsákok.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mapei adesilex p4 25kg (Ragasztó, fugázó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mapei adesilex p4 25kg árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mapei adesilex p4 25kg árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mapei adesilex p4 25kg (Ragasztó, fugázó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.