ÁrKözPont jatek termékkereső

Klasszikus mesetörténetek - hófehérke és a hét törpe társasjáték Klasszikus mesetörténetek - hófehérke és a hét törpe társasjáték
Klasszikus, Lóverseny és Malom társasjáték, Hófehérke és a hét törpe főszereplésével. A játékok szabályai egyszerűek, fiatalok és diősebbek egyaránt kellemes időtöltésként játszhatnak a kétoldalas játéktáblán.
799 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Klasszikus mesetörténetek - a kis hableány társasjáték Klasszikus mesetörténetek - a kis hableány társasjáték
1 199 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Betűvarázs társasjáték Betűvarázs társasjáték
1 299 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Betűvarázs társasjáték Betűvarázs társasjáték
Szereted a szóláncot, akkor a Betűvarázst imádni fogod. A szabályok, adott mezőre lépve láthatod, hogy mivel kapcsolatos a szó, amit mondanod kell, sport, ország vagy valamilyen állat.
1 339 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Virágoskert utazó társasjáték Virágoskert utazó társasjáték
Nincs is annál jobb, mint egy csodálatos mezőn játszani. Most a játékosok egy meseszép mezőn, pillangóként repkedhetnek virágról-virágra katicák és méhecskék között a Virágoskert utazó mini társasjátékkal. Repüld be az egész mesekertet és szállj le minél több virágra Győzzön a leggyorsabb kis pillangó A Virágoskert utazó társasjáték 5 éves kortól
1 390 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Játszva tanulni - trópusi kert társasjáték Játszva tanulni - trópusi kert társasjáték
1 499 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Ben 10 - recall reloaded társasjáték Ben 10 - recall reloaded társasjáték
Ben 10 - Recall Reloaded TársasjátékLegyél te a legjobb harcos, győzz le minél több gonosz ellenséget! Gyűjtsd a legtöbb ellenségkártyát, taktikázz, légy szemfüles és használd ki a szerencsédet! A sorozatból jól ismert ellenségekkel kell harcolnod a játék során, de ebben a kűzdelemben nem leszel egyedül, mert segítséged
1 500 Ft-tól
Irány a bolt!
Kocog és kidob társasjáték Kocog és kidob társasjáték
1 639 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Gigamon társasjáték Gigamon társasjáték
Belépni készülsz a Mágusok Szövetségébe. Még egy utolsó lecke elsajátítása hátra van: a Gigamonok megidézése.
2 295 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Bartos erika: bogyó és babóca társasjátéka Bartos erika: bogyó és babóca társasjátéka
1 799 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Bartos erika: bogyó és babóca társasjátéka Bartos erika: bogyó és babóca társasjátéka
Babóca és barátnői tojást festenek. De jaj, Ugri tojásai összetörnek! Vajon kinek van ideje segíteni a húsvéti készülődés közepette? Bogyó mindig az első szeretne lenni! Sajnos a társasban ez a szerencsén múlik.
1 899 Ft-tól
Irány a bolt!
Torpedó - klasszikus stratégiai társasjáték Torpedó - klasszikus stratégiai társasjáték
1 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Ágoston pillangó társasjáték - noris Ágoston pillangó társasjáték - noris
2 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Ki nevet a végén társasjáték Ki nevet a végén társasjáték
2 199 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
4 a nyerő társasjáték 4 a nyerő társasjáték
2 199 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Minimax: ki vagyok én? pörgős kérdezz-felelek társasjáték
Helyezzünk egy kártyát a fejpántba, anélkül, hogy megnéznénk a képes felét. Vajon mit rejthet a kártya? Próbáljuk meg kitalálni, kit is mutat a kártyánk mielőtt a homokóra leperegne. 2-4 játékos részére, 4 éves kortól.
