ÁrKözPont jatek termékkereső
Hasonló Jármű keresések
jarmuve jarmuves jarmuvekhez jarmuvek jarmuveim
Fiúknak, Egyéb, Jármű

Játék quad - ecoiffier Játék quad - ecoiffier
A 3 féle színben kapható Ecoiffier quad játékok a legnehezebb terepeken is átjutnak. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, az ár 1 db járművet jelent.
290 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie puzzle járművel Dickie puzzle járművel
Aranyos, mosolygós traktor, utcaseprő és lakókocsi járművek puzzle elemekkel kiegészítve. A szettek mindegyike tartalmaz 6 puzzle elemet, melyeket egymáshoz rögzítve kapjuk meg a játékteret. A felhúzós járművek vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. Az ár 1 db-ot jelent, a puzzle elemek kb. 7 cm, a járművek 5 cm méretűek.
490 Ft-tól
Irány a bolt!
Játék hajó - ecoiffier Játék hajó - ecoiffier
A színes, műanyag Ecoiffier játék hajók tökéletes járművek homokozás vagy bármilyen fürdőjáték során. Színbeli eltérések előfordulhatnak, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. Az ár 1 db járművet jelent.
790 Ft-tól
Irány a bolt!
Térdvédő szett gyerekeknek Térdvédő szett gyerekeknek
Védőfelszerelés készlet gyerekek részére erős, rugalmas anyagból. S-es méret.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Majorette man városi busz Majorette man városi busz
A majorette városi busz mérete körülbelül 18 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Forma 1 autó - dickie Forma 1 autó - dickie
Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, a termék 1 db Forma 1-es játék autót jelent.
1 290 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Dickie sos autók Dickie sos autók
A Dickie SOS autók szabadon futó járművek 1:36-os méretaránnyal 14 cm-es méretben. Renault tűzoltóautó, Audi Q7 rendőrautó és mentőautó. A kép illusztráció, a járművek magyar feliratúak.
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Közlekedési lámpa és tábla - dickie Közlekedési lámpa és tábla - dickie
A Dickie közlekedési lámpa és tábla szett tartalmaz egy 9 cm-es stop táblát, egy főútvonal táblát és egy 12 cm-es jelzőlámpát. A tetején található gomb megnyomásával a jelzőlámpa működésbe hozható, így szemléletesen ismertethetjük meg a gyermekeket a gyalogosok és az autósok számára nélkülözhetetlen jelzésekkel. A működéséhez szükséges elemeket tar
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Katonai jármű játék - majorette Katonai jármű játék - majorette
A katonai járművek különböző változatokban érhetőek el. Egy szett egy szabadon futó katonai teherautót, vadászgépet, tankot vagy helikoptert tartalmaz. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie happy cars Dickie happy cars
Egészen kicsi, akár 1 éves kortól is használhatóak ezek a szuper kis járgányok, mivel éles és letörhető alkatrészeket nem tartalmaznak. 6-féle változatban kaphatóak: rendőrautó, tűzoltóautó, kukásautó, dömper, városi autó, monster truck terepjáró. A járművek a képen látható módon összenyomhatóak. Méretük 9 cm, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek k
1 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőszolgálati jármű csapat - dickie Mentőszolgálati jármű csapat - dickie
A 12 cm méretű Dickie rendőr és tűzoltóautó az ütközést követően elkanyarodik és folytatja a megkezdett útját. A játék működéséhez szükséges 2 db AA R6-os elemet nem tartalmazza. A kép illusztráció, színbeli eltérések előfordulhatnak. A termék 1 db Dickie járművet jelent.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Vadászrepülő játék - dickie Vadászrepülő játék - dickie
Szabadon futó kerekekkel felszerelt, hangot adó játék vadászrepülő, 4-féle színben. 2 x 1,5V LR41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Dirt monster autó - dickie Dirt monster autó - dickie
A Dickie Dirt Monster játék autók mindegyike hangot ad és világít. A szabadonfutó autók kerekei gumírozottak, a játék tartalmazza a szükséges elemeket. A játék autók mérete: 9 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Játék fűnyíró - ecoiffier Játék fűnyíró - ecoiffier
Nincs jobb illat a frissen nyírt fűjénél. A hasonlóképpen gondolkozó apró kertbarátok maguk is megtapasztalhatják a fűnyírás örömeit ezzel a színes, műanyag fűnyíróval, melynek tolókarja visszacsukható. A játék fűnyíró mérete: 30 x 25 x 49 cm. 18 hónapos kor felett ajánlott.
1 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Autószállító kamion - dickie Autószállító kamion - dickie
Fekete, kék és piros színekben kapható 32 cm-es Dickie autószállító kamion játék 3 db szabadon futó autóval.
