ÁrKözPont jatek termékkereső
Buborékfújó - simba Buborékfújó - simba
A buborékfújó szagtalan, jó minőségű, elpukkanáskor nem hagy nyomot. A tégelye szintén jó minőségű, masszív műanyagból készült. A buborékfújó színe vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
290 Ft-tól
Irány a bolt!
Mágneses játékok - simba Mágneses játékok - simba
Az ár 1 db-ot jelent, vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
490 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun tégelyes gyurma - simba Art & fun tégelyes gyurma - simba
A csomagban található kék, zöld, sárga, piros színű gyurma állaga nagyon puha, ezért még az aprócska kezek által is könnyen formázható és kombinálható. A termék 1 tégely gyurmát jelent.
490 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc fürdő kacsák Simba abc fürdő kacsák
A Simba gumi fürdő kacsákkal játszhatsz a fürdőkádban vagy a medencében is. Méretük körülbelül 8 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, a játék 1 db fürdő kacsát jelent.
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun dínó gyurma - simba Art & fun dínó gyurma - simba
A négy különböző színű dínó gyurma tojás különböző dínó fajták sablonját tartalmazzák. Minden egyes dínó tojás 3 x 20 gramm színes gyurmát és egy műanyag sablont tartalmaz, aminek a segítségével készítheted el a különböző dínó figurákat. Az ár 1 db dínó tojást jelent.
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc bébi rendőr, tűzoltó kisautó Simba abc bébi rendőr, tűzoltó kisautó
A Simba ABC bébi rendőr és tűzoltóautó játék a földön és a vízben is képes közlekedni. Méretük: 6 x 5,5 x 5,5 cm. 12 hónapos kor felett ajánlott.
590 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Vízipisztoly - simba Vízipisztoly - simba
Szívd fel a vizet a mini vízipisztoly játékkal és kezdődhet is a fröcskölés. A mini vízipisztoly játék kihúzva 29 cm-es. Különböző színekben kaphatóak, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
690 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc katicabogár csörgő Simba abc katicabogár csörgő
A katica átlátszó testében lévő színes golyók csörögnek-zörögnek így keltik fel a baba figyelmét.
790 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun mágneses számok - simba Art & fun mágneses számok - simba
A Simba Art *-amp-* Fun mágneses számokkal játszhatsz mágnestáblán vagy akár a hűtőre is teheted. A mágneses számok körülbelül 3 cm méretűek.
790 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Euro játékpénz - simba Euro játékpénz - simba
A játék 24 db érmét és 70 db bankjegyet tartalmaz.
795 Ft-tól
Irány a bolt!
Minnie buborékfújó táskában - simba Minnie buborékfújó táskában - simba
A Minnie mintás buborékfújó szagtalan, jó minőségű, elpukkanáskor nem hagy nyomot. A tégelye szintén jó minőségű, masszív műanyagból készült.
890 Ft-tól
Irány a bolt!
My little home játék főző szett - simba My little home játék főző szett - simba
Egyszerűen és játékosan ismerkedhetünk meg a konyhai eszközökkel és azok használatával a főzés során. A 8 részes játék főző szett tartalma: lábas és serpenyő egy-egy fedővel, két különböző zöldség hámozó, szita és reszelő. Kiváló szerepjáték kisfiúknak és kislányoknak egyaránt.
895 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba abc állatos rágóka Simba abc állatos rágóka
Háromféle kedves állat formájában (katica, méhecske, hal) kapható PVC mentes hűthető rágóka a Simbától. A rágóka vízzel, vagy mérgező anyagoktól mentes, zselészerű anyaggal töltött puha játékszer. A baba fogzásának kezdetétől, 4-8 hónapos kortól, akár 24 hónapos korig hatékonyan alkalmazható a fogak növekedése okozta fájdalom enyhítésére. A hűtősze
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc úszó állatok Simba abc úszó állatok
12 hónapos kor felett a babák füdés közben is igénylik a mókát. Ezek az ABC bébi úszó állatok a felhúzást követően úszni kezdenek a vízben, mozgásukkal pedig felkeltik a pici érdeklődését. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc bébi piramis Simba abc bébi piramis
A Simba bébi piramisokon vidám alakzatokat találhatunk. A babák a bébi piramis pakolgatásával, rakosgatásával, építésével és szétválogatásával fejlesztik a szem- és kéz koordinációjukat. A Simba bébi piramis építőelemeket egymásra téve kb. 27 cm-es torony építhető.
