ÁrKözPont jatek termékkereső
Napraforgó kifestőfüzet kicsiknek - jelmezes versek Napraforgó kifestőfüzet kicsiknek - jelmezes versek
Napraforgó Kifestőfüzet kicsiknek - Jelmezes versek Foglalkoztató füzet gyerekeknek. Napraforgó Kifestőfüzet kicsiknek - Jelmezes versek Ez a különleges kifestőfüzet a legnépszerűbb ovis jeleket gyűjtötte össze. Minden jelhez tartozik egy vers, egy kifestő, s az anyukák életét megkönnyítendő, a jel stilizált, ruhába varráshoz ideális rajza is.
281 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Muskétás jelmez - 3-részes Muskétás jelmez - 3-részes
A jelmez 4-7 éves ( 60 cm-es ) gyerekek részére ajánlott. Tartalma: Kalap, nadrág, gallér
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Bogyó és babóca jelmezbálban Bogyó és babóca jelmezbálban
Az első mesében az erdő kis lakói ezúttal jelmezbálra készülődnek. De vajon mi lesz Szellővel, a szitakötőkislánnyal, akinek éjszaka elvitte jelmezét a szél? A második mesében tornaversenyt rendeznek az erdőben. Szegény Bogyó semmiben nem jeleskedik, hiszen a csigák nem tudnak sem gyorsan futni, sem nagyot ugrani, de még bukfencezni sem. Szerencsér
1 590 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Boszorkány gyerek jelmez - 104-es méret Boszorkány gyerek jelmez - 104-es méret
Ez a boszorkány jelmez egy szuper maskara, ami alkalmas farsangi bálokra, vagy egyéb jelmezbálokra. Anyaga poliészter, 30 fokon kézzel mosható. A gyerek jelmez nem tartalmazza a cipőket. 2-4 éves kor között ajánlott.
5 790 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Csontváz gyerek jelmez - 110-es méret Csontváz gyerek jelmez - 110-es méret
Ez a rémisztő csontváz jelmez egy szuper maskara, ami alkalmas farsangi bálokra, vagy egyéb jelmezbálokra. Anyaga poliészter, 30 fokon kézzel mosható. 110-es méretben, 3-4 éves kor között ajánlott.
7 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Balerina ördög gyerek jelmez Balerina ördög gyerek jelmez
Ez a balerina ördög jelmez kiváló farsangi kösztüm, de használható halloween-ra, vagy egyéb jelmezbálra is. 110-es méretű, leginkább kislányok részére ajánlott.
8 490 Ft-tól
Irány a bolt!