1 690 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Sürgősségi mentő járművek - dickie Sürgősségi mentő járművek - dickie
Legyen az baleset, tűzeset vagy rendőrségi akció, a Dickie sürgősségi járművek érnek ki a leggyorsabban az esemény helyszínére. A műanyag járművek szabadon futnak, gombnyomásra hangot adnak és világítanak. Méretük egyenként körülbelül 10 cm, a játékok próbaelemeket tartalmaznak. A Dickie sürgősségi mentő járművek a legördülő menüből választhatóak k
1 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Babyono anyatejtároló poharak + itatócsőr Babyono anyatejtároló poharak + itatócsőr
BabyOno anyatejtároló poharak + itatócsőr Praktikus anyatejtároló poharak, melyben akár le is fagyasztható a tej és később felmelegíthető. BabyOno anyatejtároló poharak + itatócsőr Praktikus poharak, melyekben könnyen és egyszerűen tárolható az anyatej. Biztonságos, hiszen tetővel kapható, így nem fog kiborulni tartalma. Megkönnyíti a kismamák dolg
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrtárcsa játék - dickie Rendőrtárcsa játék - dickie
Irányítsd a forgalmat a Dickie rendőrtárcsa játékkal. Az egyik oldalán piros a másik oldalán zöld Dickie rendőrtárcsa játék mérete 25 cm. A csomagolás a működéséhez szükséges elemeket tartalmazza.
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Jet streamer utasszállító repülő - dickie Jet streamer utasszállító repülő - dickie
A kék-fehér Boeing utasszállító játék repülőgép körülbelül 25 cm hosszú, és 1 x 1,5V LR 6 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A Dickie játék repülőgép propellerrel felszerelt, így a megfelelő rögzítést követően ( például a mennyezetre ) körbe-körbe repül.
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Man tűzoltóautó - dickie Man tűzoltóautó - dickie
A szabadon futó piros játék tűzoltóautó ideális jármű az apró tűzoltóparancsnokoknak. Különböző kialakításban kaphatóak: oldalt kinyitható illetve emelőkosaras tűzoltóautó formájában. A kép illusztráció, a 17 cm méretű, MAN típusú játék tűzoltóautó magyar feliratú.
2 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Power worker munkagép - dickie Power worker munkagép - dickie
A daruval, markolóval és homlokrakodóval könnyen megy a munka, lehet az bármilyen nehéz is. A Dickie játék munkagépek karjai mozgathatók, méretük körülbelül 14 cm.
2 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie repülőtér készlet Dickie repülőtér készlet
Dickie Airport team játék repülőgéppel és kiegészítőkkel.
2 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Kukásautó 15,5 cm - dickie Kukásautó 15,5 cm - dickie
Szabadon futó zöld Dickie kukásautó fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és egy szemétgyűjtő edénnyel. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Útjelző bója 4 db-os Útjelző bója 4 db-os
Kezdődhet a szlalomozás az útjelző bóják által kialakított területen. Rolly Toys márkájú, műanyagból készült útjelző bója szett 4 darab bóját tartalmaz. A műanyag bóják mérete egyenként 23 x 13,5 x 13,5 cm. 3 éves kortól ajánlott.
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Big cipővédő 21-28-as méretben Big cipővédő 21-28-as méretben
A drága gyermekcipők megóvásának leghatékonyabb eszköze a cipővédő. A cipők orrára húzható Big tömörgumi cipővédő megkíméli csemetéink lábbelijét a bébitaxin vagy kismotoron elért elképesztő sebesség hirtelen lassításakor keletkező sérülésektől. A cipővédő állítható erős gumipánttat rendelkezik, így a 21-es cipőmérettől a 28-ig bármilyen lábbelire
2 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőhelikopter - dickie Mentőhelikopter - dickie
A Dickie játék helikopterek mindegyike csörlővel és hordággyal felszerelt, a rotorjuk forgatható. Az ár 1 db helikoptert jelent 26 cm-es méretben, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Cargo targonca játék - dickie Cargo targonca játék - dickie
Légy te a legjobb targoncás a raktárban, pakold a raklapos árut egyik helyről a másikra. A lendkerekes Dickie villás targonca játék vezető figurával és több kiegészítővel (raklap, nyitható láda) kapható. Mérete 19 cm.
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Dömper - dickie Dömper - dickie
Kis méretű tárgyak szállítására szakosodott ez a szuper kis Dickie dömper, amely játék közben könnyedén válik a kisfiúk kedvencévé. Szabadon futó, fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és egy hordággyal rendelkezik. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Villamos megálló játék - dickie Villamos megálló játék - dickie
Dickie villamos megálló játék 16 cm-es, nyitható ajtós villamossal és kiegészítőkkel.
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Monster rally autó - dickie Monster rally autó - dickie
A Dickie Monster Rally autók mindegyike egy sáros roncsderbiről érkezett. Az autók rugós felfüggesztésűek, nyitható ajtókkal rendelkeznek, méretük 15 cm. Különböző kialakításban kaphatóak, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
2 495 Ft-tól
Irány a bolt!