990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Champion lovak 11 cm - simba Champion lovak 11 cm - simba
Biztos nyertesei lesznek ezek a felnyergelt szuper Champion játék lovak az díjugrató versenyeknek. A 11 cm nagyságú flokkolt paripák 6 különböző színben kaphatók, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc funny press and go autó Simba abc funny press and go autó
Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra Méretük 9 cm, a babák 12 hónapos korától ajánlott.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Bólogató fejű kutya - simba Bólogató fejű kutya - simba
Husky, mopsz, tacskó és németjuhász bólogató fejű kutyák 14 cm-es méretben. Az ár 1 db-os jelent.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
New born baby cumisüveg - simba New born baby cumisüveg - simba
Etesd meg a kedvenc babádat a New Born Baby cumisüvegek egyikével. A játék 2 db körülbelül 12 cm-es cumisüveget jelent. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc puha bébi labda Simba abc puha bébi labda
A Simba ABC puha bébi labda a babák 0 hónapos korától ajánlott.
1 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Art & fun vasalható gyöngyök virág dobozban - simba Art & fun vasalható gyöngyök virág dobozban - simba
Az alaplap és a színes gyöngyök segítségével különböző mintákat készíthetsz el. A virág formájú Simba Art and Fun vasalható gyöngy 1300 db gyöngyöt tartalmaz. 5 éves kor felett szülői felügyelet mellett javasolt.
1 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Stretch dínók - simba Stretch dínók - simba
Ez a 4-féle dinoszaurusz minden dínó imádó gyerek kedvencévé vállhat. Puha, nyúlós kivitelben kaphatóak, a gyerekek éppen emiatt imádják. A játék stretch dínók mérete: kb. 14 cm. 3 éves kor felett ajánlott, az ár 1 db-ot jelent.
1 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba felhúzható úszó állatok Simba felhúzható úszó állatok
A felhúzható úszó állatokkal játszhatsz a kádban vagy akár a medencében is. A szájukban lévő játékot felhúzva és a vízbe téve az állatok úszni kezdenek. Méretük körülbelül 15 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, vagy kérjük a megjegyzés rovatba beírni a kívánt állatot.
1 290 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Jégvarázs sötétben világító matricák - simba Jégvarázs sötétben világító matricák - simba
Jégvarázs - más néven Frozen - a Walt Disney egyik nagy sikerű, számítógépes animációval készült mesefilmje. A mese Anna hercegnő és testvére, Elza hókirálynő történetéről szól. A Simba Jégvarázs sötétben világító matrica szett a mese szereplői mellett csillagokat, holdakat és felhőket tartalmaz.
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Doktor koffer játék - simba Doktor koffer játék - simba
Ebben az átlátszó játék doktor kofferben a kis orvos minden fontos eszközt magával tud vinni, ami a betegek vizsgálatához szükséges. A játék doktortáska tartalmaz: sztetoszkópot, fecskendőt és reflex kalapácsot, ollót és vesetálat. Az 5 részes orvosi játék mérete körülbelül 18 x 16 cm.
1 295 Ft-tól
Irány a bolt!
Játék okostelefon - simba Játék okostelefon - simba
A nagy képernyős játék okostelefon világít és hangot ad. A játék telefonok vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, az eredeti okostelefonokhoz hasonló funkciókkal ( képernyő mozgatás stb. ) nem rendelkeznek
1 295 Ft-tól
Irány a bolt!
Planet fighter lézer pisztoly - simba Planet fighter lézer pisztoly - simba
A hangot adó és világító Simba Planet Fighter lézer pisztoly mérete: 16 cm.
1 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc bébi labda Simba abc bébi labda
A legkisebb babáknak készült ez a Simba bébi puha labda, amely már az első hónapban számos játék lehetőséget tartogat. A labdán lévő játék elemek a tapintást, motorikus készségek fejlesztését segítik elő. A bébijáték belsejében lévő rejtett harang kellemes csengetést ad a játéknak. Mérete: 16 cm.
1 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Art & fun ujjfesték - simba Art & fun ujjfesték - simba
Különleges, egyedi képeket készíthetsz az ujjfestéket és az ujjaidat használva. A 4 tégelyes szett piros, sárga, kék és zöld színű ujjfestékekből áll, amik kis gyerekek számára, 2 éves kortól készültek. Az ujjfesték környezetkímélő anyagokból készült, egészségre ártalmas dolgokat nem tartalmaz.
1 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Jégvarázs mágneses rajzoló - simba Jégvarázs mágneses rajzoló - simba
Jégvarázs - más néven Frozen - a Walt Disney egyik nagy sikerű, számítógépes animációval készült mesefilmje. A mese Anna hercegnő és testvére, Elza hókirálynő történetéről szól. A Jégvarázs mintás mini, műanyag rajzoló játék mérete: 16 x 13 cm.
