ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Aqualine piszoár (10SZ92001-DS).nbsp;A terméket a csehnbsp;Sapho KFTnbsp;gyártja és aznbsp;Aqualinenbsp;forgalmazza. A piszoár kerámiából készült, fehér színben érhető el. nbsp;A termék hagyományos, harmonikus megjelenésű, tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobába. A piszoár hátsó vízbekötésű, kifolyású. Az ár tartalmazza a szifont is. Az alap garancia ideje 24 hónap.nbsp; nbsp; nbsp; Termékjellemzők: Hátsó vízbekötéssel Hátsó kifolyású Szifonnal Termékverzió:nbsp; Cikkszám:nbsp;10SZ92001-DS Mérete: 58x39
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Piszoár 10sz92001-ds (Piszoár) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Piszoár 10sz92001-ds árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Piszoár 10sz92001-ds árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Piszoár 10sz92001-ds (Piszoár) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.