Városi munkagép játék - dickie Városi munkagép játék - dickie
Minden városban szükség van munkagépekre, melyek az építkezésen segítenek vagy éppen az utcát takarítják. A játék teherautó és a játék betonkeverő az építkezésekhez, a játék kukásautó és a szelektív hulladékgyűjtő a város tisztán tartásához szükségesek. A Dickie városi munkagép játékok mérete 19-22 cm közötti. A játék 1 db munkagépet jelent.
2 690 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Narancssárga kukásautó 15 cm - dickie Narancssárga kukásautó 15 cm - dickie
Szabadon futó narancssárga Dickie kukásautó fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és egy szemétgyűjtő edénnyel. A kukásautó játékot a fülke tetején lévő gombbal hozhatjuk működésbe. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie
Szabadon futó rendőségi oszlató páncélautó Dickie autó fény- és hanghatásokkal, az elején kotró lapáttal felszerelve. A kotró lapát eltávolítható, ha mentésre van szükség használd a rendőrautó elején lévő csörlőt. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőautó - dickie Mentőautó - dickie
Szabadon futó Dickie mentőautó játék fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és hordággyal. 3 db 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Műanyag nyuszis kismotor Műanyag nyuszis kismotor
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Big bébitaxi flippi 56849 fekete Big bébitaxi flippi 56849 fekete
Gyerek bébitaxi a német BIG játékgyártótól nagyszerű mozgási eszköz scooter formában. A bébitaxi vidám fekete-piros színben lett kialakítva. Ez a bébitaxi modern scooter dizájnnal minőségi és ellenálló anyagokból készült. A bébitaxi nem csak örömet szerez a kis lurkónak, hanem fejleszti a mozgási képességeit. A Flippi bébitaxi csodás sportos külala
3 150 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Wow robbie, a versenyautó és jenson Wow robbie, a versenyautó és jenson
3 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Betonkeverő játék - lena Betonkeverő játék - lena
A Lena betonkeverő játék teljes egészében hasonlít egy igazi betonkeverőre. 4 mm horganyzott acél tengelyű, forgatható és dönthető, a kerekeivel gurítható. Mérete: 28 x 22 x 29 cm.
3 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Műanyag nyuszis kismotor Műanyag nyuszis kismotor
Nagyon aranyos, egyszerű felépítésű, műanyagból készült nyuszi formájú lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és műanyagból készült. Méretek: 46 x 29 x 37 cm.
3 199 Ft-tól
Irány a bolt!
Műanyag motor kicsi - narancssárga Műanyag motor kicsi - narancssárga
Vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült narancssárga lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és műanyagból készült, a motor matricákkal van díszítve. Méretek: 50 x 17 x 40 cm. Ülésmagassága: 30 cm.
3 199 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Műanyag motor kicsi - világoszöld Műanyag motor kicsi - világoszöld
3 199 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Wow daisy, az autó Wow daisy, az autó
3 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie heavy city truck - 4-féle Dickie heavy city truck - 4-féle
A városi munkagépek elengedhetetlen tartozékai az utca rendben és tisztán tartásában és a szállítmányozásban. A Dickie járművek egyes részei mozgathatóak, kiegészítőkkel felszereltek. A legördülő menüből 4-féle 22 cm-es Dickie játék munkagép közül választhatunk: kukásautó, wc szállító teherautó, farönk szállító, szelektív hulladék szállító.
3 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Műanyag motor maxi- narancssárga Műanyag motor maxi- narancssárga
3 399 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Műanyag motor maxi - világoszöld Műanyag motor maxi - világoszöld
3 399 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Big útvonal jelzőbója 01191 piros-fehér Big útvonal jelzőbója 01191 piros-fehér
3 460 Ft-tól
Irány a bolt!
Közlekedési lámpa játék - dickie Közlekedési lámpa játék - dickie
Az elemmel működő közlekedési lámpa pirosról zöldre vált és a gyalogos forgalmat is irányítja. Egy nagyszerű gyerekjáték, amely a közlekedés alapjaival ismerteti meg a gyerekeket. A lámpa és a közlekedési táblák használhatóak bármilyen játszó-és autós szőnyegen és kiegészíthető vele minden autópálya játék is. A Dickie közlekedési lámpa játék mérete
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Munkagépek építkezéshez - dickie Munkagépek építkezéshez - dickie
A körülbelül 13 cm nagyságú Dickie betonkeverő, homlokrakodó, teherautó és kotrógép egyetlen építkezésről sem hiányozhat. A járművek vezetékes távirányítóval működnek. Előre mennek, hátrafelé pedig kanyarodnak így még élvezetesebb velük a játék. A működésükhöz szükséges elemeket tartalmazza.
