ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Mofém junior evo mosogató csaptelep 152-0050-00
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mofém junior evo mosogató csaptelep 152-0050-00 (Csaptelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mofém junior evo mosogató csaptelep 152-0050-00 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mofém junior evo mosogató csaptelep 152-0050-00 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mofém junior evo mosogató csaptelep 152-0050-00 (Csaptelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A MOFÉM márkanév mindenütt a minőséget, a megbízhatóságot, és a professzionalitást jelenti. Fürdőszoba és konyha-csaptelepeink megjelenése és magas műszaki tartalma a hagyományos és a legmodernebb igényekre is választ ad. ECO vezérlőegységgel ellátott csaptelepeink víz és energia-megtakarítást tesznek lehetővé, a beépített forrázás elleni védelem pedigÖn és családtagjai biztonságáról gondoskodik. A biztonság további eleme a termékeinkre nyújtott 5 éves, az alkatrészellátásra pedig 10 éves garancia, melyeket profi országos MOFÉM szakszerviz hálózatunk támogat.Fém leeresztő szeleppel 5 l/perc vízátbocsátású vízkőmentes perlátorralPerlátor mérete: M24x1 35 mm kerámia vezérlőegységgelBekötőcső: flexibilis 3/8- Forgatható alsó kifolyócsővel- Vízkőmentes perlátorral- Perlátor mérete: M24x1- 35 mm kerámia vezérlőegységgel