ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Supernova avdp3-160 szatén+rain háromelemes, tolórendszerű kádparavánSupernova AVDP3-160 Szatén+Rain háromelemes, tolórendszerű kádparaván Szatén alumínium keret Műanyag betétlemez Anticalc üveg védelem Antiblock a csendes és megbízható működésért Méret: 1570-1610x1370 mm ASDP3 háromelemes toló rendszerű kádparaván. Figyelem, 137 cm magas A három oldalról körbefalazott kád esetében az AVDP3-as tolórendszerű kádparaván beépítésével alakíthatunk ki maximális mértékben szigetelő zuhanykabint. A paraván 180° megfordításával jobb vagy bal oldali belépőt alakíthat ki. Az ár csak a kádparavánt tartalmazza A kép illusztráció
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Supernova avdp3-160 szatén+rain háromelemes, tolórendszerű kádparaván (Zuhanyozó kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Supernova avdp3-160 szatén+rain háromelemes, tolórendszerű kádparaván árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Supernova avdp3-160 szatén+rain háromelemes, tolórendszerű kádparaván árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Supernova avdp3-160 szatén+rain háromelemes, tolórendszerű kádparaván (Zuhanyozó kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.