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Turista busz - dickie Turista busz - dickie
A lendkerekes Dickie turista busz vezető figurával és nyitható ajtóval, 3 színváltozatban kapható. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
3 590 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Csuklós busz - dickie Csuklós busz - dickie
Három színben (zöld, kék, piros) kapható, 40 cm hosszú Dickie játék csuklós busz nyitható ajtókkal. A Dickie csuklós busz játék 3 éves kor felett ajánlott, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
3 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Betonkeverő autó figurával Betonkeverő autó figurával
A Lena betonkeverő játék egy rendkívül masszív, jó minőségű munkagép, amelynek a fülkéje felnyitható, a keverő dob dönthető, zárható és forgatható. Két tengelyes, horganyzott acélból, mérete: 29 cm. 2 éves kortól ajánlott. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
3 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn elemes mozdony - 11 cm Eichhorn elemes mozdony - 11 cm
Eichhorn világító elemes mozdony négykerék meghajtással. Az Eichhorn elemes mozdony előre - hátra, start - stop funkciókkal rendelkezik. Két féle színösszeállításban kapható. Az Eichhorn mozdony 1 db AAA ceruzaelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. Mérete: 11 cm, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
3 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Zuru: 1 darabos micro hajó Zuru: 1 darabos micro hajó
A Zuru micro hajó egyedi festéssel és szédítő végsebességgel rendelkezik! Tedd a vízbe és automatikusan aktiválódik, négy irányba képes mozogni! Indítsd el a hajókat és figyeld, ahogy pörögnek.
3 799 Ft-tól
Irány a bolt!
Tartálykocsi játék Tartálykocsi játék
Három tengelyes szuper tartálykocsi veszélyes folyadékok szállítására, ezen belül is leginkább benzin szállítására alkalmas, így óvatosan kell vele közlekedni az utakon. A műanyag tartálykocsi mérete: 48 x 16,5 x 21 cm, színbeli eltérések előfordulhatnak.
3 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Cross 2 motor sárga Cross 2 motor sárga
Vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült kék-sárga lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és műanyagból készült, a motor matricákkal van díszítve. Méretek: 48 x 68 x 23 cm.
3 999 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány kismotor superbike mini 141ze zöld Dohány kismotor superbike mini 141ze zöld
Gyerek járgány a műanyag játékok gyártójától Dohány SuperBike Mini, egy szép és minőséges kisméretű motor gyerekeknek. A járgány zöld színekben pompázik. A kismotor minőséges és ütésálló műanyagból készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A járgány nem csak örömet és szórakozást biztosít gyermekének, hanem segít fejleszten
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány kismotor trappola 6 motor 161 Dohány kismotor trappola 6 motor 161
Dohány Trappola 6 kismotor a műanyag játékok gyártójától, egy szép és minőséges kismotor gyerekeknek. A kismotor varázslatos kék, zöld és piros színekben pompázik. A kismotor minőséges, ütésálló műanyagból és szilárd alapvázzal készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A hátsó részen egy műanyag kosár van, melyben a gyerkőc
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány kismotor lovacska 104 sárga Dohány kismotor lovacska 104 sárga
Dohány kismotor gyerekeknek, egy elbűvölő és ragyogó sárga színű lovacska amely nemcsak egy játék de segédeszköz is a gyerkőcöknek. A kismotor  fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességeket is. A gyermek a lábaival hajtja magát ezáltal erősíti a lábizmait. 18 hónapos kortól ajánlott. Maximális terhelhetősége 20 kg. A kismotornak kösz
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány kismotor scooter 170-2 zöld Dohány kismotor scooter 170-2 zöld
Gyerek járgány a Dohány műanyag játékok gyártójától, egy szép és minőséges kismotor gyerekeknek 36 hónapos kortól. A járgány egy pompás zöld - fekete színkombinációval van díszítve. A gyerek jármű ütésálló műanyagból készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A bébitaxi nem csak örömet és szórakozást biztosít gyermekének, ha
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Útjelző tábla játék - big Útjelző tábla játék - big
A biztonságos közlekedés alapja a közlekedési táblák ismerete. Ezzel a Big útjelző tábla szettel a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a legfontosabb és egyben legtöbbször használt közlekedési táblákkal. A stabil talprészen álló 69 cm magas táblák mindkét oldalán található jelzés. Az elsőbbségadás táblák mindkét oldalán azonos jelzés, a má
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Rönkszállító traktor Rönkszállító traktor
Szállítsd el a kivágott farönköket egyik helyről a másikra. A rönkök nagyon nehezek, a rakodásban a segítségedre lesz egy daru is, amivel felpakolhatod a raktérbe, majd a szállítás után a célállomáson le is pakolhatod. A farönköket szállító traktorral óvatosan közlekedj az úton, nehogy leboruljanak. A rönkszállító traktor mérete: 60 x 17 x 25 cm. K
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Smartrike gyerek bébitaxi bimba of-61320r piros Smartrike gyerek bébitaxi bimba of-61320r piros
4 100 Ft-tól
Irány a bolt!
