ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Ravak professional szilikon, színtelen, 310mlRavak vásárlás, rendelésA RAVAK szilikon kĂ©pes erĹ‘sen az ĂĽveghez, akrilhoz (PMMA), extrudált polisztirolhoz, alumĂ­niumhoz, festĂ©khez Ă©s kĂĽlönbözĹ‘ burkolĂłanyaghoz ragadni. A RAVAK Professional szilikon használata a zuhanykabinok, zuhanyajtĂłk, kádak, mosdĂłk vagy zuhanytálcák tömĂ­tĂ©sĂ©nek alapját kĂ©pezi. A zuhanytálca megfelelĹ‘ telepĂ­tĂ©sĂ©hez Ă©s tömĂ­tĂ©sĂ©hez egy tubus 310 ml-es szilikonos tömĂ­tĹ‘anyagra van szĂĽksĂ©g.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ravak professional szilikon, színtelen, 310ml (Zuhanyozó kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ravak professional szilikon, színtelen, 310ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ravak professional szilikon, színtelen, 310ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ravak professional szilikon, színtelen, 310ml (Zuhanyozó kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Szilikon 310ml színtelen - RAVAK Professional Szilikon tömítőanyag színtelen. Tartalma 310 ml. Az eredeti RAVAK Professional szilikon tökéletesen összekapcsolja a zuhanykabinok és akrilkádak gyártásánál felhasznált különböző anyagokat (üveg, akril, polisztirol, alumínium, festék, stb.) Hosszantartó gombásodás elleni hatás, színtartósság zuhanytálcák, kádak, kádparavánok és mosdók tömítéséhez ajánljuk Egy zuhanytálca telepítéséhez csaknem egy teljes tubus Ravak Professional 310 ml-es szilikon szükséges A kép illusztráció A RAVAK szilikon kĂ©pes erĹ‘sen az ĂĽveghez, akrilhoz (PMMA), extrudált polisztirolhoz, alumĂ­niumhoz, festĂ©khez Ă©s kĂĽlönbözĹ‘ burkolĂłanyaghoz ragadni. A RAVAK Professional szilikon használata a zuhanykabinok, zuhanyajtĂłk, kádak, mosdĂłk vagy zuhanytálcák tömĂ­tĂ©sĂ©nek alapját kĂ©pezi. A zuhanytálca megfelelĹ‘ telepĂ­tĂ©sĂ©hez Ă©s tömĂ­tĂ©sĂ©hez egy tubus 310 ml-es szilikonos tömĂ­tĹ‘anyagra van szĂĽksĂ©g.A RAVAK szilikon kĂ©pes erĹ‘sen az ĂĽveghez, akrilhoz (PMMA), extrudált polisztirolhoz, alumĂ­niumhoz, festĂ©khez Ă©s kĂĽlönbözĹ‘ burkolĂłanyaghoz ragadni. A RAVAK Professional szilikon használata a zuhanykabinok, zuhanyajtĂłk, kádak, mosdĂłk vagy zuhanytálcák tömĂ­tĂ©sĂ©nek alapját kĂ©pezi. A zuhanytálca megfelelĹ‘ telepĂ­tĂ©sĂ©hez Ă©s tömĂ­tĂ©sĂ©hez egy tubus 310 ml-es szilikonos tömĂ­tĹ‘anyagra van szĂĽksĂ©g.