ÁrKözPont jatek termékkereső
Steffi love divatcipők Steffi love divatcipők
4 különböző változatban kapható divatcipő szett, a trendi megjelenést kedvelő, mindig csinos Steffi Love babákhoz. Minden készlet 7 különféle stílusú ruhához illő cipőket és csizmákat tartalmaz. 3 éves kor felett ajánlott.
690 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love kis sminkszett Steffi love kis sminkszett
A játék smink készlet tartalmaz különféle színű szemhéj púdereket, rúzsokat és sminkecsetet. 5 éves kor felett ajánlott.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love sminkkészlet - többféle Steffi love sminkkészlet - többféle
999 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love gyöngyhajráf Steffi love gyöngyhajráf
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love sminkkészlet - többféle Steffi love sminkkészlet - többféle
Csillámos, kislányoknak készült Steffi Love sminkkészlet, műanyag dobozban. A csomagban kétféle szájfényt, és több színű, csillámos szemhéjpúdert találhatsz, így kedvedre, akár több színben is ki tudod festeni a szemeidet.
1 099 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love babaruha Steffi love babaruha
A csodaszép party ruhákkal 29-30 cm-es babákat öltöztethetsz fel. Alkalmas Steffi babákhoz és Barbie babákhoz is. A Steffi Love babaruha különböző összeállításban kapható, vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love kutyák vagy macskák Steffi love kutyák vagy macskák
Steffi és Évi baba is imádja a háziállatokat, leginkább a kutyákat és a cicákat. A szett tökéletes kiegészítő eleme lehet szinte bármelyik Steffi vagy Évi babának. Az ár 1 db-ot jelent, vásárláskor a legördülő menüből választható ki.
1 395 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love farmer: évi baba őzgidával Steffi love farmer: évi baba őzgidával
1 519 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Steffi love: nagy sminkkészlet - többféle Steffi love: nagy sminkkészlet - többféle
Kislányoknak készült Steffi Love nagy sminkkészlet, műanyag dobozban. A csomagban kétféle szájfényt, rúzst és több színű, csillámos szemhéjpúdert találhatsz, így kedvedre, akár több színben is ki tudod festeni a szemeidet.
1 639 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love sellő Steffi love sellő
A Steffi Love sellő baba a víz alatti világban él, ahol a teknősökkel és egyéb tengeri állatokkal kötött szoros barátságot. A 29 cm-es sellő babának csodaszép uszonya és hosszú szőke haja mindenkit ámulatba ejt.
1 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Steffi love kevin herceg Steffi love kevin herceg
29 cm-es Steffi Love Kevin herceg baba varázslatos öltözékben, koronával. Kevin herceg megfelelő partnere lehet bármelyik Steffi Love hercegnő babának.
2 690 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Steffi love terhes baba készlet Steffi love terhes baba készlet
Várandós Steffi Love baba. A baba már nagyon várja, hogy megszülessen a pici. 29 cm-es baba. A termék színe a képen szereplőtől eltérhet!
2 699 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love baba: jéghercegnő Steffi love baba: jéghercegnő
3 000 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love: delfin móka Steffi love: delfin móka
3 589 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love girl: kozmetikai babafej Steffi love girl: kozmetikai babafej
A kozmetikusnak készülő kislányok kihagyhatatlan kelléke a Steffi Love kozmetikai babafej. Ezen a gyakorló babán mindent elsajátíthatsz, amire egy jó kozmetikusnak szüksége lehet.
1 290 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Steffi love boldog család
Steffi, Kevin és Évi baba egy boldog családot alkotnak. Együtt játszanak és együtt járnak sétálni nap, mint nap. Steffi és Kevin baba mérete 29 cm, Évi baba 12 cm méretű. Steffi éppen babát vár, így nemsokára bővülni fog a család. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
5 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love girl styling fej sminkszettel Steffi love girl styling fej sminkszettel
A fodrászkodást és sminkelést kedvedre gyakorolhatod a Steffi Love girl styling babafejen, a játék során számos kiegészítő lesz a segítségedre. A fodrász és sminkfej szettben fésűt, hajcsattokat, hajgumit és játék smink szettet találsz. A babafej játék mérete körülbelül 25 cm.
6 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Ár
szűrő nullázása
Kategória
szűrő nullázása