ÁrKözPont hangszer termékkeresőMegosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Meters music m-ears rose gold (Fejhallgató) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Meters music m-ears rose gold árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Meters music m-ears rose gold árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Meters music m-ears rose gold (Fejhallgató) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

In-Ear fülhallgató, beépített mikrofonnal, dinamikus 7mm-es hangszórók, érzékenység: 98dB, impedancia: 16 Ohm, mágneses, a kábel el van végezve 3,5mm-es jack konnektorral, tartozék szilárd tok, Red kivitel In-Ear fülhallgató, beépített mikrofonnal, dinamikus 7mm-es hangszórók, érzékenység: 98dB, impedancia: 16 Ohm, mágneses, a kábel el van végezve 3,5mm-es jack konnektorral, tartozék szilárd tok, Tan kivitel