ÁrKözPont jatek termékkereső
Hasonló Jármű keresések
jarmuve jarmuves jarmuvekhez jarmuvek jarmuveim
Fiúknak, Egyéb, Jármű

Térdvédő szett gyerekeknek Térdvédő szett gyerekeknek
Védőfelszerelés készlet gyerekek részére erős, rugalmas anyagból. S-es méret.
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Crazy boys kisautók - dickie Crazy boys kisautók - dickie
A Dickie Crazy boys kisautók vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. Az ár 1 db-ot jelent.
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Katonai jármű játék - majorette Katonai jármű játék - majorette
A katonai járművek különböző változatokban érhetőek el. Egy szett egy szabadon futó katonai teherautót, vadászgépet, tankot vagy helikoptert tartalmaz. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie happy cars Dickie happy cars
Egészen kicsi, akár 1 éves kortól is használhatóak ezek a szuper kis járgányok, mivel éles és letörhető alkatrészeket nem tartalmaznak. 6-féle változatban kaphatóak: rendőrautó, tűzoltóautó, kukásautó, dömper, városi autó, monster truck terepjáró. A járművek a képen látható módon összenyomhatóak. Méretük 9 cm, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek k
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Vadászrepülő játék - dickie Vadászrepülő játék - dickie
Szabadon futó kerekekkel felszerelt, hangot adó játék vadászrepülő, 4-féle színben. 2 x 1,5V LR41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 195 Ft-tól
Irány a bolt!
Közlekedési lámpa és tábla - dickie Közlekedési lámpa és tábla - dickie
A Dickie közlekedési lámpa és tábla szett tartalmaz egy 9 cm-es stop táblát, egy főútvonal táblát és egy 12 cm-es jelzőlámpát. A tetején található gomb megnyomásával a jelzőlámpa működésbe hozható, így szemléletesen ismertethetjük meg a gyermekeket a gyalogosok és az autósok számára nélkülözhetetlen jelzésekkel. A működéséhez szükséges elemeket tar
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőszolgálati jármű csapat - dickie Mentőszolgálati jármű csapat - dickie
A 12 cm méretű Dickie rendőr és tűzoltóautó az ütközést követően elkanyarodik és folytatja a megkezdett útját. A játék működéséhez szükséges 2 db AA R6-os elemet nem tartalmazza. A kép illusztráció, színbeli eltérések előfordulhatnak. A termék 1 db Dickie járművet jelent.
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Forma 1-es autó - dickie Forma 1-es autó - dickie
Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, a termék 1 db Forma 1-es játék autót jelent.
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Dirt monster autó - dickie Dirt monster autó - dickie
A Dickie Dirt Monster játék autók mindegyike hangot ad és világít. A szabadonfutó autók kerekei gumírozottak, a játék tartalmazza a szükséges elemeket. A játék autók mérete: 9 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie elsősegély autók Dickie elsősegély autók
A Dickie SOS autók szabadon futó járművek 1:36-os méretaránnyal 14 cm-es méretben. Renault tűzoltóautó, Audi Q7 rendőrautó és mentőautó. A járművek magyar feliratúak.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie repülőtér készlet Dickie repülőtér készlet
Dickie Airport team játék repülőgéppel és kiegészítőkkel.
2 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Jet streamer utasszállító repülő - dickie Jet streamer utasszállító repülő - dickie
A kék-fehér Boeing utasszállító játék repülőgép körülbelül 25 cm hosszú, és 1 x 1,5V LR 6 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A Dickie játék repülőgép propellerrel felszerelt, így a megfelelő rögzítést követően ( például a mennyezetre ) körbe-körbe repül.
1 595 Ft-tól
Irány a bolt!