2 199 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Minimax: találj ki játékos kalandozás az állatkertben társasjáték Minimax: találj ki játékos kalandozás az állatkertben társasjáték
Légy te az első, aki kitalálja ellenfele állatos kártyáit! Az a játékos lesz az Állatkert Hőse, aki 5 fordulót megnyer! (Kizárólag eldöntendő kérdést tehetsz fel, amelyre igennel vagy nemmel lehet válaszolni.
2 199 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Kis felfedező: a világ állatai oktató társasjáték Kis felfedező: a világ állatai oktató társasjáték
Fedezd fel a világ minden szögletét és találd meg lakóit a Kis felfedező oktató társasjáték segítségével! Tudod, hogy a dzsungelben, vagy a tenger mélyén milyen állatok élnek: És azt, hogy mi a nevük, mit esznek és hol laknak?
2 299 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Dohány társasjáték pinocchio 618-6 Dohány társasjáték pinocchio 618-6
Klasszikus társasjáték Pinocchio egy csodálatos játék mesemotívummal gyerekeknek 5 éves kortól. Gyerek társasjáték hagyományos Ki nevet a végén stílusban, tehát a szabályok nagyon egyszerűek. Talál a csomagolásban 2 játéktáblát gyönyörű színes képekkel a népszerű Pinocchio meséből, játékfigurákat és dobókockát. Mesebeli játék, amely lerövidíti a ho
2 390 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Fuchs & fertig társasjáték Fuchs & fertig társasjáték
Partit ad a róka, ezért gyorsan körbejár, és az erdőben mindent kidekorál. Lampiont aggat a fákra, sok vendéget vár az erdei mulatságba. D e vajon ki érkezik meg először a buliba? Anna a kis hangya, vagy talán Béka Béla? Mikor érkezik meg Medve Márton és Csiga Csilla? Talán Sün Sanyi ér ide utoljára? Te mit gondolsz, milyen sorrendben érkeznek meg
2 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Pig 10 társasjáték Pig 10 társasjáték
A kilences számban nincs semmi különös. Viszont a tízes szép kerek szám, egyszerűen csodálatos. Tizenegytől azonban már rosszra fordulnak a dolgok Ha van olyan kártyád, amellyel az asztalon lévő kártyák összegét ki tudod egészíteni pontosan tízre, akkor minden, már letett kártya a tiéd. De vigyázz, az asztalon lévő lapok összértéke egy icipicivel s
2 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Trombi társasjáték Trombi társasjáték
Trombi a piros kis elefánt sokak kedvence, akinek a tűzoltás a hivatása, amit szorgosan gyakorol is a közeli patak partján. Az erdei tűzoltóságnak azonban nem akad túl sok dolga, így Trombi várja már a kihívásokat. Vajon hogyan alakul a kis elefánt sorsa? A társasjáték tartalma: 1 db játéktábla, 1 db dobókocka, 4 db játékbábu, 1 db mesefüzet, 1 db
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Angarde társasjáték Angarde társasjáték
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Játékkészítő társasjáték Játékkészítő társasjáték
A Játékkészítő társasjáték során Peti és barátai bőrébe kell bújnotok, akik elindultak megkeresni a Játékkészítőt. Ám az út nem csak játék és kacagás, rengeted veszély, és persze kaland is vár rád!
2 499 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Janod gyermek társasjáték galloping horses angolul 02804 Janod gyermek társasjáték galloping horses angolul 02804
Gyermek stratégia társasjáték angol nyelven Galloping horses egy szép és szórakoztató játék, amely gyerekeknek 5-től 10 éves korig ajánlott. Játék a lovak világából egyedi francia dizájnnal és gyönyörű illusztrációval, amely 48 kártyából áll 7 x 11 cm mérettel. A játékosoknak, mint lóverseny résztvevőinek feladata összegyűjteni 6 megfelelő kártyát,
2 520 Ft-tól
Irány a bolt!
