ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Zuhanykabin görgő dupla, rugós (g-29dr)Zuhanykabin görgő Cikkszám: G-29DR Termék leírás: Dupla görgő Rúgós állíthatóság Görgő átmérő: 23 mm Furat átmérő: 10 mm Felső görgő   A  G29-D (felső) görgőn rugóval lehet a görgők pozícióját állítani, egyes esetekben ez a görgő is csak szimpla (egy görgős) kivitel. A csere ettől lehetséges és ajánlott is hiszen a dupla görgős kivitel tartósabb lesz mint a szimpla görgős, ugyan is a felső görgők viselik az üveg súlyát.    
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Zuhanykabin görgő dupla, rugós (g-29dr) (Zuhanyozó kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Zuhanykabin görgő dupla, rugós (g-29dr) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Zuhanykabin görgő dupla, rugós (g-29dr) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Zuhanykabin görgő dupla, rugós (g-29dr) (Zuhanyozó kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Zuhanykabin görgő Cikkszám:nbsp;G-29DR Termék leírás: Dupla görgő Rúgós állíthatóság Görgő átmérő: 22nbsp;mm Furat átmérő: 10 mm Alsó görgő nbsp; Anbsp; G29-D (felső) görgőn rugóval lehet a görgők pozícióját állítani, egyes esetekben ez a görgő is csak szimpla (egy görgős) kivitel. A csere ettől lehetséges és ajánlott is hiszen a dupla görgős kivitel tartósabb lesz mint a szimpla görgős, ugyan is a felső görgők viselik az üveg súlyát. nbsp; nbsp;