Sürgősségi mentő járművek - dickie Sürgősségi mentő járművek - dickie
Legyen az baleset, tűzeset vagy rendőrségi akció, a Dickie sürgősségi járművek érnek ki a leggyorsabban az esemény helyszínére. A műanyag járművek szabadon futnak, gombnyomásra hangot adnak és világítanak. Méretük egyenként körülbelül 10 cm, a játékok próbaelemeket tartalmaznak. A Dickie sürgősségi mentő járművek a legördülő menüből választhatóak k
1 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Babyono anyatejtároló poharak + itatócsőr Babyono anyatejtároló poharak + itatócsőr
BabyOno anyatejtároló poharak + itatócsőr Praktikus anyatejtároló poharak, melyben akár le is fagyasztható a tej és később felmelegíthető. BabyOno anyatejtároló poharak + itatócsőr Praktikus poharak, melyekben könnyen és egyszerűen tárolható az anyatej. Biztonságos, hiszen tetővel kapható, így nem fog kiborulni tartalma. Megkönnyíti a kismamák dolg
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrtárcsa játék - dickie Rendőrtárcsa játék - dickie
Irányítsd a forgalmat a Dickie rendőrtárcsa játékkal. Az egyik oldalán piros a másik oldalán zöld Dickie rendőrtárcsa játék mérete 25 cm. A csomagolás a működéséhez szükséges elemeket tartalmazza.
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Man tűzoltóautó - dickie Man tűzoltóautó - dickie
A szabadon futó piros játék tűzoltóautó ideális jármű az apró tűzoltóparancsnokoknak. Különböző kialakításban kaphatóak: oldalt kinyitható illetve emelőkosaras tűzoltóautó formájában. A kép illusztráció, a 17 cm méretű, MAN típusú játék tűzoltóautó magyar feliratú.
2 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Autószállító kamion 32 cm - dickie Autószállító kamion 32 cm - dickie
Fekete, kék és piros színekben kapható 32 cm-es Dickie autószállító kamion játék 3 db szabadon futó autóval.
2 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Útjelző bója 4 db-os Útjelző bója 4 db-os
Kezdődhet a szlalomozás az útjelző bóják által kialakított területen. Rolly Toys márkájú, műanyagból készült útjelző bója szett 4 darab bóját tartalmaz. A műanyag bóják mérete egyenként 23 x 13,5 x 13,5 cm. 3 éves kortól ajánlott.
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Big cipővédő 21-27-es méretben Big cipővédő 21-27-es méretben
A drága gyermekcipők megóvásának leghatékonyabb eszköze a cipővédő. A cipők orrára húzható Big tömörgumi cipővédő megkíméli csemetéink lábbelijét a bébitaxin vagy kismotoron elért elképesztő sebesség hirtelen lassításakor keletkező sérülésektől. A cipővédő állítható erős gumipánttat rendelkezik, így a 21-es cipőmérettől a 27-ig bármilyen lábbelire
2 390 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Cargo targonca játék - dickie Cargo targonca játék - dickie
Légy te a legjobb targoncás a raktárban, pakold a raklapos árut egyik helyről a másikra. A lendkerekes Dickie villás targonca játék vezető figurával és több kiegészítővel (raklap, nyitható láda) kapható. Mérete 19 cm.
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Villamos megálló játék - dickie Villamos megálló játék - dickie
Dickie villamos megálló játék 16 cm-es, nyitható ajtós villamossal és kiegészítőkkel.
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Monster rally autó - dickie Monster rally autó - dickie
A Dickie Monster Rally autók mindegyike egy sáros roncsderbiről érkezett. Az autók rugós felfüggesztésűek, nyitható ajtókkal rendelkeznek, méretük 15 cm. Különböző kialakításban kaphatóak, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
2 495 Ft-tól
Irány a bolt!
Városi munkagép játék - dickie Városi munkagép játék - dickie
Minden városban szükség van munkagépekre, melyek az építkezésen segítenek vagy éppen az utcát takarítják. A játék teherautó és a játék betonkeverő az építkezésekhez, a játék kukásautó és a szelektív hulladékgyűjtő a város tisztán tartásához szükségesek. A Dickie városi munkagép játékok mérete 19-22 cm közötti. A játék 1 db munkagépet jelent.
