ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Supernova sdop-100 fehér+grape kifelé nyíló zuhanyajtóSupernova SDOP-100 Fehér+Grape kifelé nyíló zuhanyajtó Fehér alumínium keret Edzett biztonsági üveg Anticalc üveg védelem Antiblock a csendes és megbízható működésért Méret: 973-1010x1850 mm Az SDOP egy fix részből és egy kifelé nyíló ajtó részből áll. E termék műszaki megoldása a legegyszerűbb és ezért árban a legkedvezőbb. A jobbos vagy balos kivitelt szintén a termék saját tengelye körüli elforgatásával kapjuk. Az ajtó magassága 1850 mm, ezért csak a PSS fix oldalfalakkal kombinálható. Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus, Perseus Pro, Gigant Pro vagy zuhanyfolyóka Az ár csak a zuhanyajtót tartalmazza A kép illusztráció
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Supernova sdop-100 fehér+grape kifelé nyíló zuhanyajtó (Zuhanyozó kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Supernova sdop-100 fehér+grape kifelé nyíló zuhanyajtó árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Supernova sdop-100 fehér+grape kifelé nyíló zuhanyajtó árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Supernova sdop-100 fehér+grape kifelé nyíló zuhanyajtó (Zuhanyozó kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.