Farm traktor játék - dickie Farm traktor játék - dickie
Szabadon futó, 25 cm méretű Dickie farm traktor játék. A farm traktor sofőr figurával és mozgatható részekkel kapható.
4 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow luke, a kis markolóautó Wow luke, a kis markolóautó
4 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow penny, a jeep Wow penny, a jeep
4 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Mercedes-benz munkagép szállító kamion - dickie Mercedes-benz munkagép szállító kamion - dickie
Szabadon futó, Mercedes márkájú játék kamionok pótkocsival. A zöld, sárga és kék színű játék szállító kamionok különféle munkagépeket szállítanak az építkezésre: homlokrakodót, buldózert és markolót. A Dickie Mercedes-Benz munkagép szállító kamionok mérete körülbelül 49 cm.
4 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow sidney, az iskolabusz Wow sidney, az iskolabusz
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow charlie, a rendőrautó Wow charlie, a rendőrautó
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrautó játék - dickie Rendőrautó játék - dickie
A magyar feliratú Dickie rendőrségi autók a bűnözők rémálmai. Gyorsak, mint a villám, működés közben gombnyomásra hangot adnak és világítanak. A BMW X6 vagy Audi Q7 rendőrautó vásárláskor a legördülő menüből kerülhet kiválasztásra. A kép illusztráció, a járművek magyar feliratúak, próbaelemeket tartalmaznak.
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie irc air rider Dickie irc air rider
A 17 cm méretű Dickie IRC Air Rider 10 méteres magasságig képes repülni. A repülési ideje körülbelül 6 perc. Ezt követően 60 perc alatt újra tölthetjük a játékot. A Dickie játék működéséhez 3 db 1,5 V LR03-as elem szükséges, amely nem tartozéka, az akkumulátor azonban a játék részét képezi. USB töltővel tölthető, amely szintén tartozéka a játéknak.
4 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány kismotor cross 2 121p1 szürke Dohány kismotor cross 2 121p1 szürke
Dohány Cross 2 gyerek járgány a műanyag játékok gyártójától, egy szép és minőséges rendőr kismotor gyerekeknek. A járgány szürke-kék színösszetételben pompázik, akárcsak a valódi rendőr motor. A Cross 2 Rendőr kismotor minőséges és ütésálló műanyagból készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A járgány nem csak örömet és sz
4 720 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Odrážadlo motorka enduro dohány  od 1 roka zelené Odrážadlo motorka enduro dohány od 1 roka zelené
4 720 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Dohány kismotor plútó kutyus 107 sárga Dohány kismotor plútó kutyus 107 sárga
Dohány kismotor gyerekeknek, az elbűvölő meséből híres Plútó kutyus alakjában, ragyogó sárga színű kismotor kék kerekekkel és egy vidám arcocskával, amely nemcsak egy játék de segédeszköz is a gyerkőcöknek. A kismotor  fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességeket is. A gyermek a lábaival hajtja magát ezáltal erősíti a lábizmait. 18
4 720 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány bébitaxi kismotor classic 5 motor 151c piros Dohány bébitaxi kismotor classic 5 motor 151c piros
Gyerek járgány Classic 5 Motor a műanyag játékok gyártójától Dohány-tól, egy szép és minőséges kismotor gyerekeknek nagy első világítással. A járgány piros színekben pompázik és egy valódi klasszikus kismotorra emlékeztet. A gyerek Classic 5 Motorbike minőséges és ütésálló műanyagból készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át
4 720 Ft-tól
Irány a bolt!
Écoiffier bébitaxi maxi abrick 7751 piros Écoiffier bébitaxi maxi abrick 7751 piros
4 720 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Városi vonat játék - dickie Városi vonat játék - dickie
Az elővárosi, városi vonat nagyobb városok környezetében közlekedik rendszeresen sok-sok megállóval. A róluk mintázott Dickie városi vonat szabadon futó, nyitható ajtókkal rendelkezik. Mérete 45 cm.
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow turbo versenyautók Wow turbo versenyautók
4 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrautó fénnyel és hanggal - dickie Rendőrautó fénnyel és hanggal - dickie
A magyar feliratú Dickie rendőrségi autók a bűnözők rémálmai. Gyorsak, mint a villám, működés közben hangot adnak és világítanak. A Porsche, BMW vagy Mercedes rendőrautó vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra. A működésükhöz szükséges elemeket tartalmazzák. A kép illusztráció, a járművek magyar feliratúak.