2 690 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Narancssárga kukásautó 15 cm - dickie Narancssárga kukásautó 15 cm - dickie
Szabadon futó narancssárga Dickie kukásautó fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és egy szemétgyűjtő edénnyel. A kukásautó játékot a fülke tetején lévő gombbal hozhatjuk működésbe. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie
Szabadon futó rendőségi oszlató páncélautó Dickie autó fény- és hanghatásokkal, az elején kotró lapáttal felszerelve. A kotró lapát eltávolítható, ha mentésre van szükség használd a rendőrautó elején lévő csörlőt. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőhelikopter játék - dickie Mentőhelikopter játék - dickie
Ez a fény- és hangeffektusokkal, valamint forgó propellerrel ellátott Dickie mentőhelikopter villámgyorsan a beteg segítségére siet. Manuálisan működtethető, beépített, hordágya a csörlő segítségével könnyen leereszthető és felhúzható, így a beteget akár a lebegő helikopterbe is fel lehet juttatni. Éppen úgy, mint az igazinál. A mentőhelikopter ját
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőautó - dickie Mentőautó - dickie
Szabadon futó Dickie mentőautó játék fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és hordággyal. 3 db 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Játék traktor utánfutóval - lena Játék traktor utánfutóval - lena
A Lena utánfutós traktor egy rendkívül jó minőségű járgány, ami minden kisfiú álma lehet. A jármű platója dönthető és figurát is tartalmaz. Használható a kertben, homokozóban vagy a szobádban is. Mérete: 39 x 10 x 14 cm.
2 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Big bébitaxi flippi 56849 fekete Big bébitaxi flippi 56849 fekete
Gyerek bébitaxi a német BIG játékgyártótól nagyszerű mozgási eszköz scooter formában. A bébitaxi vidám fekete-piros színben lett kialakítva. Ez a bébitaxi modern scooter dizájnnal minőségi és ellenálló anyagokból készült. A bébitaxi nem csak örömet szerez a kis lurkónak, hanem fejleszti a mozgási képességeit. A Flippi bébitaxi csodás sportos külala
3 150 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Wow robbie, a versenyautó és jenson Wow robbie, a versenyautó és jenson
3 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow daisy, az autó Wow daisy, az autó
3 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie sos járművek - 3-féle Dickie sos járművek - 3-féle
Hangot adó és világító, Dickie márkájú játék rendőrautó, mentőautó vagy tűzoltóautó. A járművek mérete körülbelül 15 cm, a rendőrautó egy Porsche 911, a mentőautó egy Volkswagen, a tűzoltóautó pedig egy Mercedes jármű.
3 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Betonkeverő játék - lena Betonkeverő játék - lena
A Lena betonkeverő játék teljes egészében hasonlít egy igazi betonkeverőre. 4 mm horganyzott acél tengelyű, forgatható és dönthető, a kerekeivel gurítható. Mérete: 28 x 22 x 29 cm.
3 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Műanyag superbike közepes motor - világoszöld Műanyag superbike közepes motor - világoszöld
Vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült világoszöld lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és műanyagból készült, a motor matricákkal van díszítve. Méretek: 60 x 28 x 44 cm.
3 299 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Műanyag motor kicsi - narancssárga Műanyag motor kicsi - narancssárga
Vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült narancssárga lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és műanyagból készült, a motor matricákkal van díszítve. Méretek: 50 x 17 x 40 cm. Ülésmagassága: 30 cm.
3 199 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Műanyag nyuszis kismotor Műanyag nyuszis kismotor
2 799 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Cross 2 motor sárga Cross 2 motor sárga
Vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült kék-sárga lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és műanyagból készült, a motor matricákkal van díszítve. Méretek: 48 x 68 x 23 cm. Ülésmagasság: 28 cm.
3 327 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Big útvonal jelzőbója 01191 piros-fehér Big útvonal jelzőbója 01191 piros-fehér
3 460 Ft-tól
Irány a bolt!
