keret
ÁrKözPont hangszer termékkereső
http://arkoz.hu/hangszer
 

KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű (Szintetizátor)


Főoldal -> Billentyűs hangszer -> Szintetizátor

KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyűszínpadi szintetizátor, 61 billentyű, Made in JapanA PS60-at a KORG mérnökei úgy tervezték, hogy a felhasználó álljon a középpontban - dedikált kontrollerek, háttérvilágítású kijelző, és kifejezetten könnyű használhatóság segíti a színpadon és a stúdióban való játékot.A KORG PS60 masszív, de könnyen hordozható kivitelezésű eszköz. Kifejezetten billentyűsök számára lett tervezve - a hat kategóriába sorolt hangszín - Piano, E-Piano, Organ, Strings, Brass és Synth - bármilyen igényt kielégít, melyre zenekari és színpadi körülmények között szükségünk lehet. A hangszíneket 61 billentyűs natural touch keyboard segítségével szólaltathatjuk meg.Az eszközre jellemző EDS-i (Enhanced Definition Synthesis) a KORG új, nagy hangszereiből ismert szintézis, 440 válogatott hangszínnel, mely karakteres megszólalást tesz lehetővé. Az újfajta kiképzésű, könnyű felhasználást biztosító vezérlőfelülettel és az ehhez kialakított potméterekkel és gombokkal könnyen variálhatjuk akár játék közben is hangzásainkat.Az Easy Setup beállításokkal könnyen változtathatjuk a hangerőt, az effektet és az oktáv állítást minden hangnál, továbbá kilenc dedikált potméterrel szabályozhatjuk az effekteket, ...
KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű nyomtatható változatNyomtatható változat Kérdés küldése a KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű termékkel kapcsolatbanKérdés küldése

KépNévÁrIrány a bolt!
KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű

KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű

- részletek
180 000 Ft
KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű a Best Showtechnika webáruházban
KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű

KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű

- részletek
180 000 Ft
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű (Szintetizátor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) KORG PS60 színpadi szintetizátor, 61 billentyű (Szintetizátor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

színpadi szintetizátor, 61 billentyű, Made in JapanA PS60-at a KORG mérnökei úgy tervezték, hogy a felhasználó álljon a középpontban - dedikált kontrollerek, háttérvilágítású kijelző, és kifejezetten könnyű használhatóság segíti a színpadon és a stúdióban való játékot.A KORG PS60 masszív, de könnyen hordozható kivitelezésű eszköz. Kifejezetten billentyűsök számára lett tervezve - a hat kategóriába sorolt hangszín - Piano, E-Piano, Organ, Strings, Brass és Synth - bármilyen igényt kielégít, melyre zenekari és színpadi körülmények között szükségünk lehet. A hangszíneket 61 billentyűs natural touch keyboard segítségével szólaltathatjuk meg.Az eszközre jellemző EDS-i (Enhanced Definition Synthesis) a KORG új, nagy hangszereiből ismert szintézis, 440 válogatott hangszínnel, mely karakteres megszólalást tesz lehetővé. Az újfajta kiképzésű, könnyű felhasználást biztosító vezérlőfelülettel és az ehhez kialakított potméterekkel és gombokkal könnyen variálhatjuk akár játék közben is hangzásainkat.Az Easy Setup beállításokkal könnyen változtathatjuk a hangerőt, az effektet és az oktáv állítást minden hangnál, továbbá kilenc dedikált potméterrel szabályozhatjuk az effekteket, a modulációkat és az EQ-kat, így az eszköz bármely paramétere könnyen szabályozható.A panel kialakítása lehetővé teszi tehát a hangszínek könnyű editálását, mentését, és vezérlését - a Performance mód a beállítások tárolását szolgálja. Az összetett játékot segítik a split és a layer funkciók akár húsz összeállításban is, melyek a Performance módban elmenthetők, így bármikor azonnal visszatölthetők az eszközbe. Az eszközt természetesen software segítségével is kezelhetjük - ez történhet stand-alone (önálló) módban, illetve VST vagy RTAS verzióban, plugin-ként. Az összeköttetés USB -n keresztül történik. Természetesen a PS60-hoz járó software hozzáférést biztosít az eszköz összes paraméteréhez, és a végzett beállításokat könnyedén elmenthetjük, kategorizálhatjuk.Összességében tehát a KORG PS60 a maga hat billentyűs hangszín kategóriájába osztott 440 hangszínével remek eszköz mindazon felhasználók számára, akik kifejezetten egyszerűen kezelhető, ugyanakkor színpadi és zenekari igényeket teljes mértékben kielégítő szintetizátorra vágynak.
Árban hasonló termékek
Szintetizátor 162000 Ft és 198000 Ft között

Roland JUNO-Di Roland JUNO-Di
Yamaha PSR S650 SET Yamaha PSR S650 SET
 Korg ms-20 mini wm analóg szintetizátor
Korg liverpool kíséretautomatikás szintetizátor Korg liverpool kíséretautomatikás szintetizátor
Korg R3 analóg modellezésü szintetizátor / vokóder Korg R3 analóg modellezésü szintetizátor / vokóder
Roland GAIA SH-01 Roland GAIA SH-01

Népszerű Szintetizátor termékek

 Yamaha PSR F50 32900 Ft
 Casio ctk 1200 31900 Ft
Dunlop 4770 Dunlop 4770 30900 Ft
 Yamaha PSR E433 B-STOCK 88600 Ft
 Casio SA-46 mini billentyűs szintetizátor gyerekeknek 15290 Ft
Korg pa600 Korg pa600 249900 Ft
 Casio AD E95100 adapter 4390 Ft
 Yamaha PSR S710 311150 Ft
Yamaha YPT 210 Yamaha YPT 210 28700 Ft
szerszám, barkács termékkereső
szerszám
fürdőszoba termékkereső
fürdőszoba
autó, motor termékkereső
autó-motor
hangszer termékkereső
hangszer
háztartási termékkereső
haztartas
játék termékkereső
játék
egészség termékkereső
egészség
showtechnika termékkereső
showtechnika
számítástechnika termékkereső
számítástechnika
keret