ÁrKözPont jatek termékkereső
Kukásautó 15,5 cm - dickie Kukásautó 15,5 cm - dickie
Szabadon futó zöld Dickie kukásautó fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és egy szemétgyűjtő edénnyel. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Abrick kukásautó játék Abrick kukásautó játék
A szelektív Abrick kukásautó játékkal minden nap eljátszhatod a szemét gyűjtést. Az üveget, papírt és műanyagot is külön-külön szedheted. A 18 részes Abrick kukásautó játék a lekerekített éleknek köszönhetően akár 1,5 éves kortól is használható. Mérete: 23 x 11 x 14 cm.
2 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Narancssárga kukásautó 15 cm - dickie Narancssárga kukásautó 15 cm - dickie
Szabadon futó narancssárga Dickie kukásautó fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és egy szemétgyűjtő edénnyel. A kukásautó játékot a fülke tetején lévő gombbal hozhatjuk működésbe. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Action series: mini kukásautó kukával - 15 cm Action series: mini kukásautó kukával - 15 cm
A város tisztántartásában segítségedre lesz a City Cleaner kukás autó. A csomagolás tartalmaz egy kis kukát is, amit az oldalán lévő emelőszerkezetre illesztve üríthetsz, az autó hátulja nyitható.
2 999 Ft-tól
Irány a bolt!
Kukásautó játék figurával - lena Kukásautó játék figurával - lena
A Lena kukásautó játék egy rendkívül masszív, jó minőségű szemétgyűjtő járgány, amelynek a fülkéje felnyitható, a raktere dönthető. Két tengelyes, horganyzott acélból, mérete: 29 cm. 2 éves kortól ajánlott. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
3 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Wader: nagy sárga kukásautó 47 cm Wader: nagy sárga kukásautó 47 cm
Nagy méretű, erős műanyagból készült kukásautó a Wadertől!
4 399 Ft-tól
Irány a bolt!
Wader: nagy sárga kukásautó 47 cm Wader: nagy sárga kukásautó 47 cm
Nagy méretű, erős műanyagból készült kukásautó a Wadertől!
4 399 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Wader: kukásautó - 42 cm, sárga Wader: kukásautó - 42 cm, sárga
Nagy méretű, erős műanyagból készült sárga kukásautó a Wadertől!
4 719 Ft-tól
Irány a bolt!
Pumpás kukásautó játék - dickie Pumpás kukásautó játék - dickie
A MAN típusú Dickie szemeteskocsi játék az igazi kukásautókhoz hasonlóan összegyűjti a szemetet majd a levegő pumpálós rendszernek köszönhetően ki is üríti a szeméttelepen. A kukásautó tetején és oldalán lévő piros gombot megnyomva dönthető a raktér. A Dickie pumpás kukásautó mérete 31 cm.
5 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Zöld-fehér kukásautó - dickie Zöld-fehér kukásautó - dickie
Szabadon futó zöld-fehér színösszeállítású Dickie kukásautó játék. A kukásautó játék hangot ad és világít, billenő funkcióval ellátott. A mellékelt szemétgyűjtő edény a kukásautó oldalán található emelőkarhoz könnyedén csatlakoztatható, s a kukában található szemetet a szemetes kocsi a raktérbe üríti, éppen mint az igazi. A kukásautó működéséhez sz
6 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Happy cars scania kukásautó - dickie Happy cars scania kukásautó - dickie
A legkisebb kukásautó rajongók is tisztán tudják tartani a várost a Dickie Happy Cars Scania kukásautóval. Ez a szuper kukásautó motorizált funkciós, előre és hátra is mozog, működés közben hangot ad és világít. A kukásautó egy kukát is tartalmaz, aminek a tartalmát a jármű hátulján lévő kar segítségével könnyedén kiüríthetjük. A szemetes járgány é
7 590 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Econic városi kukásautó - dickie Econic városi kukásautó - dickie
A Mercedes márkájú Dickie szemeteskocsi játék nyitható ajtókkal és mozgatható alkatrészekkel felszerelt. A szemeteskocsihoz tartozó kukákból a szemetet a jármű oldalán lévő karral döntheted a jármű rakterébe. Az 1:24-es méretarányú Dickie Econic városi kukásautó mérete 38 cm.
7 690 Ft-tól
Irány a bolt!
City service kukásautó - dickie City service kukásautó - dickie
1:24 méretarányú, nagy, műanyag Dickie játék kukásautó nyitható ajtókkal és billenthető vezetőfülkével. 3 db hulladékgyűjtő edény az autó tartozéka, melyeket a valódi szemetes autókhoz hasonlóan képes kiüríteni. További tartozék 2 db figura. Nem elemmel működő játék.
7 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Narancssárga funkciós kukásautó - dickie Narancssárga funkciós kukásautó - dickie
Szabadon futó, nagy méretű Dickie narancssárga funkciós kukásautó különböző hanghatásokkal és fényeffektussal. A mellékelt szemétgyűjtő kuka a kukásautó villájával dönthető, a kukásautó raktere dönthető, a hátsó része nyitható. A narancssárga funkciós kukásautó játék mérete: 46 cm. 2 x 1,5V R6 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
9 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Wader: óriás kukásautó - 60 cm, több színben
Ez a műanyag kukásautó a csomagban található kukát képes felemelni és ahogy az utcákon, úgy ez is magába borítani, majd odébb szállítani. Az autó masszív műanyagból készült.
9 699 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Nagy újrahasznosító kukásautó fénnyel és hanggal - 39 cm Nagy újrahasznosító kukásautó fénnyel és hanggal - 39 cm
Nagyobb méretű, zöld tartályos és fehér vezetőfülkés újrahasznosító kukásautó, fénnyel és hanggal. A kukásautó villogója narancssárga színben villog, gombnyomásra különböző hangokat ad ki magából .
9 999 Ft-tól
Irány a bolt!
Óriás kukásautó - 74 cm, narancssárga Óriás kukásautó - 74 cm, narancssárga
Óriás narancssárga kukásautó dobozban segítségével szorgosan gyűjtheted a szemetet, hiszen a készletben egy kuka és egy konténerkuka is helyet kapott, melyek mind nyithatóak.
9 999 Ft-tól
Irány a bolt!
Kukásautó játék - lena Kukásautó játék - lena
A Lena kukásautó játék egy rendkívül masszív, jó minőségű szemétgyűjtő járgány, amelynek az oldalán és a hátulján is találhatunk felemelhető és billenthető kukát illetve konténert. Két tengelyes, 6 mm-es horganyzott acél tengellyel. A bel-és kültérben is használható Lena kukásautó játék 100 kg statikus teherbírású, így akár lábbal hajtós járműként
10 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Pumpás narancssárga kukásautó - dickie Pumpás narancssárga kukásautó - dickie
A MAN típusú Dickie szemeteskocsi játék az igazi kukásautókhoz hasonlóan összegyűjti a szemetet majd a levegő pumpálós rendszernek köszönhetően ki is üríti a szeméttelepen. A kukásautó tetején és oldalán lévő piros gombot megnyomva dönthető és engedhető vissza a raktér. A Dickie pumpás narancssárga kukásautó mérete 55 cm.
12 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Ár
szűrő nullázása
Kategória
szűrő nullázása
Árcsökkent ajánlatok