Közlekedési lámpa játék - dickie Közlekedési lámpa játék - dickie
Az elemmel működő közlekedési lámpa pirosról zöldre vált és a gyalogos forgalmat is irányítja. Egy nagyszerű gyerekjáték, amely a közlekedés alapjaival ismerteti meg a gyerekeket. A lámpa és a közlekedési táblák használhatóak bármilyen játszó-és autós szőnyegen és kiegészíthető vele minden autópálya játék is. A Dickie közlekedési lámpa játék mérete
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Munkagépek építkezéshez - dickie Munkagépek építkezéshez - dickie
A körülbelül 13 cm nagyságú Dickie betonkeverő, homlokrakodó, teherautó és kotrógép egyetlen építkezésről sem hiányozhat. A járművek vezetékes távirányítóval működnek. Előre mennek, hátrafelé pedig kanyarodnak így még élvezetesebb velük a játék. A működésükhöz szükséges elemeket tartalmazza.
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Műanyag motor maxi- narancssárga Műanyag motor maxi- narancssárga
3 399 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Műanyag motor maxi - világoszöld Műanyag motor maxi - világoszöld
3 399 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Kukásautó figurával - lena
A Lena kukásautó játék egy rendkívül masszív, jó minőségű szemétgyűjtő járgány, amelynek a fülkéje felnyitható, a raktere dönthető. Két tengelyes, horganyzott acélból, mérete: 29 cm. 2 éves kortól ajánlott. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
3 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Betonkeverő autó figurával Betonkeverő autó figurával
A Lena betonkeverő játék egy rendkívül masszív, jó minőségű munkagép, amelynek a fülkéje felnyitható, a keverő dob dönthető, zárható és forgatható. Két tengelyes, horganyzott acélból, mérete: 27 cm. 2 éves kortól ajánlott. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
3 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrmotor játék - dickie Rendőrmotor játék - dickie
Légy te a legjobb motoros rendőr a körzetben A körülbelül 15 cm nagyságú rendőrmotor fény- és hangeffektusokat produkál, ha az oldalán található gombokat megnyomod. A Dickie rendőrmotor játék a működéséhez szükséges elemeket tartalmazza. A kép illusztráció a rendőrmotor magyar feliratú.
3 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Tartálykocsi játék Tartálykocsi játék
Három tengelyes szuper tartálykocsi veszélyes folyadékok szállítására, ezen belül is leginkább benzin szállítására alkalmas, így óvatosan kell vele közlekedni az utakon. A műanyag tartálykocsi mérete: 48 x 16,5 x 21 cm, színbeli eltérések előfordulhatnak.
3 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány kismotor superbike mini 141ze zöld Dohány kismotor superbike mini 141ze zöld
Gyerek járgány a műanyag játékok gyártójától Dohány SuperBike Mini, egy szép és minőséges kisméretű motor gyerekeknek. A járgány zöld színekben pompázik. A kismotor minőséges és ütésálló műanyagból készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A járgány nem csak örömet és szórakozást biztosít gyermekének, hanem segít fejleszten
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány kismotor trappola 6 motor 161 Dohány kismotor trappola 6 motor 161
Dohány Trappola 6 kismotor a műanyag játékok gyártójától, egy szép és minőséges kismotor gyerekeknek. A kismotor varázslatos kék, zöld és piros színekben pompázik. A kismotor minőséges, ütésálló műanyagból és szilárd alapvázzal készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A hátsó részen egy műanyag kosár van, melyben a gyerkőc
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány kismotor lovacska 104 sárga Dohány kismotor lovacska 104 sárga
Dohány kismotor gyerekeknek, egy elbűvölő és ragyogó sárga színű lovacska amely nemcsak egy játék de segédeszköz is a gyerkőcöknek. A kismotor  fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességeket is. A gyermek a lábaival hajtja magát ezáltal erősíti a lábizmait. 18 hónapos kortól ajánlott. Maximális terhelhetősége 20 kg. A kismotornak kösz
