ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Eurosztár lengőszelep (146-0034-00)

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Eurosztár lengőszelep (146-0034-00)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Eurosztár lengőszelep (146-0034-00) (Sarokszelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Eurosztár lengőszelep (146-0034-00) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Eurosztár lengőszelep (146-0034-00) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Eurosztár lengőszelep (146-0034-00) (Sarokszelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Mofém Eurosztár fali lengőszelepForgatható alsó kifolyócsővelKifolyócső: 200 mmVízkőmentes perlátorralPerlátor mérete: M22x1Hagyományos felsőrésszelA MOFÉM márkanév több, mint egy évszázados múltjával egyet jelent a megbízhatósággal, minőséggel és professzionalitással. Az évtizedek során szerelők, kivitelezők, vásárlók százezrei tették és teszik le mellettünk voksukat azzal, hogy az általunk gyártott hazai termékeket választják. A MOFÉM ma már nem csak egyszerűen kiváló termékeket jelent, hanem egy okos választást is, fogékonyságot a legújabb technikák és megoldások iránt, melyek észrevétlenül varázsolnak stílust, és egyéniséget hétköznapjainkba. Legyen szó csaptelepekről, radiátor szelepekről vagy akár gázszerelvényekről.A csaptelep HONEYCOMB perlátorral van ellátva, melynekspeciális felülete meggátolja a vízkő lerakódását.