ÁrKözPont haztartas termékkereső

Wc olaj citrom illattal 1 liter

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Wc olaj citrom illattal 1 literWc olaj citrom illattal  1 literA  WC-olaj  lehetőséget nyújt arra, hogy megóvja a kezelt felületeket a károsító szennyeződések lerakódásától, ami megnöveli azok élettartamát.A  WC-olaj  használata lehetővé teszi azt, hogy hosszú ideig tisztán tartsa WC-jét.A  WC-olajat a csészére permetezve a wc csészét tisztítja, megakadályozza az újabb szennyeződések lerakódását.  Kellemes illatot biztosít.WC tisztító, illatosító.Használata: WC csészére permetezve megakadályozza a szennyeződések lerakódását, csökkenthetjük vele a vízkő oldó mennyiséget is.Szembe ne kerüljönNézze meg az ingyenes szállítási lehetőséget.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Wc olaj citrom illattal 1 liter (Tartozék, kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Wc olaj citrom illattal 1 liter árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Wc olaj citrom illattal 1 liter árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Wc olaj citrom illattal 1 liter (Tartozék, kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

  WC olaj prémium citrom 200 ml.