4 890 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Chipolino bear babytaxi - yellow Chipolino bear babytaxi - yellow
Chipolino Bear babytaxi Tündöklő színekben és aranyos macis mintával kapható bébitaxi, amivel a gyerkőc 3 éves korától a 30 kg-os súlyhatárig szelheti a kilométereket! A kisebbek számára járássegítőként funkcionál. Chipolino Bear babytaxi Minden kisgyerek kedvence lesz a bébitaxi, amit körülbelül 3 éves kortól használhat biztonságosan, mindaddig, m
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Chipolino ferri bébitaxi - piros 2014 Chipolino ferri bébitaxi - piros 2014
Chipolino Ferri bébitaxi Ferrarit mintázó bébitaxi a szuper száguldásokhoz! Chipolino Ferri bébitaxi Szuper, Ferrarit mintázó bébitaxi, melyet minden csöppség imádni fog! 3 éves kortól körülbelül 30 kg-ig ajánlott a használata. A kicsik nagyon élvezik, hiszen szabadon forog a kormánykerék, könnyű a manőverezés, könnyen tudják irányítani a gyerekek.
4 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Chipolino duck babytaxi - yellow Chipolino duck babytaxi - yellow
Chipolino Duck babytaxi Tündöklő színekben és aranyos kacsás mintával kapható bébitaxi, amivel a gyerkőc 3 éves korától a 30 kg-os súlyhatárig szelheti a kilométereket! A kisebbek számára járássegítőként funkcionál. Chipolino Duck babytaxi Minden kisgyerek kedvence lesz a bébitaxi, amit körülbelül 3 éves kortól használhat biztonságosan, mindaddig,
4 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Chipolino formula babytaxi - kék 2015 Chipolino formula babytaxi - kék 2015
Chipolino Formula babytaxi Egy Forma 1-es autó mintájára a legapróbb versenyzők számára! Chipolino Formula babytaxi A gyermek 1 éves korától 20kg-os súlyáig használható bébitaxi, ami a Forma 1-es hangulatot teremti meg a belső udvarban. Kisfiúk és kislányok számára is alkalmas, hiszen kék és piros színből választhatunk. Nagy kerekei könnyen mozogna
4 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Volvo motor szállító kamion Volvo motor szállító kamion
Nagy méretű Volvo márkájú játék kamion és egy önnmagában is használható játék motor. Ha leromlott a motorod, nincs semmi baj, csak hívd segítségül a Volvo motor szállító kamiont. Rakd fel a platóra az elromlott járművet és indulhatsz is a szervízbe. A nagy kerekű műanyag játék kamion mérete: 45 cm.
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Smartrike bébitaxi jeep of-09t piros Smartrike bébitaxi jeep of-09t piros
A smarTrike bébitaxi gyerekeknek egy piros jeep kisautó formában, egy nagyon szép autó amelybe a gyerkőc beül, a kormánnyal irányít és a lábaival hajtja magát előre. A lábacskái kényelmesen elférnek a földön. A gyerkőc önállóan hajtja magát a lábaival, így halad előre, majd amikor járni tanul megkapaszkodhat az autó hátsó támaszában és járássegítő
5 040 Ft-tól
Irány a bolt!
Volvo pótkocsis teherautó Volvo pótkocsis teherautó
Kapcsold a pótkocsit a Volvo tehergépkocsihoz és kezdődhet is a szállítmányozás. A platója lenyitható, így a felrakodott homokot, kavicsot, vagy bármely más anyagot könnyedén le-és felpakolhatod a járműre. A Polesie műanyag Volvo pótkocsis teherautó mérete: 45 cm.
5 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Big bobby car pótkerék Big bobby car pótkerék
Minden Big Bobby Car bébitaxihoz használható, rendkívül csendes pótkerék készlet.
5 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Rc dream car - dickie Rc dream car - dickie
A Dickie távirányítós autók 2 csatornás, 27 MHz-es, 1:24-es méretarányú, világító járművek. 19 cm magas Porsche Panamera vagy a 17 cm-es Range Rover távirányítós autók közül választhatunk. Előre, hátra, jobbra és balra funkciós. A működéséhez szükséges elemeket tartalmazza.
5 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Pumpás targonca játék - dickie Pumpás targonca játék - dickie
Kezdődhet a rakodás a Dickie pumpás targonca játékkal. A targonca villája a járművön lévő piros gomb segítségével emelhető fel, így rakhatod a megfelelő helyre az árut, amit megmozgatsz. A Dickie pumpás targonca játék mérete 27 cm.
5 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány futóbicikli 163 Dohány futóbicikli 163
Dohány bicikli pedál nélkül, futóbicikli, egy remek eszköz olyan gyerkőcök részére, akik imádják a mozgást. Segítségével a gyerkőc fejleszti az egyensúlyérzékét. A bicikli nagyon szép és elbűvölő kék, zöld, sárga és piros színekben pompázik fekete kerekekkel. A futőbicikli az első tanuló lépés a valódi bicikli használatának tanulása előtt. A színes
5 350 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány bébitaxi forma 1 5038 kék Dohány bébitaxi forma 1 5038 kék
Dohány bébitaxi a műanyag játékok gyártójától, egy szép és minőséges kisautó gyerekeknek. A Forma 1 kisautó pompás kék színű, sárga és piros kiegészítőkkel van díszítve. A gyerek jármű ütésálló műanyagból készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A bébitaxi nem csak örömet és szórakozást biztosít gyermekének, hanem segít fe
5 350 Ft-tól
Irány a bolt!