Janod társasjáték family circus 02755 Janod társasjáték family circus 02755
Gyerek társasjáték Family Circus egy stratégiai játék angol nyelven gyerekek részére 4-től 8 éves korig. Gyerek társasjáték főleg a memória serkentésére és fejlesztésére irányul. A társasjáték megfelelő 2-6 játékos számára, a csomagolásban 42 darab kártyalap található A játékszabályok francia, angol, német, holland, spanyol és olasz nyelveken olvas
2 520 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Nyulak a mezőn logikai társasjáték Nyulak a mezőn logikai társasjáték
A Nyulak a mezőn egy olyan társasjáték, amiben senki sem tudja, hogy kivel versenyez, ez csak a végén derül ki. A taktikai társasban nagy szükség van a szerencsére, és a cél, hogy megszerezz minden répát és megelőzz minden nyuszit.
2 549 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Disney hercegnők: jégvarázs - ki nevet a végén társasjáték Disney hercegnők: jégvarázs - ki nevet a végén társasjáték
Élvezd a klasszikus Ki nevet a végén társasjátékot, Jégvarázs kiadásban is! Helyezzétek fel a bábukat, nyomd meg a játék közepén lévő kupolát, hogy megpörgesse a dobókockát és kezdődhet is a játék!
2 569 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Rummikub: disney kids társasjáték Rummikub: disney kids társasjáték
2 599 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Verdák 3: full speed társasjáték Verdák 3: full speed társasjáték
Óriási autóverseny készülődik, mindenki izgatott! Villám McQueen és ellenfelei azon versenyeznek, hogy ki szakítja át elsőként a kockás zászlót. A verseny során a játékosok váratlan akadályokba ütközhetnek.
3 000 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Tudnak-e repülni a malacok társasjáték Tudnak-e repülni a malacok társasjáték
Tudnak a malacok repülni? Á dehogy! Ezt minden gyerek tudja! - De biztosan tudod a következőket is? Van a sünnek farka? Alszik a vakond téli álmot? A lajhár csak növényevő? Minden körben másik állat tulajdonságait teszitek nagyító alá.
2 699 Ft-tól
Irány a bolt!
Chicken out társasjáték
Ebben a játékban fontos a fejszámolás, csak nem annyira, mint a szerencse! A piros és a fekete csirkék szeretik alaposan összekutyulni a dolgokat, a róka pedig folyton megváltoztatja az értéküket.
2 699 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Difference junior társasjáték Difference junior társasjáték
A Difference Junior társasjátékban nincs más dolga a gyerekeknek, mint megtalálni két nagyon hasonló kép között a két eltérést.
2 769 Ft-tól
Irány a bolt!
Megvagy - társasjáték Megvagy - társasjáték
2 799 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Mesetár társasjáték Mesetár társasjáték
Mesetár társasjátékMesetár feldolgozása társasjáték keretében. A társasjátékhoz kifestő füzet is tartozik, melyben aranyos rajzokat találhatunk különböző mesékből.
2 810 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Mesevilág könyv és társasjáték Mesevilág könyv és társasjáték
Mesevilág könyv és társasjátékSzórakoztató, vidám társasjáték, amely elkalauzol bennünket a mesék csodás világába. 3 éves kortól ajánljuk.
2 810 Ft-tól
Irány a bolt!
Csapasd a ritmust társasjáték Csapasd a ritmust társasjáték
Ki ne ismerné a Queen együttes világhírű számát, a We Will Rock You című slágert? Azoknak, akik szeretik, különösen jó hírünk van - ennek a játéknak az alapritmusa a klasszikusra épül!
2 899 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Miaubirintus társasjáték Miaubirintus társasjáték
Melyik kóbor macska ne választana egy meleg, szeretetteljes otthont a sikátorok szürkesége helyett? As sötét utcákon sok eltévedt kiscica bolyong. A hazavezető utat nehéz megtalálniuk, hisz mind annyira hasonlóak.
2 899 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Pantomime társasjáték
Vajon melyik állat vagyok? Találd ki és nyerj! A Pantomime társasjáték izgalmas kikapcsolódást nyújt az egész család számára.