1 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Tiny laura baba 3 féle - simba Tiny laura baba 3 féle - simba
Rendkívül aranyos, puha testű, haj nélküli Tiny Laura játék babák sapkában és különböző ruhákban. A körülbelül 20 cm-es játék babák vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc zenélő bébijáték Simba abc zenélő bébijáték
Remek szórakozást nyújtanak ezek a kis játék hangszerek, melyek fénnyel és hanggal szórakoztatják a kicsiket, miközben fejlesztik a finom motorikus készségeiket, képességeiket. A Simba ABC szintetizátor, gitár és a dob vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Az ár 1 db bébi hangszert jelent.
1 590 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Titkos napló - simba Titkos napló - simba
A titkaid minden bizonnyal rejtve maradnak ebben a különleges naplóban. A titkos jegyzettömb készletben található toll egyedi tintát tartalmaz, mely csak UV lámpa fénye mellett látható. A teljes biztonságról a notesz kulccsal való zárhatósága gondoskodik. Vásárláskor a régi és új csomagolású titkos napló játék véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
1 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba mini new born baby szett Simba mini new born baby szett
A Simba mini New Born baby újszülött baba játékok a babák egy-egy élethelyzetét hivatottak ábrázolni. A babák kiegészítőkkel kaphatóak, méretük 12 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 790 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba bébi nyálkendő Simba bébi nyálkendő
A Simba bébi nyálkendők szuperpuha plüss anyagból készültek. A nyálkendők sötétben világító funkcióval rendelkeznek. A termék 1 db Simba bébi nyálkendőt jelent, ami a babák 0 hónapos korától ajánlott.
1 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc bébi okostelefon Simba abc bébi okostelefon
A Simba ABC bébi telefon gombnyomásra hangot ad és világít. 12 hónapos kortól használható, vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba fém búgócsiga Simba fém búgócsiga
A gyerekek szeretik a színes cirkuszi forgatagot ábrázoló fém búgócsiga pörgését. A klasszikus játék forgás közben dallamot játszik így méginkább megragadja a kicsik érdeklődését. Különböző színösszeállításban kaphatóak Vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Doktor koffer játék - simba Doktor koffer játék - simba
Ebben a játék doktor kofferben a kis orvos minden fontos eszközt magával tud vinni, ami a betegek vizsgálatához szükséges. A játék doktortáska tartalmaz: sztetoszkópot, otoszkópot (fülvizsgáló), hőmérőt, gyógyszeres dobozt, orvosi tükröt, fecskendőt és reflex kalapácsot. A 10 részes orvosi játék mérete körülbelül 21 cm.
1 995 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Art & fun gyurmaszett versenypálya - simba Art & fun gyurmaszett versenypálya - simba
Készítsd el a gyurma versenyautókat és kezdődhet a játék. A Simba Art *-amp-* Fun gyurmaszett versenypálya 2 x 85 g és 2 x 25 g gyurmát, két versenyautó alapot és kiegészítőket tartalmaz.
2 090 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba abc munkagép játék Simba abc munkagép játék
A különböző játék munkagépek hamar a babák kedvenceivé válnak. A rendőrautó, tűzoltóautó, dömper és betonkeverő játék működés közben hangot ad és világít. Méretük 14 cm, a működéshez szükséges elemeket tartalmazzák. A Simba ABC bébi munkagép játékok vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. 12 hónapos kortól ajánlott.
2 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Fa furulya - simba Fa furulya - simba
Ezt a szuper fa furulyát minden zeneszerető gyermek imádni fogja. Mérete 32 cm, 4 éves kortól ajánlott.
2 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc bébijáték hajó fürdéshez Simba abc bébijáték hajó fürdéshez
A Simba ABC bébi hajót maci vagy kutya figura irányítja. A kormánykerék kattog, az állatfigurák fejét lenyomva pedig szintén hangot ad ki a játék. A bébi játék csónak mérete: 16 cm, 12 hónapos kortól ajánlott.
2 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba abc gomba szortírozó Simba abc gomba szortírozó
A babáknak a gombaház tetején lévő nyílásokba kell a megfelelő elemeket beilleszteni, így fejlesztve a kézügyességüket. A gomba formaberakó játék 4 formát tartalmaz. Mérete: 14 cm.
