ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Teka vita süllyesztett zuhany csaptelep zuhanyszett nélkül 242410200

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Teka vita zuhany csaptelep zuhanyszett nélkül 242310200

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Teka vita zuhany csaptelep zuhanyszett nélkül 242310200
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 5 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Teka vita zuhany csaptelep zuhanyszett nélkül 242310200 (Zuhany csaptelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Teka vita zuhany csaptelep zuhanyszett nélkül 242310200 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Teka vita zuhany csaptelep zuhanyszett nélkül 242310200 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Teka vita zuhany csaptelep zuhanyszett nélkül 242310200 (Zuhany csaptelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A MOFÉM Zrt. a Teka Szaniter Rendszerek Üzletág közép-európai gyártóegysége, a vállalat a 2008-as évtől kezdve pedig az Üzletág közép-kelet európai logisztikai központjaként is működik. A Divízió csaptelepek és zuhanyok gyártására specializálódott. A több mint 100 éves működés során megnyerte a tervezők, szerelők bizalmát világszerte.A gyártási folyamat legfontosabb eleme a minőség, mely magában foglalja a fejlett technológiát, a legutóbbi dizájnt és a széles termékskálát. A termék kínálat többek közt magában foglalja az egykaros, kétfogantyús, termosztátos és az automata nyomógombos csaptelepeket. A kínálatot tovább színesítik a zuhanyok és a különféle kiegészítők. Az olyan termékjellemzőknek köszönhetően, mint a dizájn, a minőség és az innováció, a Teka Szaniter Rendszerek Üzletág vonzó termékskálát kínál a piac közép és felső szegmensében.Jellemzők:-zuhanyszett nélkül-zajcsökkentő elemekkel felszerelve-króm színű€˘ ZajcsökkentĹ‘ elemekkel felszerelve€˘ 35 mm kerámia vezĂ©rlĹ‘egysĂ©gTeka VITA Zuhany csaptelep zuhanyszett nélkül Gyártó: Teka Cikkszám: 242310200 Jellemzői: Zuhanyszett nélkül Zajcsökkentő elemekkel felszerelve   Használati útmutató   Megfelelőségi nyilatkozat   Műszaki rajz Letöltés     VITA Zuhany csaptelep Zuhanyszett nélkül: 24.231.02.00 Termék leírása Zuhanyszett nélkül Zajcsökkentő elemekkel felszerelve 35 mm kerámia vezérlőegység  5 év gyártói garancia   Használati útmutató   Megfelelőségi nyilatkozat   Műszaki rajz Letöltés     VITA Zuhany csaptelep  Kód. 24.232.02.00 Termék leírása Avant zuhanyszettel Zajcsökkentő elemekkel felszerelve 35 mm kerámia vezérlőegység  5 év gyártói garancia