ÁrKözPont hangszer termékkereső


Zildjian k1070 k-constantinople hi-hat pair 14cintányér: K-Constantinople Hi-Hat PAIR 14", KConstantinople széria, 14"/35,56 cm átmérő, a széria kifejlesztését a Paul Francis által vezetett csapat végezte, az ihletet a 15. századból származó török gyártási technológia adta. Kézzel megmunkált darabok, előállításuk 7 napig tart, a kalapálás nyomán keletkezett mélyedések és egyenetlenségek megőrzése által nyeri el minden egyes hangszer egyedi, jellegzetes külalakját
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Zildjian k1070 k-constantinople hi-hat pair 14 (Cintányér) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Zildjian k1070 k-constantinople hi-hat pair 14 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Zildjian k1070 k-constantinople hi-hat pair 14 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Zildjian k1070 k-constantinople hi-hat pair 14 (Cintányér) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.