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Madeleine szép álmokat baba - simba Madeleine szép álmokat baba - simba
A Madeleine babák egy hosszú nap után rendkívül fáradtak. Segíts őket álomba ringatni. A játékbabák mérete 20 cm, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
My little home játék kenyérpirító - simba My little home játék kenyérpirító - simba
Készíts finom pirítósokat reggelire a Simba My Little Home játék kenyérpirítóval. A játék 2 szelet pirítóst is tartalmaz. Mérete: 20 cm.
2 295 Ft-tól
Irány a bolt!
Minigolf játékszett - simba Minigolf játékszett - simba
A minigolf játékszett próbára teszi a gyerekek ügyességét, türelmét és kitartását, ám sok gyakorlással a golf igazi bajnokaivá válhatnak. A golf játék tartalmaz 1 db golfütőt, 2 db golflabdát és 4 db különböző ügyességi akadályt megjelölő zászlókat.
2 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Champion lovak szett - simba Champion lovak szett - simba
A 19 cm nagyságú ló és 11 cm-es kiscsikója flokkolt kivitelben, felnyergelve, 3 színváltozatban kapható. A Champion lovas játék 3 éves kor felett ajánlott, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
2 695 Ft-tól
Irány a bolt!
Doktor táska 8 részes - simba Doktor táska 8 részes - simba
A 22 x 14 x 8 cm-es játék orvosi táskában a kis doktor sok vizsgálóeszközre lel. A nyolc részes játék doktor táska tartalmaz: 1 db sztetoszkópot, 1 db reflex kalapácsot, 1 db otoszkópot, 1 db lázmérőt, 1 db fecskendőt, 1 db gyógyszeres dobozt, 1 db tükrös szemvizsgálót és recepttömböt.
2 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Puha baba - simba Puha baba - simba
Kislányoknak készültek ezek az aranyos mosolygós babák. A Simba Cuddly játék babák puha testűek, hangot adnak, méretük 38 cm.
2 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Júlia baba - simba Júlia baba - simba
Aranyos hosszú hajú Júlia babák különböző színváltozatban kaphatók. Puha ölelnivaló testükkel és bájos arcocskájukkal egyhamar a szívedbe lopják magukat. Színbeli eltérések előfordulhatnak. A termék 1 db játék babát jelent, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
3 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Elemes horgászjáték - simba Elemes horgászjáték - simba
Ez a játék horgászat minden bizonnyal kalandos lesz. Hogy fogsz-e halat vagy sem, az csak az ügyességeden múlik. A mellékelt pecabotok segítségével kell a halakat a tóból kifogni. Az a győztes, akinek a legtöbb halat sikerül a horogra akasztani. Akcióval teli ügyességi játék 1-4 játékos részére. A csomagolás tartalmaz: 4 db horgászbotot, 11 db hala
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Cheeky rongybaba - simba Cheeky rongybaba - simba
Mindenki arcára mosolyt varázsol ez a kedves fonal hajú baba. Válaszd ki a neked leginkább tetsző színt és legyetek örökre barátnők. A Cheeky rongybabák kék, lila és rózsaszín ruhában kaphatóak, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, vagy kérjük a megjegyzés rovatban megjelölni a kért babát.
3 690 Ft-tól
Irány a bolt!
New born darling baba - simba New born darling baba - simba
A 30 cm-es babán könnyedén eltávolítható ruhadarabok vannak, így egyszerűen öltöztethető. Itatható baba pisilő funkcióval. Tartozékok a New Born Darling babához: előke, bili, cumi és cumisüveg. Színbeli eltérések előfordulhatnak, vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
4 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Babakocsi - simba Babakocsi - simba
Egy könnyen mozgatható, praktikus sport babakocsira minden kicsi anyukának szüksége van. A maximum 42 cm nagyságú babák hordozására alkalmas, összecsukható kocsi nem foglal nagy helyet a gyerekszobában és mindig készen áll egy kiadós sétára a friss levegőn.
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Champion lóistálló lovakkal - simba Champion lóistálló lovakkal - simba
A körülbelül 19 cm nagyságú, különböző fajtájú lovak egy karton lóistállóban laknak. A szett a gondozásukhoz szükséges kiegészítőket is tartalmazza.
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc hang és dal puzzle Simba abc hang és dal puzzle
Fedezzük fel játékosan a világot a Simba hang és dal puzzle segítségével. A bébijáték különböző állatfigurák képeit ábrázolja, amennyiben helyesen forgatjuk ki, szórakoztató dallamot hallunk. A gyerekek a sikerélmény közben megismerhetik az állatokat és azok jellemző hangját. A Simba ABC hang és dal puzzle mérete 19 cm.
