ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Diamant 3 háromszemélyes infraszauna

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Diamant 3 háromszemélyes infraszaunaTermé,kadatok: - mé,rete: 155x108x190 cm - há,romszemé,lyes infrakabin - anyaga: Hemlock fenyő - teljesí,tmé,ny: kb. 2500 Watt - 7 magné,zium-oxid sugá,rzó, - á,llí,tható, teljesí,tmé,nyű sugá,rzó,k - 2 digitá,lis kezelőpanel (belü,l é,s kí,vü,l) - szí,nterá,pia (vö,rö,s, zö,ld, ké,k, sá,rga, fehé,r) - rá,dió,, hangszó,ró, - CD-, MP3- é,s USB-csatlakozó, - ventillá,toros szellőzteté,s - polcok - fejtá,mla - a ké,t elü,lső sarok műbőr borí,tá,ssal - 1 é,v garancia
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Diamant 3 háromszemélyes infraszauna (Szauna) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Diamant 3 háromszemélyes infraszauna árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Diamant 3 háromszemélyes infraszauna árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Diamant 3 háromszemélyes infraszauna (Szauna) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Több ezer éve,a hőt használják, a lelki jólét és tünetek enyhítésére, a mozgásszervi rendszerek gyógyítására. Fedezze fel a nyugtató és regeneráló hatását. Az infravörös sugarak különösen hatékony formája a fénynek: mivel az energia forrása a Nap, így szaunázás közben a napfény felemelő és kellemes melegét érezhetjük. Az infravörös fény a kibocsátás során,felmelegíti a testet kivülről, de nem serkenti a vérkeringést. Jótékony hatással van a belső keringésünkre is, felgyorsítja az anyagcserét, és erősíti az immunrendszert. Emiatt, az infravörös fénysugarakat használják fűtésre és a közérzetünk jobbá tételére is de ezen felül az orvostudmányban is fontos szerephez jut. Termék jellemzők: 3 fő részére 7 magnézium-oxid sugárzó Állítható teljesítményű sugárzók Teljesítmény: kb. 2500 watt Színterápia Biztonsági üveg Belső és külső világítás Rádió-USB-kapcsolat Digitális kezelőpanelek, külső és belső Hangszórók Ventillátoros szellőző Fa: Hemlock NÉHÁNY JÓTANÁCS Se éhesen, se tele gyomorral ne szaunázzon! Szaunázás előtt csak mértékkel vegyen magához folyadékot, alkoholt semmi esetre se igyon, szaunázás után viszont fogyasszon legalább egy liter vizet. A kabin használata előtt zuhanyozzon le, majd alaposan törölközzön meg. A száraz bőr jobban verítékezik! Szaunázás után először a légutakat hűtse le, csak azután álljon hideg víz alá.