2 899 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Mesevilág könyv és társasjáték Mesevilág könyv és társasjáték
Szórakoztató, vidám társasjáték, amely elkalauzol bennünket a mesék csodás világába. 3 éves kortól ajánlott.
2 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Mesetár társasjáték Mesetár társasjáték
Mesetár feldolgozása társasjáték keretében. A társasjátékhoz kifestő füzet is tartozik, melyben aranyos rajzokat találhatunk különböző mesékből.
2 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Brosquito vidám békaugró családi társasjáték Brosquito vidám békaugró családi társasjáték
A békák az ugróbajnokságra edzenek! Dobja a kockával, állítsd a békákat a rajthoz és ugrasd a tóba őket a kerítésen keresztül! Az nyer, akinek a békája landol először a tóban. A játék csomagolási méretei: 22 x 22 x 9 cm.
2 999 Ft-tól
Irány a bolt!
Bogyó és babóca: erdei kirándulás társasjáték Bogyó és babóca: erdei kirándulás társasjáték
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Süniálom társasjáték Süniálom társasjáték
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Kukacvadászat társasjáték
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Grabolo junior társasjáték Grabolo junior társasjáték
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Wet head - vízirulett társasjáték Wet head - vízirulett társasjáték
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Rejtélyes várbörtön társasjáték
Egy rejtélyes várbörtön sok-sok izgalmat rejthet, pókok, sőt, szellemek és koboldok is rejtőzhetnek a sötét folyosókon. Itt most egy a cél. Szerezd meg a lehető legtöbb kincset, amennyit csak tudsz!
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Kalózok kincse 3d családi társasjáték
A Kalózok kincse társasjátékban a cél, hogy te érj el legelőször a kincshez. Nincs más dolgod, csak dobásonként előre és felfelé haladni a 3 dimenziós játéktáblán.
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Mosquito társasjáték
Vajon ki tudja gyorsabban elkapni a szúnyogokat? Szuper játék, mellyel remekül fejleszthetik a kicsik reflexeiket. A játék célja, hogy a csomagban található kalapács segítségével a gyermekek a megfelelő szúnyogokat találják el.
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
A küldetés: betelepítés logikai társasjáték
Küldj űrhajót egy újonnan felfedezett bolygóra. A cél: előkészíteni a bolygót az emberek betelepítéséhez. Minden egyes betelepítésért pontot kapsz. Üdvözöld az idegeneket a területen, és szerezz extra pontokat.
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Vállalkozás 2000 társasjáték Vállalkozás 2000 társasjáték
Vállalkozás 2000 társasjátékA Válalkozz 2000 egy igazi,üzleti társasjáték melynek célja az egyéni és a cégvagyon megszerzése, gyarapítása minél gyorsabban, ügyesebben, szerencsésebben. Vállalkozás, üzlet, ipar, kereskedelem, bank, tőzsde, csőd, egyéni vállalkozás, pénz, hitel, nyereség...Ki lesz a 2000-es évek üzlete
3 080 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Geistesblitz társasjáték Geistesblitz társasjáték
A Geistesblitz játék története és célja: Amikor Bendegúz a csintalan házi szellem talált egy régi fényképezőgépet a kastély pincéjében, azonnal lefényképezett mindent vele, amit szeret eltüntetni kísértés közben, beleértve természetesen saját magát is. Azt azonban nem tudta, hogy a fényképezőgépet valaki elvarázsolta, és azért a képeken a színek g
3 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Granna: az én erdőm társasjáték Granna: az én erdőm társasjáték
Az én erdőm játék során öt fenyőt kell felnevelned, mindegyik három elemből áll. Két kockával kell dobnod, és ha szerencséd van szerezhetsz fenyőelemet is! Az nyer, aki először gyűjti össze az elemeket! Ültess saját erdőt!
3 099 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Dino park társasjáték Dino park társasjáték
3 099 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése

Ár
szűrő nullázása
Kategória
szűrő nullázása
Árcsökkent ajánlatok