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Dohány kismotor scooter 170-2 zöld Dohány kismotor scooter 170-2 zöld
Gyerek járgány a Dohány műanyag játékok gyártójától, egy szép és minőséges kismotor gyerekeknek 36 hónapos kortól. A járgány egy pompás zöld - fekete színkombinációval van díszítve. A gyerek jármű ütésálló műanyagból készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A bébitaxi nem csak örömet és szórakozást biztosít gyermekének, ha
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Rönkszállító traktor Rönkszállító traktor
Szállítsd el a kivágott farönköket egyik helyről a másikra. A rönkök nagyon nehezek, a rakodásban a segítségedre lesz egy daru is, amivel felpakolhatod a raktérbe, majd a szállítás után a célállomáson le is pakolhatod. A farönköket szállító traktorral óvatosan közlekedj az úton, nehogy leboruljanak. A rönkszállító traktor mérete: 60 x 17 x 25 cm. K
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Smartrike gyerek bébitaxi bimba of-61320r piros Smartrike gyerek bébitaxi bimba of-61320r piros
4 100 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow luke, a kis markolóautó Wow luke, a kis markolóautó
4 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow penny, a jeep Wow penny, a jeep
4 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Műanyag classic motor - piros Műanyag classic motor - piros
Vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült, piros színű, lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és műanyagból készült, a motor matricákkal van díszítve. Méretek: 79 x 67 x 28 cm. Ajánlott életkor: 3-4 év.
4 399 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Wow sidney, az iskolabusz Wow sidney, az iskolabusz
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow charlie, a rendőrautó Wow charlie, a rendőrautó
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrautó játék - dickie Rendőrautó játék - dickie
A magyar feliratú Dickie rendőrségi autók a bűnözők rémálmai. Gyorsak, mint a villám, működés közben gombnyomásra hangot adnak és világítanak. A BMW X6 vagy Audi Q7 rendőrautó vásárláskor a legördülő menüből kerülhet kiválasztásra. A kép illusztráció, a járművek magyar feliratúak, próbaelemeket tartalmaznak.
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Turista busz - dickie Turista busz - dickie
A lendkerekes, nyitható ajtó Dickie turista busz vezető figurával és nyitható ajtóval, 2 színváltozatban kapható. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, színbeli eltérések előfordulhatnak.
4 390 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Gyermek bébitaxi kismotor enduro dohány 1 éves kortól zöld Gyermek bébitaxi kismotor enduro dohány 1 éves kortól zöld
4 720 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Dohány kismotor cross 3 motorbike 131 piros Dohány kismotor cross 3 motorbike 131 piros
Dohány Cross Motorbike gyerek járgány a műanyag játékok gyártójától, egy szép és minőséges kismotor gyerekeknek. A bébitaxi piros színben pompázik. A Cross 3 Motorbike kismotor minőséges és ütésálló műanyagból készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A bébitaxi nem csak örömet és szórakozást biztosít gyermekének, hanem seg
4 720 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Dohány kismotor plútó kutyus 107 sárga Dohány kismotor plútó kutyus 107 sárga
Dohány kismotor gyerekeknek, az elbűvölő meséből híres Plútó kutyus alakjában, ragyogó sárga színű kismotor kék kerekekkel és egy vidám arcocskával, amely nemcsak egy játék de segédeszköz is a gyerkőcöknek. A kismotor  fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességeket is. A gyermek a lábaival hajtja magát ezáltal erősíti a lábizmait. 18
4 720 Ft-tól
Irány a bolt!
Écoiffier bébitaxi maxi abrick 7751 piros Écoiffier bébitaxi maxi abrick 7751 piros
4 720 Ft-tól
Irány a bolt!
Csuklós busz - dickie Csuklós busz - dickie
Piros és kék-fehér színben kapható, 40 cm hosszú Dickie játék csuklós busz nyitható ajtókkal. A lendkerekes Dickie csuklós busz játék 3 éves kor felett ajánlott.