Műanyag cross kismotor - kék-sárga Műanyag cross kismotor - kék-sárga
Vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült kék-sárga lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és műanyagból készült, a motor matricákkal van díszítve. Méretek: 60 x 36 x 45 cm.
5 399 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Micimackós roller 2 kerekű - smoby Micimackós roller 2 kerekű - smoby
A tömör gumi kerekeknek, a csúszásmentes fellépő felületnek és a lekerekített kormányvégzáróknak köszönhetően a roller használata tökéletesen biztonságos. Ezt a 2 kerekű változatot azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik egyensúly érzéke már kellően feljett a speciális, egy lábbal történő lökő mozdulat kivitelezéséhez. A 2 kerekű Micimackós roller mér
5 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Pumpás kukásautó játék - dickie Pumpás kukásautó játék - dickie
A MAN típusú Dickie szemeteskocsi játék az igazi kukásautókhoz hasonlóan összegyűjti a szemetet majd a levegő pumpálós rendszernek köszönhetően ki is üríti a szeméttelepen. A kukásautó tetején és oldalán lévő piros gombot megnyomva dönthető a raktér. A Dickie pumpás kukásautó mérete 31 cm.
5 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Homlokrakodó munkagép - lena Homlokrakodó munkagép - lena
A Lena homlokrakodó egy rendkívül jó minőségű játék munkagép. A két tengelyes homlokrakodó játék statikusan 100 kg teherbírású, így lábbal hajtós járgányként is használható a kertben vagy a homokozóban. A Lena homlokrakodó munkagép játék mérete: 69 x 28 x 34 cm.
5 790 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Bertoni z2 bébitaxi Bertoni z2 bébitaxi
Bertoni Z2 bébitaxi Bébitaxi 2 éves kortól 20 kg-ig használható Bertoni Z2 bébitaxi Jellemzői: Aranyos macis bébitaxi, 2 éves kortól 20 kg-ig használható - A gyermek lábával hajthatja a járművet - Ülés alatt játéktartó - Nagyméretű kerekek - Kényelmes háttámla
5 810 Ft-tól
Irány a bolt!

Ár
szűrő nullázása
Népszerű Jármű
Majorette man városi busz   Majorette man városi busz 1190 Ft
Kukásautó 15,5 cm - dickie   Kukásautó 15,5 cm - dickie 2290 Ft
Big bobby car rózsaszín bébitaxi   Big bobby car rózsaszín bébitaxi 10490 Ft
Big bobby car új bébitaxi   Big bobby car új bébitaxi 12790 Ft
Big bobby car classic bébitaxi   Big bobby car classic bébitaxi 9690 Ft
Big bobby car kék bébitaxi   Big bobby car kék bébitaxi 10190 Ft
Smartrike tanulóbicikli running bike 1051500 piros   Smartrike tanulóbicikli running bike 1051500 piros 11650 Ft
  Smoby gyerek tricikli be move tűzoltó sam 740304 11650 Ft
  Tricikli smartrike fun 2in1 1240100 türkíz-zöld 10390 Ft
  Tricikli smartrike fun 2in1 1240400 rózsaszín-lila 10550 Ft
Smoby gyerek tricikli be fun 444231 zöld-piros   Smoby gyerek tricikli be fun 444231 zöld-piros 9320 Ft
Smoby gyerek tricikli szenilla nyomában be move 740305 kék-sárga   Smoby gyerek tricikli szenilla nyomában be move 740305 kék-s... 11650 Ft
Smoby gyerek tricikli be move peppa pig 740313   Smoby gyerek tricikli be move peppa pig 740313 12600 Ft
Kiddieland elektronikus bébitaxi disney frozen 52795 rózsaszín-kék   Kiddieland elektronikus bébitaxi disney frozen 52795 rózsasz... 12600 Ft
Big bébitaxi quad és kisautó new mini bobby 56410-1   Big bébitaxi quad és kisautó new mini bobby 56410-1 19840 Ft
Smartrike tanulóbicikli running bike 1050100 piros-fekete   Smartrike tanulóbicikli running bike 1050100 piros-fekete 15120 Ft
  Smoby tanulóbicikli jégvarázs learning bike 770106 kék 14010 Ft
  Smoby tanulóbicikli kisfiúknak verdák learning bike 770104 p... 13540 Ft
  Big bébitaxi kismotor girl bike 56362 rózsaszín-szürke 14010 Ft
  Big bébitaxi kismotor street bike 56360 piros-szürke 14010 Ft
