ÁrKözPont hangszer termékkereső


Kompakt, könnyű és hordozható USB DAC fejhallgatóerősítő, amely stúdió minőségű 600 Ohm fejhallgatókat támogat, amely 106dB jel-zaj viszonyhoz (SNR) és két fejhallgató kimenethez hangot biztosít a zene megosztásához. A beépített mikrofon további előnye a normál fejhallgató használatának a telefonon keresztüli beszélgetésekhez. Ha PC-kkel és Mac számítógéppel USB-n keresztül csatlakozik, aktiválhatja a CrystalVoice technológiát, amely a zaj csökkentését és a tisztább beszélgetések biztosítását segíti. Az SBX Pro Studio technológiával és PC-kkel és Mac számítógéppel csatlakoztatva a Sound Blaster E-Series Vezérlőpulton keresztül további beállításokat végezhet a hangzásnak megfelelően. A fejhallgató-erősítő töltésenként legfeljebb 25 órát tölt be. A mikroUSB kábelt és a 4 pólusú analóg kábelt tartalmazzák. Méretek: 66 x 19 x 35 mm. Súly: 25 g.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Creative sound blaster e1 (Fejhallgató) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Creative sound blaster e1 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Creative sound blaster e1 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Creative sound blaster e1 (Fejhallgató) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.