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow turbo versenyautók Wow turbo versenyautók
4 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Micimackós roller 2 kerekű - smoby Micimackós roller 2 kerekű - smoby
A tömör gumi kerekeknek, a csúszásmentes fellépő felületnek és a lekerekített kormányvégzáróknak köszönhetően a roller használata tökéletesen biztonságos. Ezt a 2 kerekű változatot azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik egyensúly érzéke már kellően feljett a speciális, egy lábbal történő lökő mozdulat kivitelezéséhez. A 2 kerekű Micimackós roller mér
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Chipolino bear babytaxi - yellow Chipolino bear babytaxi - yellow
Chipolino Bear babytaxi Tündöklő színekben és aranyos macis mintával kapható bébitaxi, amivel a gyerkőc 3 éves korától a 30 kg-os súlyhatárig szelheti a kilométereket! A kisebbek számára járássegítőként funkcionál. Chipolino Bear babytaxi Minden kisgyerek kedvence lesz a bébitaxi, amit körülbelül 3 éves kortól használhat biztonságosan, mindaddig, m
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Chipolino ferri bébitaxi - piros 2014 Chipolino ferri bébitaxi - piros 2014
Chipolino Ferri bébitaxi Ferrarit mintázó bébitaxi a szuper száguldásokhoz! Chipolino Ferri bébitaxi Szuper, Ferrarit mintázó bébitaxi, melyet minden csöppség imádni fog! 3 éves kortól körülbelül 30 kg-ig ajánlott a használata. A kicsik nagyon élvezik, hiszen szabadon forog a kormánykerék, könnyű a manőverezés, könnyen tudják irányítani a gyerekek.
4 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Chipolino duck babytaxi - yellow Chipolino duck babytaxi - yellow
Chipolino Duck babytaxi Tündöklő színekben és aranyos kacsás mintával kapható bébitaxi, amivel a gyerkőc 3 éves korától a 30 kg-os súlyhatárig szelheti a kilométereket! A kisebbek számára járássegítőként funkcionál. Chipolino Duck babytaxi Minden kisgyerek kedvence lesz a bébitaxi, amit körülbelül 3 éves kortól használhat biztonságosan, mindaddig,
4 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Chipolino formula babytaxi - kék 2015 Chipolino formula babytaxi - kék 2015
Chipolino Formula babytaxi Egy Forma 1-es autó mintájára a legapróbb versenyzők számára! Chipolino Formula babytaxi A gyermek 1 éves korától 20kg-os súlyáig használható bébitaxi, ami a Forma 1-es hangulatot teremti meg a belső udvarban. Kisfiúk és kislányok számára is alkalmas, hiszen kék és piros színből választhatunk. Nagy kerekei könnyen mozogna
4 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Volvo motor szállító kamion Volvo motor szállító kamion
Nagy méretű Volvo márkájú játék kamion és egy önnmagában is használható játék motor. Ha leromlott a motorod, nincs semmi baj, csak hívd segítségül a Volvo motor szállító kamiont. Rakd fel a platóra az elromlott járművet és indulhatsz is a szervízbe. A nagy kerekű műanyag játék kamion mérete: 45 cm.
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Városi vonat játék - dickie Városi vonat játék - dickie
Az elővárosi, városi vonat nagyobb városok környezetében közlekedik rendszeresen sok-sok megállóval. A róluk mintázott Dickie városi vonat szabadon futó, nyitható ajtókkal rendelkezik. Mérete 45 cm.
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Smartrike bébitaxi jeep of-09t piros Smartrike bébitaxi jeep of-09t piros
A smarTrike bébitaxi gyerekeknek egy piros jeep kisautó formában, egy nagyon szép autó amelybe a gyerkőc beül, a kormánnyal irányít és a lábaival hajtja magát előre. A lábacskái kényelmesen elférnek a földön. A gyerkőc önállóan hajtja magát a lábaival, így halad előre, majd amikor járni tanul megkapaszkodhat az autó hátsó támaszában és járássegítő
5 040 Ft-tól
Irány a bolt!