  Big bébitaxi kismotor sport bike 56361 fekete-narancssárga 15750 Ft
Smoby tanulóbicikli first bike 770201 rózsaszín-fekete   Smoby tanulóbicikli first bike 770201 rózsaszín-fekete 10550 Ft
Smoby tanulóbicikli first bike 770200 narancssárga-fekete   Smoby tanulóbicikli first bike 770200 narancssárga-fekete 10550 Ft
Smoby tanulóbicikli peppa pig learning bike 770107 kék-sárga   Smoby tanulóbicikli peppa pig learning bike 770107 kék-sárga 14010 Ft
  Smartrike tanulóbicikli fisher-price running bike 2in1 10502... 15120 Ft
  Smartrike tanulóbicikli fisher-price running bike 2in1 10502... 15120 Ft
  Big bébitaxi gyerekeknek baby porche 19 56346 ezüst 17510 Ft
Smoby tanulóbicikli learning bike fireman sam 770108   Smoby tanulóbicikli learning bike fireman sam 770108 14010 Ft
Smoby tanulóbicikli learning bike 770103 fekete-narancssárga   Smoby tanulóbicikli learning bike 770103 fekete-narancssárga 11650 Ft
  Smoby tanulóbicikli szenilla nyomában learning bike 770114 k... 13230 Ft
Elektronikus bébitaxi disney frozen kiddieland 52787 lila-kék   Elektronikus bébitaxi disney frozen kiddieland 52787 lila-ké... 10550 Ft
Kiddieland elektronikus bébitaxi disney minnie 49288   Kiddieland elektronikus bébitaxi disney minnie 49288 14010 Ft
Chipolino duck babytaxi - yellow   Chipolino duck babytaxi - yellow 4990 Ft
Chipolino mercedes benz gl63 amg bébitaxi tolókarral - red/piros 2016   Chipolino mercedes benz gl63 amg bébitaxi tolókarral - red/p... 24990 Ft
Chipolino mercedes benz gl63 amg bébitaxi tolókarral - white/fehér 2016   Chipolino mercedes benz gl63 amg bébitaxi tolókarral - white... 24990 Ft
Chipolino mercedes benz gl63 amg bébitaxi mp3 lejátszóval - red/piros 2016   Chipolino mercedes benz gl63 amg bébitaxi mp3 lejátszóval - ... 24990 Ft
Chipolino mercedes benz gl63 amg bébitaxi mp3 lejátszóval - white/fehér 2016   Chipolino mercedes benz gl63 amg bébitaxi mp3 lejátszóval - ... 24990 Ft
Chipolino maverick tricikli - 2016 burgundy   Chipolino maverick tricikli - 2016 burgundy 31990 Ft
Chipolino maverick tricikli - 2016 blue   Chipolino maverick tricikli - 2016 blue 31990 Ft
Chipolino maverick tricikli - 2016 bézs   Chipolino maverick tricikli - 2016 bézs 31990 Ft
Ybike yvelo flippa 2in1 tricikli - kék   Ybike yvelo flippa 2in1 tricikli - kék 26900 Ft
Chipolino twister tricikli kupolával - bézs   Chipolino twister tricikli kupolával - bézs 28990 Ft
Pumpás homlokrakodó játék - dickie   Pumpás homlokrakodó játék - dickie 12290 Ft
Bosszúállók gördeszka   Bosszúállók gördeszka 8090 Ft
Pókemberes gördeszka   Pókemberes gördeszka 8090 Ft
Kiddieland elektronikus bébitaxi disney hercegnők 43653 rózsaszín   Kiddieland elektronikus bébitaxi disney hercegnők 43653 rózs... 12600 Ft
Bosszúállók roller dönthető kormánnyal   Bosszúállók roller dönthető kormánnyal 10990 Ft
Világító, zenélő roller kék színben   Világító, zenélő roller kék színben 7990 Ft
Világító, zenélő roller rózsaszín színben   Világító, zenélő roller rózsaszín színben 7990 Ft
Háromkerekű roller kék színben   Háromkerekű roller kék színben 6290 Ft
Fém roller narancssárga - fekete színben   Fém roller narancssárga - fekete színben 6990 Ft
Fém roller ezüst színben   Fém roller ezüst színben 6990 Ft
Pókemberes összecsukható roller   Pókemberes összecsukható roller 10990 Ft
Bosszúállók összecsukható roller   Bosszúállók összecsukható roller 10990 Ft
Amerika kapitány roller   Amerika kapitány roller 8990 Ft
Chipolino apollo ikertricikli kupolával - lime   Chipolino apollo ikertricikli kupolával - lime 44990 Ft
City liner villamos játék - dickie   City liner villamos játék - dickie 6490 Ft
Rönkszállító traktor   Rönkszállító traktor 4090 Ft
Dakar katonai dömper   Dakar katonai dömper 14990 Ft
Aral parkolóház játék   Aral parkolóház játék 9590 Ft