ÁrKözPont hangszer termékkereső


Höfner h61/vb-bkDeluxe szĂ©ria, puhatok a Violin Bass Ă©s Ignition basszusgitárok számára, nagyfokĂş vĂ©delem a por, nedvessĂ©g Ă©s mechanikai károsodás ellen, nagy oldalzseb a tartozĂ©koknak, minĹ‘sĂ©gi zárak Ă©s puha plĂĽss belsĹ‘, állĂ­thatĂł vállpánt, minĹ‘sĂ©gi cipzár, szĂ­n: fekete.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Höfner h61/vb-bk (Egyéb) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Höfner h61/vb-bk árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Höfner h61/vb-bk árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Höfner h61/vb-bk (Egyéb) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Deluxe széria, puhatok a Violin Bass és Ignition basszusgitárok számára, nagyfokú védelem a por, nedvesség és mechanikai károsodás ellen, nagy oldalzseb a tartozékoknak, minőségi zárak és puha plüss belső, állítható vállpánt, minőségi cipzár, szín: fekete.