ÁrKözPont hangszer termékkereső


Positive grid bias head amplifierGitár és basszusgitár modellező erősítő 600 W teljesítménnyel, egyedülálló eredő hang beállítással. Bias Head funkció: az erősítő összes alkatrészét lehet eltávolitani, ill. használni, és így összerakni az álmai erősítőjét. Tranzisztoros vagy lámpás előerősítő szimulációk, további részletes beállításokkal (végerősítő típus, transzformátorok, interfész, energia átalakító). Minden tökéletesen szabályozható egy applikációval, táblagép vagy számítógépen keresztül, vagy egyszerűen az előlapon, amely gazdagon felszerelt és a beállítások széles skáláját kínálja sok paraméterekkel. Bias Head kínál Amp Match technológiával: kedvenc erősítő vagy kombó olvasás vagy másolás és automatikus preset beállitás. Azonnali erősítő és hangszóró letöltés a hatalmas Tone Cloud adatbázisról, ahol megtalálható rengeteg felhasználói, professzionálisan rögzített erősítő. Szimmetrikus XLR kimenetek, aszimmetrikus 6,3 mm kimenet, fejhallgató kimenet, effekt loop, MIDI In, Out és Thru, két lábkapcsoló bemenet, USB port, vezeték nélküli csatlakozás LED jelzés és egy kimenet 4 - 16 Ohmos hangszóró számára. Szín: fekete.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Positive grid bias head amplifier (Gitár erősítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Positive grid bias head amplifier árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Positive grid bias head amplifier árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Positive grid bias head amplifier (Gitár erősítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Rack szekrénybe szerelhető gitár és basszusgitár modellező processzor, egyedülálló eredő hang beállítással. Bias Head funkció: az erősítő összes alkatrészét lehet eltávolitani, ill. használni, és így összerakni az álmai erősítőjét. Tranzisztoros vagy lámpás előerősítő szimulációk, további részletes beállításokkal (végerősítő típus, transzformátorok, interfész, energia átalakító). Minden tökéletesen szabályozható egy applikációval, táblagép vagy számítógépen keresztül, vagy egyszerűen az előlapon, amely gazdagon felszerelt és a beállítások széles skáláját kínálja sok paraméterekkel. Bias Head kínál Amp Match technológiával: kedvenc erősítő vagy kombó olvasás vagy másolás és automatikus preset beállitás. Azonnali erősítő és hangszóró letöltés a hatalmas Tone Cloud adatbázisról, ahol megtalálható rengeteg felhasználói, professzionálisan rögzített erősítő. Szimmetrikus XLR kimenetek, aszimmetrikus 6,3 mm kimenet, fejhallgató kimenet, effekt loop, MIDI In, Out és Thru, két lábkapcsoló bemenet, USB port, vezeték nélküli csatlakozás LED jelzés. Szín: fekete.Rack szerkénybe szerelhető gitár és basszusgitár modellező erősítő 600 W teljesítménnyel, egyedülálló eredő hang beállítással. Bias Head funkció: az erősítő összes alkatrészét lehet eltávolitani, ill. használni, és így összerakni az álmai erősítőjét. Tranzisztoros vagy lámpás előerősítő szimulációk, további részletes beállításokkal (végerősítő típus, transzformátorok, interfész, energia átalakító). Minden tökéletesen szabályozható egy applikációval, táblagép vagy számítógépen keresztül, vagy egyszerűen az előlapon, amely gazdagon felszerelt és a beállítások széles skáláját kínálja sok paraméterekkel. Bias Head kínál Amp Match technológiával: kedvenc erősítő vagy kombó olvasás vagy másolás és automatikus preset beállitás. Azonnali erősítő és hangszóró letöltés a hatalmas Tone Cloud adatbázisról, ahol megtalálható rengeteg felhasználói, professzionálisan rögzített erősítő. Szimmetrikus XLR kimenetek, aszimmetrikus 6,3 mm kimenet, fejhallgató kimenet, effekt loop, MIDI In, Out és Thru, két lábkapcsoló bemenet, USB port, vezeték nélküli csatlakozás LED jelzés és egy kimenet 4 - 16 Ohmos hangszóró számára. Szín: fekete.