ÁrKözPont jatek termékkereső
Eichhorn hosszú egyenes sín Eichhorn hosszú egyenes sín
Az Eichhorn hosszú egyenes sín elem mérete 20,5 cm. A játék kompatibilis minden Eichhorn vonatpályával. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
290 Ft-tól
Irány a bolt!
Micimackós fa óra - eichhorn Micimackós fa óra - eichhorn
Utolsó, enyhén csomagolás sérült darabok, de a játékok bontatlanok és sértetlenek
790 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn repcsik fogantyús puzzle Eichhorn repcsik fogantyús puzzle
A Disney animációs filmjében, a Repcsik-ben megismerkedhetünk Rozsdással és barátaival. Az Eichhorn Repcsis puzzle az animációs film alábbi szereplőit ábrázolja: Rozsdás, Bravo és Echo, El Chupacabra, Riley kapitány, Roper és Dottie. A termék 1 db 8 részes, 30 x 22,5 cm-es méretű Eichhorn fa puzzle-t jelent. A fogantyúk segítségével könnyen kivehet
890 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn váltó sín Eichhorn váltó sín
Az Eichhorn váltó sínszakasz körülbelül 16 cm méretű. Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
890 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn babacsalád fa babaházhoz Eichhorn babacsalád fa babaházhoz
Az Eichhorn babacsalád fa és textil ötvözetű. A babák karjai és lábai mozgathatóak. A szülők 12, a gyerekek 10 cm méretűek.
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn fa puzzle - 6-féle Eichhorn fa puzzle - 6-féle
Kiváló minőségű nyírfából készült Eichhorn puzzle 6 különböző témájú képpel. A legkisebbek készült, igényesen kidolgozott játék, amely akár 2 éves kortól használható. Az Eichhorn fa puzzle mérete kirakva 30 x 20 cm.
1 395 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Eichhorn palatábla Eichhorn palatábla
Gyakorold az írást, vagy rajzolj valami szépet a kétoldalú Eichhorn palatáblával. A palatáblához 3 db ceruza és 1 db szivacs tartozik. Az Eichhorn palatábla 25 x 18 cm-es méretű.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn keresztező sín - 1 db Eichhorn keresztező sín - 1 db
Kereszteződés síndarab az Eichhorn fa sínrendszerekhez. Az Eichhorn keresztező sín a pálya bármely részébe beépíthető, illetve kompatibilis a Thomas Wooden Railway sorozat elemeivel is. Hosszúság: 12 cm.
1 599 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn keresztező sín - 1 db Eichhorn keresztező sín - 1 db
Kereszteződés síndarab az Eichhorn fa sínrendszerekhez. Az Eichhorn keresztező sín a pálya bármely részébe beépíthető, illetve kompatibilis a Thomas Wooden Railway sorozat elemeivel is. Hosszúság: 12 cm.
1 639 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Eichhorn javító készlet Eichhorn javító készlet
Az Eichhorn javító készlet kerekeket, tengelyeket tartalmaz, melyekkel az elromlott Eichhorn vonatokat, mozdonyokat javíthatunk meg.
1 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn egyenes sínek Eichhorn egyenes sínek
A szett tartalmaz 4 db egyik végén pozitív, másik végén negatív, 145 mm hosszúságú sínszakaszt, bármely Eichhorn vasútpálya bővítéséhez. 3 éves kor felett ajánlott. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
1 690 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Eichhorn hosszú kanyarodó sínek - 4 db Eichhorn hosszú kanyarodó sínek - 4 db
Hosszú kanyarodó síndarabok az Eichhorn fa sínrendszerekhez. Az Eichhorn Hosszú kanyarodó sínek a pálya bármely részébe beépíthetőek, illetve kompatibilisek a Thomas Wooden Railway sorozat elemeivel is. Hosszúság: 20,5 cm.
1 762 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn hosszú egyenes sín 4 darabos Eichhorn hosszú egyenes sín 4 darabos
A német Eichhorn fa játékokat mindenki ismeri és szereti. Ezzel a sínnel kicsik és nagyok egyaránt játszhatnak. A játék kiváló minőségű keményfából készült.
1 799 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn konténer vagon Eichhorn konténer vagon
Eichhorn vonatpályákhoz használható konténer vagon. A konténer vagon játék 8 cm hosszú és mágnessel kapcsolódik az Eichhorn mozdonyokhoz, más vagonokhoz. Az Eichhorn konténer vagon 2 éves kor felett ajánlott, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn motorikschleife színes Eichhorn motorikschleife színes
A színes Eichhhorn fajáték a gyermekek motorikus készségeit, képességeit fejlesztik azáltal, hogy a játék során végig kell húzniuk a gyöngyöket a kanyargós pályán úgy, hogy ne érjenek hozzá a huzalhoz. Minél többet próbálkoznak, annál ügyesebbek lesznek.
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn sínszett Eichhorn sínszett
A szett tartalmaz 2 db 145 mm hosszú (1 db pozitív és 1 db negatív), 2 db 60 mm hosszúságú (1 db pozitív és 1 db negatív), 2 db 40 mm hosszú (1 db pozitív és 1 db negatív) egyenes sínelemet. 3 éves kor felett használható. Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik mindegyike
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn fa kiegészítő sínkészlet Eichhorn fa kiegészítő sínkészlet
Az Eichhorn vonatkészlethez az Eichhorn fa kiegészítő sínkészlet nagyszerű választás. A pálya fából készült, a készlet 2 hosszú, 2 közepes, 2 rövid pályaelemet tartalmaz. Csomagolási méretei: 18 x 3 x 10 cm.
2 049 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn tank vagon Eichhorn tank vagon
Eichhorn vonatpályákhoz használható olajtank vagon. Az Eichhorn tank vagon 8 cm hosszú és mágnessel kapcsolódik az Eichhorn mozdonyokhoz, más vagonokhoz. Az Eichhorn tank vagon 2 éves kor felett ajánlott, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
2 095 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn teher vagon Eichhorn teher vagon
Eichhorn vonatpályákhoz használható teher vagon. Az Eichhorn vagon 8 cm hosszú és mágnessel kapcsolódik az Eichhorn mozdonyokhoz, más vagonokhoz. Az Eichhorn vagon 2 éves kor felett ajánlott, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
2 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn kanyar sínek Eichhorn kanyar sínek
4 db 145 mm hosszúságú, egyik végén pozitív, másik végén negatív sínszakasz, már meglévő Eichhorn vasútpálya hálózat bővítéséhez (pl. belső körpálya kialakításához). 3 éves kor felett ajánlott. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölé
2 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Mása és a medve öltöztető szett - eichhorn Mása és a medve öltöztető szett - eichhorn
4-féle változatban kapható öltöztethető Eichhorn Mása és a medve fa puzzle. A különböző ruhadarabokat kedved szerint párosíthatod a Mása baba különféle ruháihoz. A termék 1 db 14 részes Mása és a medve öltöztetős puzzle-t jelent, amely vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra. 2 éves kortól javasolt, mérete 4 x 13 x 14 cm. Színebeli eltérése
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vonatszett utasokkal Eichhorn vonatszett utasokkal
Az Eichhorn fa vonat szett 7 db elemből áll, 24 cm-es méretben. A játék rendkívül jó minőségű bükkfából készült, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelöl
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn balance tower - fa torony Eichhorn balance tower - fa torony
Kedvelt ügyességi játék kicsiknek és nagyoknak ez a fa torony játék. A játék kezdetén a torony teljesen stabil. Majd minden játékosnak ki kell húzni egy-egy elemet a toronyból és azt az építmény tetejére kell helyezni. A torony billeghet, de nagyon vigyázz, hogy nehogy nálad dőljön össze, mert akkor Te leszel a játék vesztese. Gyors és akciódús ügy
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn sínek, hegyi szakasz Eichhorn sínek, hegyi szakasz
Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn váltó sínszakasz, 2 db-os Eichhorn váltó sínszakasz, 2 db-os
Az Eichhorn váltó sínszakaszok körülbelül 15 cm méretűek. Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vasúti szemafor váltóval Eichhorn vasúti szemafor váltóval
A váltó és a sorompó fontos eleme a vasúti közlekedésnek, a vasúti forgalmat pedig a toronyból irányíthatjuk. Az Eichhorn vasúti szemafor játék mérete 20,5 cm. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
2 896 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vasúti átjáró Eichhorn vasúti átjáró
Az Eichhorn vasúti átjáró mágneses funkció alapján automatikusan nyitja és zárja a sorompót. A készlet sorompókat és egy Eichhorn hosszú egyenes sín elemet tartalmaz. Az Eichhorn játékok és kiegészítők mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
2 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vasúti hídlábak Eichhorn vasúti hídlábak
Az Eichhorn vasúti hídlábak két db egymáshoz illeszthető híd elemből állnak, melyek egyenként 9 cm magasak és 9,5 cm hosszúak. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
3 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn elemes mozdony - 10 cm Eichhorn elemes mozdony - 10 cm
Az Eichhorn elemes mozdony előre - hátra, stop funkciókkal rendelkezik és világít. Két féle színösszeállításban kapható, vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Az Eichhorn mozdony 1 db AAA ceruzaelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. A játék mozdony mérete: 10 cm, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpál
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn fa formakirakó játék Eichhorn fa formakirakó játék
A színes Eichhorn fa formakirakó ügyességi játék fejleszti a babák szem-és kéz-koordinációját. Az elemek élénk színűek és különböző formájúak. A 21 részes bükkfából készült fajáték mérete: 18 x 19 x 10 cm. Az Eichhorn építőkockák és kiegészítők mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ezért magukon viselhet
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn állatos vonat Eichhorn állatos vonat
Az Eichhorn állatos fa vonat szett fa mozdonyból, 2 db vagonból és 2 db állatfigurából áll. A fa vonat a vagonokkal mágnessel kapcsolódik. A játék rendkívül jó minőségű bükkfából készült. Mérete: 24 cm. 2 éves kor felett ajánlott. Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik m
3 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn sín szortiment Eichhorn sín szortiment
Az Eichhorn sín szortiment tartalmaz 4 db hosszabb egyenes sínt, 2 db rövid egyenes sínt és 4 db kanyarsín elemet. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
3 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn elemes mozdony - több színben Eichhorn elemes mozdony - több színben
Elemes mozdony Eichhorn fa vasútpályákhoz. A kismozdony a kék kapcsoló bekapcsolása után előre és hátrafelé is tud haladni, illetve az orrán található lámpából fényt bocsát ki magából.
3 699 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn elemes mozdony - 11 cm Eichhorn elemes mozdony - 11 cm
Eichhorn világító elemes mozdony négykerék meghajtással. Az Eichhorn elemes mozdony előre - hátra, start - stop funkciókkal rendelkezik. Két féle színösszeállításban kapható. Az Eichhorn mozdony 1 db AAA ceruzaelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. Mérete: 11 cm, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
3 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn formaberakó házikó Eichhorn formaberakó házikó
Mókás játék útján ismerkedhetnek meg a babák a színek és a formák csodálatos világával. A fa forma elemeket a megfelelő helyükre kell társítani, így beleesnek a házikóba. Az Eichhorn formaberakó házikó a finommotorikus készségeket és képességeket fejleszti. 15 részből áll, 12 db különböző színű, formájú és méretű formaberakó elemmel. Mérete: 18 x 1
4 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn játékszett szortiment Eichhorn játékszett szortiment
Három különböző Eichhorn fajáték közül választhatunk, 120 db-os járműves Eichhorn fajáték, 30 db-os Eichhorn fa vonat készlet vagy 100 db-os színes Eichhorn fa építőkocka.