4 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba álló mikrofon Simba álló mikrofon
Gyakorold az éneklést, légy igazi énekes vagy énekesnő. A padlón álló Simba játék mikrofon állítható 80-120 cm között. Elemmel működő állványos mikrofon a kis énekeseknek Ki - és bekapcsoló gombbal valamint hangerő szabályozóval felszerelt.
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Rock gitár játék lányoknak - simba Rock gitár játék lányoknak - simba
Ez a rószaszín rock gitár igazán menő lány szólistáknak készült. A fém húrok hangzása és a beépített rock dallamok garantálják a biztos sikert a színpadon. A játék rock gitár 2 x 1,5V R6 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
5 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba abc zenélő körforgó Simba abc zenélő körforgó
0 hónapos kortól használható Simba bébijáték a baba figyelmének felkeltésére. A babákat a mozgó tárgyak azok megragadására ösztönzik. Akár a tavaszi szélben repkedő rovarok, úgy keringenek a baba ágya fölött ezek a pasztel színű méhecskék, mialatt a körforgó kellemes dallamot játszik. Figyelem Ha a kicsi önállóan megfordul, felül vagy mászni kezd a
5 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba rock gitár - bordó Simba rock gitár - bordó
A Simba Rock Gitár már megrendelhető webáruházunkban. 56 cm-es gitár, fém húrokkal és sok-sok hangeffekttel a kis gitár virtuózoknak. Szépen kivitelezett, igényes gyerekjáték, 4 éves kortól ajánljuk.
5 899 Ft-tól
Irány a bolt!
My music world elektromos gitár - simba My music world elektromos gitár - simba
A Simba My Music World elektromos gitár játék egy tökéletes hangszer kezdő zenészek részére. A gitár játék 6 db fém húrral ellátott valamint 8 db beépített demo dalt is játszik, megkönnyítve a tökéletes zenei előadást. A gitár játék mérete: 54 cm.
6 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Játék szintetizátor - simba Játék szintetizátor - simba
A Simba játék szintetizátor 37 billentyűs, 8 demó hanggal és 8 különböző ritmussal. A játék szintetizátor demo elemeket tartalmaz.
7 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Laura baba élethű könnyekkel - simba Laura baba élethű könnyekkel - simba
A Simba Laura baba játék közben élethű könnyeket hullajt és 24 különböző hangot ad ki. A rózsaszín és lila ruhában öltöztetett Laura babáról Te is gondoskodhatsz a mellékelt cumi és cumisüveg segítségével. A Laura baba mérete: 38 cm, a játék próbaelemeket tartalmaz. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. 2 éves kortól ajánlott.
7 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba szintetizátor Simba szintetizátor
7 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba pénztárgép mikrofonnal Simba pénztárgép mikrofonnal
Színes kis pénztárgép futószalaggal, bevásárló kosárral, árleolvasóval és játék pénzekkel. Nyisd meg otthon saját kis boltodat, kereskedj a termékekkel, és a pénztárgép játszva megtanít számolni!
8 499 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba pénztárgép mikrofonnal Simba pénztárgép mikrofonnal
8 499 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc 4 az 1-ben játékszett babáknak Simba abc 4 az 1-ben játékszett babáknak
ABC Simba multifunkciós bébijáték járássegítő funcióval egy hasznos eszköz a babák mozgás, egyensúly, motorikus és kombinációs képességeinek fejlesztéséhez. Akár járássegítőként, akár játszóasztalként vagy a kicsi ágyára akasztva használjuk, élénk színei, hangot adó tartozékai minden bizonnyal felkeltik a baba figyelmét.
8 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Gyermek játék varrógép - simba Gyermek játék varrógép - simba
A játék varrógép a legifjabb divattervezőknek készült. 4 különböző színű cérnát, varrás mintát, anyagokat és mérőszalagot tartalmaz. A játék része egy kis bábu, amely a szabás és varrás pontos lemérését segíti elő. A varrógép egy pedállal működtethető, amely 1 méter hosszú kábellel ellátott, a működéshez szükséges 2 db 1,5 V LR14-es elemet nem tart
10 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun projektor játék - simba Art & fun projektor játék - simba
A projektor játék szett tartalmaz 1 db ceruzát, 10 papírlapot, 8 db motívumkorongot egyenként 14 db nagyítható képpel és 1 db projektort. A 112 db figurából minden gyermek talál olyat, melyet szívesen nagyít, majd színez ki. A projektor segítségével szabályozható a kép nagyításának mértéke is. 3 x 1,5V R14 típusú elemmel működik, melyet az Art *-am
11 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Ár
szűrő nullázása
Kategória
szűrő nullázása
Árcsökkent ajánlatok