Volvo pótkocsis teherautó Volvo pótkocsis teherautó
Kapcsold a pótkocsit a Volvo tehergépkocsihoz és kezdődhet is a szállítmányozás. A platója lenyitható, így a felrakodott homokot, kavicsot, vagy bármely más anyagot könnyedén le-és felpakolhatod a járműre. A Polesie műanyag Volvo pótkocsis teherautó mérete: 45 cm.
5 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Big bobby car pótkerék Big bobby car pótkerék
Minden Big Bobby Car bébitaxihoz használható, rendkívül csendes pótkerék készlet.
5 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Rc dream car - dickie Rc dream car - dickie
A Dickie távirányítós autók 2 csatornás, 27 MHz-es, 1:24-es méretarányú, világító járművek. 19 cm magas Porsche Panamera vagy a 17 cm-es Range Rover távirányítós autók közül választhatunk. Előre, hátra, jobbra és balra funkciós. A működéséhez szükséges elemeket tartalmazza.
5 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Pumpás targonca játék - dickie Pumpás targonca játék - dickie
Kezdődhet a rakodás a Dickie pumpás targonca játékkal. A targonca villája a járművön lévő piros gomb segítségével emelhető fel, így rakhatod a megfelelő helyre az árut, amit megmozgatsz. A Dickie pumpás targonca játék mérete 27 cm.
5 290 Ft-tól
Irány a bolt!

Ár
szűrő nullázása
Népszerű Jármű
Big bobby car rózsaszín bébitaxi   Big bobby car rózsaszín bébitaxi 10490 Ft
Big bobby car új bébitaxi   Big bobby car új bébitaxi 13190 Ft
Big bobby car classic bébitaxi   Big bobby car classic bébitaxi 9690 Ft
Big bobby car kék bébitaxi   Big bobby car kék bébitaxi 10190 Ft
Funkciós kukásautó - dickie   Funkciós kukásautó - dickie 9490 Ft
Betonkeverő játék - lena   Betonkeverő játék - lena 3290 Ft
Dickie happy cars   Dickie happy cars 1090 Ft
Dickie elsősegély autók   Dickie elsősegély autók 1590 Ft
Csuklós busz - dickie   Csuklós busz - dickie 4790 Ft
Színes homlokrakodó játék - lena   Színes homlokrakodó játék - lena 6390 Ft
City liner villamos játék - dickie   City liner villamos játék - dickie 6590 Ft
Autószállító kamion 32 cm - dickie   Autószállító kamion 32 cm - dickie 2090 Ft
Autószállító kamion - dickie   Autószállító kamion - dickie 2790 Ft
Autómentő játék - dickie   Autómentő játék - dickie 8490 Ft
Verdás tricikli - smoby   Verdás tricikli - smoby 13990 Ft
Jégvarázs tricikli - smoby   Jégvarázs tricikli - smoby 14790 Ft
Óriás daruskocsi játék - lena   Óriás daruskocsi játék - lena 15490 Ft
Markolós traktor - piros   Markolós traktor - piros 7890 Ft
Dickie rc porsche spyder 918 távirányítós autó   Dickie rc porsche spyder 918 távirányítós autó 9990 Ft
Villamos megálló játék - dickie   Villamos megálló játék - dickie 2490 Ft
Városi vonat játék - dickie   Városi vonat játék - dickie 4990 Ft
Turista busz - dickie   Turista busz - dickie 4590 Ft
Szirénás mentőautó - dickie   Szirénás mentőautó - dickie 8590 Ft
Pumpás dömper - dickie   Pumpás dömper - dickie 13690 Ft
Mentőautó - dickie   Mentőautó - dickie 2890 Ft
Kutatóhajó - dickie   Kutatóhajó - dickie 9790 Ft
Happy cars scania tűzoltóautó - dickie   Happy cars scania tűzoltóautó - dickie 7590 Ft
Happy cars scania kukásautó - dickie   Happy cars scania kukásautó - dickie 7590 Ft
Homlokrakodó munkagép - lena   Homlokrakodó munkagép - lena 6590 Ft
Dickie repülőtér készlet   Dickie repülőtér készlet 1590 Ft
Volvo tűzoltóautó   Volvo tűzoltóautó 7190 Ft
Mondo roller star wars 2 28140 piros-fekete   Mondo roller star wars 2 28140 piros-fekete 9320 Ft
Smoby kétkerekű gyerek roller verdák 750311   Smoby kétkerekű gyerek roller verdák 750311 9320 Ft
Smoby kétkerekű roller verdák carbon 750308   Smoby kétkerekű roller verdák carbon 750308 8190 Ft
Smoby bébitaxi és járárssegítő szenilla nyomában autó 720507 kék-narancssárga   Smoby bébitaxi és járárssegítő szenilla nyomában autó 720507... 8190 Ft
Mondo forgó roller the good dinosaurus twist & roll 28310 z?ld-narancssárga   Mondo forgó roller the good dinosaurus twist & roll 28310 z?... 10550 Ft
Mondo forgó roller finding dory 28290 kék-sárga   Mondo forgó roller finding dory 28290 kék-sárga 10550 Ft
Smartrike gyerek roller skiscooter z7 red 2221000 piros-fekete   Smartrike gyerek roller skiscooter z7 red 2221000 piros-feke... 40820 Ft
Smartrike gyerek roller skiscooter z7 yellow 2221100 sárga-fekete   Smartrike gyerek roller skiscooter z7 yellow 2221100 sárga-f... 40820 Ft
Smartrike gyerek roller skiscooter z5 purple 2230200 rózsaszín-fekete   Smartrike gyerek roller skiscooter z5 purple 2230200 rózsasz... 34960 Ft
Smartrike roller gyerekeknek skiscooter z5 blue 2230600 kék-fekete   Smartrike roller gyerekeknek skiscooter z5 blue 2230600 kék-... 34960 Ft
Smoby bébitaxi és ugráló játék medve 2in1 721201 barna -zöld   Smoby bébitaxi és ugráló játék medve 2in1 721201 barna -zöld 17480 Ft
Tricikli smartrike ultrakönnyű 1380200 rózsaszín-lila   Tricikli smartrike ultrakönnyű 1380200 rózsaszín-lila 10550 Ft
  Rc dirt slammer távirányítós autó - dickie 8990 Ft
Volvo pótkocsis teherautó   Volvo pótkocsis teherautó 5090 Ft
Volvo motor szállító kamion   Volvo motor szállító kamion 4990 Ft
Tartálykocsi játék   Tartálykocsi játék 3990 Ft
Rönkszállító traktor   Rönkszállító traktor 4090 Ft
Dakar katonai dömper   Dakar katonai dömper 14990 Ft
Aral parkolóház játék   Aral parkolóház játék 9590 Ft
  Big cipővédő - 21-27 2699 Ft
  Rollykid-x traktor utánfutóval - piros 23199 Ft
Mentőhelikopter játék - dickie   Mentőhelikopter játék - dickie 2890 Ft
Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie   Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie 2890 Ft
Smoby háromkerekű gyerek roller finding dory 750122   Smoby háromkerekű gyerek roller finding dory 750122 7560 Ft
Y volution fliker a1 air roller - fekete zöld   Y volution fliker a1 air roller - fekete zöld 29990 Ft
Chipolino sprinter tricikli - white   Chipolino sprinter tricikli - white 9990 Ft
Chipolino sprinter tricikli - red   Chipolino sprinter tricikli - red 9990 Ft
Chipolino sprinter tricikli - green   Chipolino sprinter tricikli - green 9990 Ft
Y volution glider xl roller pink 100118   Y volution glider xl roller pink 100118 22990 Ft