ÁrKözPont hangszer termékkereső


Cort cj3v tabCort vásárlás, rendelésA CJ sorozat nagy jumbo teste hatalmas hangzást, páratlan hangerőt és nagyszerű dinamikát, valamint klasszikus megjelenését kínálja kecses görbéi. A CJ sorozat további megkülönböztetése a cutaway, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a nagy frets és a Fishman elektronika, hogy erősítse a kiterjedt sonic jellegét. A teljes méretű jumbo test (100 * 125mm) hatalmas, testes hangzást produkál, sok basszal és kivételes hangerővel. A testnek van egy velencei cutawayja is, amely megkönnyíti a könnyű hozzáférést. A Spruce ideális egyensúlyt teremt az erő és a rugalmasság között, így a legnagyszerűbb népszerűség, mint az akusztikus gitár tetejénél. A Spruce sokoldalú hangzásgefája ideális különféle zenei műfajokhoz és stílusokhoz. A Maple erőssége és stabilitása mellett egy fényes és puncsos hangzású, nagyteljesítményű magas hangok, valamint egy csekély mélységű hang, amely lehetővé teszi a keverék átfedését. A magasan képzett láng juhar hullámos, háromdimenziós szemcséi fényes szépséget és esztétikát adnak. A 3-sávos EQ, a LED Tuner és a Phase Control hangsugárzást és kényelmet biztosít a különböző lejátszási helyzetekben, ahol erősítésre van szükség. A klasszikus, fehér gyöngyszögű, hatszög...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!




Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Cort cj3v tab (Elektroakusztikus gitár) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Cort cj3v tab árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Cort cj3v tab árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Cort cj3v tab (Elektroakusztikus gitár) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.





A CJ sorozat nagy jumbo teste hatalmas hangzást, páratlan hangerőt és nagyszerű dinamikát, valamint klasszikus megjelenését kínálja kecses görbéi. A CJ sorozat további megkülönböztetése a cutaway, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a nagy frets és a Fishman elektronika, hogy erősítse a kiterjedt sonic jellegét. A teljes méretű jumbo test (100 * 125mm) hatalmas, testes hangzást produkál, sok basszal és kivételes hangerővel. A testnek van egy velencei cutawayja is, amely megkönnyíti a könnyű hozzáférést. A Spruce ideális egyensúlyt teremt az erő és a rugalmasság között, így a legnagyszerűbb népszerűség, mint az akusztikus gitár tetejénél. A Spruce sokoldalú hangzásgefája ideális különféle zenei műfajokhoz és stílusokhoz. A Maple erőssége és stabilitása mellett egy fényes és puncsos hangzású, nagyteljesítményű magas hangok, valamint egy csekély mélységű hang, amely lehetővé teszi a keverék átfedését. A magasan képzett láng juhar hullámos, háromdimenziós szemcséi fényes szépséget és esztétikát adnak. A 3-sávos EQ, a LED Tuner és a Phase Control hangsugárzást és kényelmet biztosít a különböző lejátszási helyzetekben, ahol erősítésre van szükség. A klasszikus, fehér gyöngyszögű, hatszögletű ujjlenyomat bevonatú vintage hangulatot és fényesebb megjelenést biztosít a szabványos beágyazott képen. Arany gépfejek, végecsap és hevedercsíkok adnak egy szüreti és klasszikus, csúcsminőségű megjelenést. A könnycsepp-dohányzás napfényes kivonata szüreti megjelenést és hangulatot sugároz. A csúcstechnológiájú bevonat erős és ellenáll a karcolásoknak, miközben könnyű, hogy javítsa a test természetes akusztikai rezonanciáját a teljes testű és gazdag hangzás érdekében. Befejez: