ÁrKözPont haztartas termékkereső


Siemens iq500 coolefficiency beépíthető hűtő-/fagyasztó kombinációSiemens vásárlás, rendelésBeépíthető hűtő-fagyasztó kombináció lowFrost technológiával és hyperFresh plus dobozzal az akár 2x hosszabb ideig frissen tartott zöldségekért és gyümölcsökért. A páratartalom-szabályozós hyperFresh plus doboz akár 2x hosszabb ideig frissen tartja a zöldségeket és a gyümölcsöket. Kevesebb jégképződés és gyorsabb leolvasztás a lowFrost funkció révén. A két részre osztott varioShelf tárolófelület helyigénytől függően egymás mögé vagy egymás alá is helyezhető. easyAccess üvegtartók a kényelmesebb rakodásért és az élelmiszerek jobb áttekintéséért. Az A++ hűtőgépek rendkívül hatékonyan hűtenek. Beépíthető hűtő-fagyasztó kombináció lowFrost technológiával és hyperFresh plus dobozzal az akár 2x hosszabb ideig frissen tartott zöldségekért és gyümölcsökért. A páratartalom-szabályozós hyperFresh plus doboz akár 2x hosszabb ideig frissen tartja a zöldségeket és a gyümölcsöket. Kevesebb jégképződés és gyorsabb leolvasztás a lowFrost funkció révén. A két részre osztott varioShelf tárolófelület helyigénytől függően egymás mögé vagy egymás alá is helyezhető. easyAccess üvegtartók a kényelmesebb rakodásért és az élelmiszerek jobb áttekintéséért. Az A++ hűtőgépek rendkívül hatékonyan hűtenek.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Siemens iq500 coolefficiency beépíthető hűtő-/fagyasztó kombináció (Hűtőgép) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Siemens iq500 coolefficiency beépíthető hűtő-/fagyasztó kombináció árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Siemens iq500 coolefficiency beépíthető hűtő-/fagyasztó kombináció árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Siemens iq500 coolefficiency beépíthető hűtő-/fagyasztó kombináció (Hűtőgép) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.