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn kis farm szett Eichhorn kis farm szett
Legyél Te a gazda vagy a gazdasszony, etesd, itasd és gondozd a farmon élő állatokat. Az Eichhorn farm szett egy 21 részes komplett játékszett állatbarát lurkóknak. A parasztgazdaság játék készlet tartalmaz két épületet, karámokat és különböző állatokat. A játék színes, festett bükkfából, MDF és farostlemezből áll. Az Eichhorn farm szett mérete: 38
5 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn színes favonat Eichhorn színes favonat
Remek szórakozás a színes kockákkal történő építkezés és szállítás az Eichhorn favonattal, miközben játszva fejlődik a gyerkőc finommotorikus és kombinációs képessége.
5 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vasúti alagút Eichhorn vasúti alagút
Az Eichhorn vasúti alagút két db egymáshoz illeszthető műanyag alagút részből, egy db 85 mm-es sín elemből és két db 205 mm-es sín elemből áll. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
5 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn lovarda Eichhorn lovarda
Az Eichhorn lovarda tökéletes játék lehet a lovak szerelmeseinek. Az Eichhorn lóistállóban gondozhatod a lovakat, és a díjugratást is gyakorolhatod velük. A 10 részes Eichhorn lovarda lóistállót, lovakat, gondozókat, kerítést és a játékszőnyeget foglalja magában. A lóistálló játék bükkfából, MDF és farostlemezből készült, mérete: 38 x 35 cm.
6 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn golyópálya játék Eichhorn golyópálya játék
Színes fa golyópálya játék rendkívül jó minőségű bükkfából. Az Eichhorn fa golyópálya játékhoz 3 db színes golyó tartozik, melyek legördülve a csengetnek. A fa golyópálya játék mérete: 25 x 12 x 34 cm. Az Eichhorn fajátékok mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
6 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vonatszett mozg? ?ttal Eichhorn vonatszett mozg? ?ttal
- Többféle módon összeépíthető vonatpálya- 1 mozdonyból és 1 vagonból álló vonattal- Fából készült Mérete: 80 x 45 cm3 éves kortól ajánlott
6 731 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vonat, mozdony + utasok Eichhorn vonat, mozdony + utasok
Az Eichhorn fa vonat szett 10 db elemből áll. A fa vonat szetthez sín elem és ütköző is tartozik. A játék rendkívül jó minőségű bükkfából készült, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ez
7 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vonat infrafénnyel Eichhorn vonat infrafénnyel
Az Eichhorn mozdony start, stop, előre, hátra funkciókkal és hanggal rendelkezik. 20,5 cm hosszú, infravörös távirányítóval ellátott. Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
8 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vonatszett 8-as pályával Eichhorn vonatszett 8-as pályával
A 35 részes szett tartalmaz egy 290 cm hosszú 8-as alakú sínpályát, egy pályaudvart, táblákat, egy vasúti átjárót, fákat, egy mozdonyt és hozzá kapcsolható vagonokat. Az Eichhorn fa vonatszettek kompatibilisek a Brio vasutak elemeivel. 3 éves kor felett ajánlott. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás
12 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn fa babaház Eichhorn fa babaház
Az emeletes Eichhorn fa babaházban minden megtalálható, mint ami egy igazi házikóban. A bükkfából készült, lekerekített élű babaházban két baba és bútor berendezések is találhatóak. Az Eichhorn fa babaház mérete összeszerelt állapotban: 22,5 x 35 x 40 cm.
13 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn fa babavilla + bútor + baba Eichhorn fa babavilla + bútor + baba
Mind a négy oldalán játszható 87 részből álló fa babavilla az Eichhorntól. A négy nagy helyiségből és egy napozó teraszból álló villa, finom kidolgozású modern bútorokkal berendezett. A készlethez megfelelő méretarányú babák is tartoznak így minden megtalálható benne a család valódi életét imitáló szituációs játékokhoz. Az Eichhorn fa babavilla mér
25 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Ár
szűrő nullázása
Kategória
szűrő nullázása